Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76
De fapt la urechi nu-i mare lucru (ea nici nu tipa, e cam tot asa ca de obicei, doar mai apatica atunci cand are febra), trebuie sa-i pun preventiv niste picaturi in urechi, sa nu se intinda de la gat la ele; nu e tare grav, ma tin de tratament si sper ca luni sa-i pot pune cercelusi (ii puneam azi daca nu era bolnavioara).

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Offf, nasol tare... pe Narci sa se faca repede bine si sa o vedem cu cercelusi luni...

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

Multumesc tuturor pt urarile de insanatosire adresate lui Dudu!

Alexutza, pediatra nu a venit deloc! Nici macar nu a dat un telefon sa ne intrebe cum se simte Dudu si sa ne sfatuiasca ce sa facem daca ii creste febra in continuare (m-a umplut de spume, ca sa ma exprim nu tocmai frumos, dar zau daca stiu ce sa fac! am tot evitat sa iau o decizie de schimbare, m-am gandit ca il cunoaste cel mai bine pe Dudu dpdv medical, si apoi, din pacate, am inteles ca nu este un comportament singular, asa ca..zau daca stiu cum sa procedez). Spre norocul nostru, Dudu a facut ieri doar un puseu febril (pe la ora 16) care a cedat cam in 2ore si nu a mai revenit deloc. Nici bubite nu i-au aparut pe corp (Alipitocot, citisem si eu pe net despre roseola, dar se pare ca nu asta avem)

Partea ciudata este ca astazi a refuzat sa manance (tinea gurita stransa-stransa) asa incat pediatra a mai concluzionat inca o data (bineinteles, tot telefonic!): are fie stomatita (am constatat ca are si limbuta cam incarcata, dar am banuit ca de la febra), fie dureri cauzate de eruptia vreunui (sau mai multor) dinti. Ne-a recomandat sa ii sterg gurita cu apa si bicarbonat sau cu glicerina cu stamicina. MamiLili, este ok la bebe de doar 8 luni sa ii dam in gurita cu blicerina + stamicina?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adriana_mica, e foarte OK sa-i dai lui bebe in gurita cu glicerina cu stamicina. Se recomanda chiar de la nastere pentru igiena bucala a bebelusilor. Eu i-am dat Mariei pana pe la 3 luni si am ferit-o in felul asta de afte. Acum ne spala mami pe dintisori ca suntem fetita mare

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Lakioana, la multe lunite lui Reby!!!

La multe lunite si celorlalte bucurii de 16: Andrei, Yagy Alesio Tsubasa, Maja Maria

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)[/b]

poze cu noi

Multumim din suflet! Esti o draguta!!!

Tocmai acum se uita si ea la monitor...pt. ca bineinteles ca e iar in picioare in tarc (e non-stop in picioare)...si a vazut si ea urarile voastre de bine. Se bucura si ea (cu o mana se tine de tarc si cu alta bate in tarc si se bucura).
Trebuie sa va spun ca ieri a stat in tarc in picioare fara sa se tina de nimic (a facut cuc...cum se zice). Si-a luat ambele maini de pe marginea tarcului...ca sa isi duca suzeta la gura si dupa aceea a ramas cu ele in aer...dupa care s-a rezemat cu o mana de tarc. Azi a facut de mai multe ori asa. Acum ma trage de tricou...si spune mama...mama...sa o iau in brate

Va pupam...si va dorim si voua multa sanatate la grasani!!!

vreau sa va spun ca Reby a inceput din nou sa pape...sa vedem cat o tine...sper ca va fi de data asta definitiv

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am revenit. Acusi o pregatesc pe Maria de baie.
LA MULTE LUNITZE Bucuriilor nascute intr-o zi de 16. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Adriana_mica sa se faca Dudu bine cat mai repede.
Am vazut pozele cu Matti in parc.
Lilina, ai vazut si tu luminitza de la capatul tunelului. Felicitari lui Vladone pt. progrese.
Monique_new, nu baga in seama toate vorbele cu greutatea. Cosminutza sa fie mancacioasa si sanatoasa!
Elenia, ce bine ca a venit iepurasul si la voi. Maria face azi 7 luni si o saptamana, sper sa intram si noi la rand.
Alexutza, eu branza calcica nu am mai facut demult, mi s-a terminat Ca lactic. Am inceput sa-i fac iaurt si-i place.
Eu cu smantana mai astept. Mamaligutza i-am dat ocazional. I-am facut ieri cu supa, dar nu prea a papat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Adriana, eu stiu despre o doctorita pediatra care sta in Titan si vine acasa la micutii pacienti. Pe tipa o cheama Nanu si a lucrat la IOMC. Acum tocmai a iesit la pensie deci e si mai disponibila. A incercat-o o prietena de-a mea, careia i-a recomandat-o cineva cu caldura. Daca vrei, pot face rost de numarul ei de telefon. Vezi si tu, gandeste-te. Sanatate multa lui Dudu.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Liliiiiiiiiii, asa deci, ne dai binete in loc sa ne spui cine a castigat pariul!!! Daca l-a castigat careva....
Na,

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricel79
Cum te-ai descurcat cu caldura de pe autocar, mancarea, laptele, schimbatul etc etc???

Raspund din urma...

- in autocar n-a fost cald, am avut aer conditionat
- papica am avut-o la borcanele; in plus am luat de-acasa cerealele si fierbatorul, astefel incat i-am dat papica lui preferata la micul dejun
- laptele l-am avut la purtator
- lui Mathias nu i-a fost rau pe autocar, s-a comportat normal

Marina, am fost doar in trecere prin Bucuresti, jumatate de ora la Mall Vitan si de-acolo direct la aeroport ca eram deja in intarziere. Daca stateam mai mult, va anuntam din timp ca sa ne vedem.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alinache

hello,
mamilili, mai intreb unde ai vazut tu campuri de lalele in olanda, ca saptamana trecuta eu doar in aeroport am vazut cateva buchete, in rest, chiar ma intrebam daca au si altceva in afara de iarba pt.vaci, cai, ponei si gaste !

Ha, ha...le-am vazut chiar langa aeroportul Schiphol - Amsterdam. Sunt acolo niste mici localitati situate chiar in mijlocul campurilor. Si-am fost si la o gradina cu lalele, tot langa aeroport...decolau avioanele pe deasupra capului nostru, cu zgomot mare...pun imediat poze pentru exemplificare.

Oriucum, la gradina cu lalele scria pe bilet ca acestea pot fi vazute pana-n primele zile ale lui mai, nu retin exact data...presupun ca li s-a incheiat ciclul de inflorire sau au fost recoltate (cu o masina asemanatoare celei care recolteaza graul la noi), de aceea nu le-ai mai vazut. Eu chiar ma gandeam ca as vrea sa merg la Amsterdam cu avionul prin martie-aprilie ca sa vad de sus minunatele campuri colorate.

Mergi la inceput