Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sandra - felicitari pentru atatea realizari!!!
Eloise - eu ii dau lui Vladut grau cu lapte inclus, de la Nestle, si sunt cerealele lui preferate, ii mai alternez cu grau cu ovaz, fara lapte, de care nu-i foarte incantat, dar merge. Nu s-a constipat de la ele.
Xandrutza - multumesc de idee
Nici eu nu stiu ce as putea sa-i dau la masa de seara. Ma mai gandesc.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Alipiticot - Adevarat s-a inaltat! ce bine ca ai reusit si tu sa mai intri pe-aici!
Si Vladut e tare marait, de fapt asta e starea lui de spirit normala daca nu e tinut in brate. La capitolul diversificare stam la fel si noi. Carnita cu legume mancam, fructe nu prea vrea, rar de tot mai accepta si cate un marut ras. Ii mai dau cereale, dar o data le accepta, o data nu. Ou i-am dat o data dar m-a refuzat. Azi vreau sa mai incerc o data. Iar cu metoda, ce sa zic - am esuat. De cand se ridica n-am mai reusit sa-l adorm asa, pentru ca se ridica si se uita in jur si uita ca trebuie sa doarma. Si trebuie sa ma duc la el, sa-l culc, sa-l tin culcat, moment in care se enerveaza rau, iar eu nu am rabdare si iar ies din camera, el iar se ridica si tot asa, pana ajungem amandoi epuizati si il culc cu mine in pat si iar ne chinuim sa adormim. Cert e ca de fiecare data cand vreau sa-l culc nu sunt sigura ca o sa-mi reuseasca.

Poze

Cristina...si eu am aceeasi problema...chiar voiam sa te intreb cum adoarme Vladut, ca eu nu mai stiu ce sa-i fac la a mea. Cand o pun sa se culce se ridica direct in picioare si incepe sa rada. O iau in brate o plimb putin pana ce-i vine somnul si o pun iar in patut. Cand colo, ea se trezeste si se ridica iar. Si tot asa. Am inceput iar sa o adorm in brate...pt. ca nu stiu alta solutie. Daca incerc sa o tin culcata, se supara rau si incepe sa se tanguie. Daca gasesti tu alta solutie sa mi-o destainui si mie, te rog. Sunt pe langa situatie.

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

microbueu ii dau Cosminei de la inceput Campina de la Covalact. Imi place si mie e bun dar un pic mai acrisor sa zic faca de Zuzu de exemplu.

Gety marimea ce-a mai mica la piele este 17. Eu am gasit dar nu-mi placea modelul erau rozCauta la Leonardo. Am vazut 2 modele dragute.

alexutza_26eleņia , eloisema saturasem de par lung.

eloiseincerca cereale fara orez. Si a mea se constipa de la ele. Sau macar sa aibe si altceva. Eu i-am luat 5 cereale de la Nestle (fara lapte)si vad ca este ok.

alexutza_26gata am cumparat. Miine am cafea de dat.

floricel79eu i-am facut si cu orez si parca a iesit mai bun decit cu cartof. Vezi poate vrea.Poti sa pui si o idee de morcov si iaurt, lapte praf sau smintinica slaba(daca ii dai ) + ousor.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Marina noi vom merge in prima faza la Durau, e si aproape de noi, 2 ore cu masina, la o pensiune faina si linistita, daca vrei o sa-ti trimit nr de acolo. Am zis in prima faza pt ca vrem si la mare, insa sa vedem com se comporta la drum, nu am mai fost cu D pana acum plecati din localitate.

elenia, alexuta multumim ca ati intrebat de noi, suntem bine dar nu si cu timpul care nu ne ajunge deloc, mai mult pe drumuri sa rezolv una alta cu D dupa mine. Intre 2 iesiri la plimbare avem un pic de timp si de forum.

Cristina felicitari pt. prima BUCURIE care sta copacel! Zi-mi varsta ca sa trec pe site.

gety eu am cumparat papucei intre mar. 15-19 insa nu se potrivesc, depinde de producator, am o pereche mar. 19 care-s mult mai mici decat 15, o fi pt. chinezi. Eu zic sa le probezi.

