Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va multumesc fetelor Xandruza,Elenia,Alexutza
Alexutza si io toata ziua cu aspiratorul si mop din cauza de catel (dar inca nu l-am lasat pe jos dect pe patura pusa) si azi exceptie cand a luat-o el.Branzica nu-i dau zilnic,doar cand mai diversific meniul,i-am dat cate o lingurita de smantana in mancare,branza din comert inca nu,mamaliguta i-am dat cu branza calcica si o lingura smantana,orez cu lapte inca nu dar am de gand si deja el a inceput sa mestece ca nu-i mai blenduiesc de o saptamana,biscuiti fara gluten mi i-a adus Iza,galbenus o data pe saptamana unul intreg,daca nu am de la mama de la gaini nu-i dau.
Lakioana felicitari,vazut pozici
Adriana sanatate si eu il curat pe Matti in gurita cu glicerina cu nistatin de cand l-am adus acasa.
Monique vazut poze de galusca mica care arata super bine.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Io nu stiu ce sa-i mai dau de mancare la copilu asta.
Sa va zic cum mananca:
- nopatea suge de cate ori vrea (2-3 ori)
- dimineata pe la 7 suge
- la ora 10-11 papa fructe +/- ceva cereale +/- branza calcica, uneori borcanele ca ii plac mai mult decat ce-i prepar eu
- ora 13-14: legume cu carne pui/peste/galbenus
- ora 17-18: fructe cu cereala sau iaurt+fructe
- ora 20-21 suge tzitzi si se culca

Intrebarea mea este urmatoarele:
1. oare cate lichide ar trebui sa mai bea pe parcursul zilei tinand cont ca nu mai suge ziua dar nici nu vrea lichide. Cum sa mai procedez? Ce sa-i dau? Biberon nu vrea, o mai pacalesc cand nu e atenta si-i bag in gurita biberon cu apa/ceai/compot dar suge de cateva ori si se stramba!
2. La ora 17-18 ce sa-i mai dau de mancare?
Ea mamaliga nu vrea, gris nu-i place, iaurt nu as exagera cu el.... in concluzie i-am mai luat borcanele cereale cu fructe si ii mai dau asa. Astea-i plac mult insa as incerca sa o-nvat mai cu mancare de-a noastra insa cred ca nu-i pregatita. Nici mancare cu bucatele mai mari nu accepta inca.
3. Mamilili zi-mite rog ce legume la borcanele papa puiul tau ca noi nu papam deloc legume la borcan. Sunt rele tare ce-am incercat eu, nu stiu ce sa mai incerc. As invata-o si eu si cu legume din borcan in vederea concediului...

Sa va mai zic ceva,
luand exemplu de la Lakioana, am pus si eu copilu pe olita si spre surprinderea mea azi si ieri a facut de cate 2 ori kk numai pe olita. Nu-mi vine sa cred!!! Eu aveam olita dar nu o foloseam, noroc ca va citesc pe voi si mai iau idei de la voi. Lakioana

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Vazut Reby, care se tine de marginea tarcului ca o adevarata balerina, si pe Cosminuta, zambareata. Monique - foarte fain iti sta cu noua tunsoare. Monique, da' Cosminuta mai plange cateodata, sau asa e ea mereu cu buna dispozitie?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

F
quote:
Originally posted by lakioana

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Ta-da!!! Stam copacel!!! E drept ca doar vreo 5-10 secunde. Sper sa reusesc maine sa-i fac o poza. Alexutza - te rog nu da cu rosii in mine

Poze

SI NOI!!!!!!!!!!!!!!!!

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

FELICITARI!!!

Poze

FELICITARI si de la noi !!!!!Roxi nu prea se stie tine pe picioruse; oare s-o exersez eu sau s-o las in ritmul ei???

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Am vazut-o pe "pletoasa" Ruby si iar ma oftic ca a mea nu are perisor asa mult de coditeCe imi place ca toate bucuriile au inceput sa se ridice in picioruse.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Monique_new, eu mai am rabdare si cu pleata si cu dintisorii...

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Floricel - las'o sa faca ce vrea ea si cand vrea ea. Daca nu se ridica, inseamna ca nu-i pregatita. Ce ai putea face tu (aia fac si eu de cand s-a nascut Vlad), ii doar masaj zilnic si eventual putina gimnastica pasiva (la noi faza cu gimnastica nu mai tine, ca nu sta Vladut.)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mai avem niste pozici proaspete Ridicandu-se

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Am vazut 2 bucurii frumoase: Cosminutza si Reby.
Eu am inceput sa o tin pe Maria de manutze si sa se sprijine pe picioruse, cate un pic, n-o fortez.
Plus ca tot azi, am "prins-o" inainte sa faca kk si am asezat-o pe olitza. Rezultatul a ramas in olitza, sa me exprim plastic. Dr. mi-a zis ca se pot aseza copiii de la 6 luni pe olitza. Sper sa-mi reuseasca si cu treaba mica.
Felicitari puiutzilor care se ridica in picioruse.
Floricel, Mariei i-a placut morcov cu ccc carne de pui de la Nestle (carnita alba jos si morcovul portocaliu deasupra) si vitel cu legume.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Sephora - vazut pozele cu Matti, dar n-am vazut pozele unde se ridica? Ai uitat sa le faci publice? Se vad ceva rezultate de la masaj?

Poze

Mergi la inceput

Am vazut si eu poze cu Matti care bea frumos din canitza lui.
S-a invatat usor? Eu i-am dat odata Mariei si mai mult musca tzumburucul respectiv.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput