Bucurii de sept-oct 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 22
Sephora spune:
Va multumesc fetelor Xandruza,Elenia,Alexutza 
Alexutza si io toata ziua cu aspiratorul si mop din cauza de catel (dar inca nu l-am lasat pe jos dect pe patura pusa) si azi exceptie cand a luat-o el.Branzica nu-i dau zilnic,doar cand mai diversific meniul,i-am dat cate o lingurita de smantana in mancare,branza din comert inca nu,mamaliguta i-am dat cu branza calcica si o lingura smantana,orez cu lapte inca nu dar am de gand si deja el a inceput sa mestece ca nu-i mai blenduiesc de o saptamana,biscuiti fara gluten mi i-a adus Iza,galbenus o data pe saptamana unul intreg,daca nu am de la mama de la gaini nu-i dau.
Lakioana felicitari,vazut pozici
Adriana sanatate si eu il curat pe Matti in gurita cu glicerina cu nistatin de cand l-am adus acasa.
Monique vazut poze de galusca mica care arata super bine.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
floricel79 spune:
Io nu stiu ce sa-i mai dau de mancare la copilu asta.
Sa va zic cum mananca:
- nopatea suge de cate ori vrea (2-3 ori)
- dimineata pe la 7 suge
- la ora 10-11 papa fructe +/- ceva cereale +/- branza calcica, uneori borcanele ca ii plac mai mult decat ce-i prepar eu
- ora 13-14: legume cu carne pui/peste/galbenus
- ora 17-18: fructe cu cereala sau iaurt+fructe
- ora 20-21 suge tzitzi si se culca
Intrebarea mea este urmatoarele
:
1. oare cate lichide ar trebui sa mai bea pe parcursul zilei tinand cont ca nu mai suge ziua dar nici nu vrea lichide. Cum sa mai procedez? Ce sa-i dau? Biberon nu vrea, o mai pacalesc cand nu e atenta si-i bag in gurita biberon cu apa/ceai/compot dar suge de cateva ori si se stramba!
2. La ora 17-18 ce sa-i mai dau de mancare?
Ea mamaliga nu vrea, gris nu-i place, iaurt nu as exagera cu el.... in concluzie i-am mai luat borcanele cereale cu fructe si ii mai dau asa. Astea-i plac mult insa as incerca sa o-nvat mai cu mancare de-a noastra insa cred ca nu-i pregatita. Nici mancare cu bucatele mai mari nu accepta inca.
3. Mamilili zi-mite rog ce legume la borcanele papa puiul tau ca noi nu papam deloc legume la borcan. Sunt rele tare ce-am incercat eu, nu stiu ce sa mai incerc. As invata-o si eu si cu legume din borcan in vederea concediului...
Sa va mai zic ceva,
luand exemplu de la Lakioana, am pus si eu copilu pe olita si spre surprinderea mea azi si ieri a facut de cate 2 ori kk numai pe olita. Nu-mi vine sa cred!!! Eu aveam olita dar nu o foloseam, noroc ca va citesc pe voi si mai iau idei de la voi.
Lakioana
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
CristinaGoji spune:
Vazut Reby, care se tine de marginea tarcului ca o adevarata balerina, si pe Cosminuta, zambareata. Monique - foarte fain iti sta cu noua tunsoare.
Monique, da' Cosminuta mai plange cateodata, sau asa e ea mereu cu buna dispozitie?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Fquote:
Originally posted by lakioanaquote:
Originally posted by CristinaGoji
Ta-da!!! Stam copacel!!! E drept ca doar vreo 5-10 secunde. Sper sa reusesc maine sa-i fac o poza. Alexutza - te rog nu da cu rosii in mine
Poze
SI NOI!!!!!!!!!!!!!!!!
_
Lakioana mami luiReby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
FELICITARI!!!
Poze
FELICITARI si de la noi !!!!!Roxi nu prea se stie tine pe picioruse; oare s-o exersez eu sau s-o las in ritmul ei???
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Am vazut-o pe "pletoasa" Ruby si iar ma oftic ca a mea nu are perisor asa mult de coditeCe imi place ca toate bucuriile au inceput sa se ridice in picioruse.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
![]()
POZE COSMINUTA
![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new, eu mai am rabdare si cu pleata si cu dintisorii...
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Floricel - las'o sa faca ce vrea ea si cand vrea ea. Daca nu se ridica, inseamna ca nu-i pregatita. Ce ai putea face tu (aia fac si eu de cand s-a nascut Vlad), ii doar masaj zilnic si eventual putina gimnastica pasiva (la noi faza cu gimnastica nu mai tine, ca nu sta Vladut.)
Poze
Sephora spune:
Mai avem niste pozici proaspete Ridicandu-se
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
GETY spune:
Am vazut 2 bucurii frumoase: Cosminutza si Reby.
Eu am inceput sa o tin pe Maria de manutze si sa se sprijine pe picioruse, cate un pic, n-o fortez.
Plus ca tot azi, am "prins-o" inainte sa faca kk si am asezat-o pe olitza. Rezultatul a ramas in olitza, sa me exprim plastic. Dr. mi-a zis ca se pot aseza copiii de la 6 luni pe olitza. Sper sa-mi reuseasca si cu treaba mica.
Felicitari puiutzilor care se ridica in picioruse.
Floricel, Mariei i-a placut morcov cu ccc carne de pui de la Nestle (carnita alba jos si morcovul portocaliu deasupra) si vitel cu legume.
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Sephora - vazut pozele cu Matti, dar n-am vazut pozele unde se ridica? Ai uitat sa le faci publice? Se vad ceva rezultate de la masaj?
Poze
GETY spune:
Am vazut si eu poze cu Matti care bea frumos din canitza lui.
S-a invatat usor? Eu i-am dat odata Mariei si mai mult musca tzumburucul respectiv.
POZE MARIA DIANA

(16.09.2006)