Vazut BUCURIILE anuntate.

Stam si noi pe olita, deocamdata nu facem nik, doar stam pe ea dimineata cand ne trezim vreo 2-3 min, prima zi nu a vrut apoi a stat, asta de acomodare, nu ma astept sa si faca prea repede...

Ne ridicam si noi la marginea patutului, cum ies din camera cum il gasesc in picioare si se uita dupa mine, e asa simpatic, intinde capul sa ma vada. In rest nu prea sta mai deloc fara cineva, cel mai bine se simte afara dar cu caldurile astea nu mai putem iesi asa mult. Vorbeste non-stop, de dimineata pana seara cand adoarme isi bate gura, mi-e drag de mor cand il aud.

Ne pregatim de plimbarea nr. 2, va pup pe toate.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Intre buatarie si Maruca am reusit sa vad pozele de ieri ale Cosminei si Rebztei. Ce sa zic, am impresia ca nu sunt reale...Se comporta ca niste bebici de 1 an, 1 an si ceva. Bravo!!! Iar mamicile...nu am cuvinte, frumoase, frumoase, frumoase si slaaaaaaaaaaaaabeeeeeee. DIn nou Bravo! Eu....cu pasca pe masa....ce pot sa spun..."data viitoare!" Oricum, am mai dat si eu jos 2 kg, mai am 5!!! Sa vedem, sa vedem, ca se itnrevad cam multe torturi la orizont (ziua Anei...pe care o vom serva in 3 locuri, acasa, la bunici si la gradi...asdar 3 torturi), apoi ziua mea, a nepotelei, a soacra-mii si asta doar intr-o luna Asta e, o sa ma sacrific si o sa pap cate ceva din fiecare tortulet.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Marina...ce spui tu, exact asta simt si eu. Parca nu e real ce ni se intampla. Intr-un timp atat de scurt s-a ridicat in picioare (si de atunci numai asa sta). Macar daca as fi pus-o eu in picioare...ca sa obisnuiasca...dar nu am facut-o deloc...chiar deloc. Pe oricine incerca sa o puna in picioare, ca sa vada cum sta, il apostrofam ca nu e timpul, e prea repede. Si uite ca, chiar ea imi face figura si se ridica singura!!!
SWunt sa stii putin ingrijorata, ca prea e mica (la numai 8 luni sa stea aproape toata ziua in picioare). Dar ce sa fac. Nu o pot tine legata jos in fundulet.

Mersi frumos pt. aprecieri...si la adresa Rebykai...si la adresa mea. Esti draguta...dar sa stii ca m-am mai ingrasat de cand e Reby mai cumintica.
Si de tine ce sa mai zic...cu doi copii, arati ca mine inainte de a fi insarcinata. Asa ca...zic eu...poti sa degusti toate bunataturile care iti trec prin fata.

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mai intai vrem sa impartim niste pupici la mamici
dar mai ales la alexutza, elenia, xandrutza, monique si gety

MONIQUEEEEEEE, te-ai tuuuuuns.....sa-ti fie de bine
azi iesim si noi afara, dupa orele 16

Cosmina si Reby - pupici de la noi, ca sunteti dragalashe si stati in picioruse

CristinaGoji si Sandra - BRAVO pt.progresele bucuriilor

atat am avut timp sa vad
ma intorc sa citesc si revenim

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am reusit sa termin treburile pt moment asa ca vin sa va servesc cu o sau un si .

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lilina - multumesc. Cat o sa mai fii moderata?
Lexi - cu ce ocazie atatea bunataturi? Sarbatoresti ceva?

Mirabela - 7 luni. Multumesc. Tu maai ai timp de site-ul Bucuriilor? Ca la cat intri pe forum vad ca esti prea ocupata.
Poze

Mergi la inceput

lexi, la multi ani ! sa fii fericita si sanatoasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Lilina - multumesc. Cat o sa mai fii moderata?

nu stiu mamicutza...asta ma tot intreb si eu
ca am primit o pedeapsa prea mare pt.ce rele am facut

Mergi la inceput