Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

-lilina felicitari pt statul in 4 labutze s hatzanatul din funduletz tre sa fie super amuzant
ufffffffff cristina c ne speriasi cu disparitia ta sa nu mai faci asa
-alexutza eu una nui mai dau de loc branza calcica la darius din cauza de fontanela aproape inchisa dar inainte ii dadeam o zi da una nu(am citit undeva,nu mai stiu unde,ca e bine ca branza calcica dupa ce ai facuto sa o clatesti cu apa,nus de ce);samantana sau iaurt nui dau pana la 1,6 luni ca cica nui bine dar mai vedem sar putea pe la 1 an sai dau mai am rabdare ca are timp sa pape de toate s apoi ii cam grasan la aproape 11kg;mamaliga nu iam facut niciodata ca nu ma pricep sa fac(adica fac aproape orice mancare,torturi prajituri alea alea);orez cu lapte nu am facut o sai fac astazi da cred ca o sai fac cu faina de orez c se face mai repede,s o sal fierb in lapte formula;galbenus nui mai dau ca nui place el e carnivor convins,dar ii dadeam cam jumatate pe sapt;biscuiti fara gluten poti sai dai ca nu e o problema cu ceilati eu as mai astepta
vezi ce zic s celelalte fete cu mai multa experientza ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Fetele daca tot vad ca sunt singurica pe aici hai sa va mai intreb una-alta:

Branzica calcica le-o dati in fiecare zi???
Smantana sau iaurt cremoso de la ce varsta incepeti sa le dati???
Branzica nu i-o putem cumpara???Sunt pachetele alea sub forma de pachet de unt si scrie branza de vaci proaspata degresta, oare nu ar merge si aia???
Mamaliga le-ati dat??Facuta din malaiul nostru sau din pastele alea din faina de porumb fara gluten (am vazut ca sunt de la Monte Banato)??
Orez cu lapte am vazut ca ati mai dat (Monique parca) - cum ai facut cu bobu de orez, l-ai mai mixat oleaca si orezul l-ai fiert in laptele formula???
Biscuitii de la ce varsta incepem sa le dam, pana acum nu i-am dat..de care sa iau sa-i dau???sau sa mai astept???
Cat galbenus pe sapt le dati?? 1 intreg???

Cam atata am avut de zis acum va astept cu pareri si sfaturi!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Deci sa incepem...

1. Eu am renuntat la branza calcica si ii cumpar din comert branza slaba de vaci de la MILI.
2. Eu am inceput sa i le dau de la 6 luni.
Samnata ii dau cu branza se gaseste in cutiute amestecata slaba tot de la MILI si e fara sare.
3. Da e ok dupa parerea mea.
4. Da eu i-am dat si mamaliguta si paste.
Oarez cu lapte nu ii prea place dar eu ii mai fac gris cu lapte mai grosut si il dau dupa amiaza in loc de iart cu fructe.Insa daca ii dau orez cu lapte fiebe mai intai orezul separat pana se desface ca o floare,,,(cum ai face mucilagiu) apoi il adaugi in lapte(ca sa nu mai folosesti blenderul)
5. Eu ii mai dau ocazional o coaja de paine,biscuite simplu sau un piscot.Mai ales afara cand se plictiseste si nu mai are stare.
6. Da eu ii dau un galbenush pe saptamana. Ori fiert ori "prajit" in apa incinsa in tigaie.

Sper sa fie bine ce am zis...scuze greselile de exprimare dar nu mai are S stare.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ne-am intors, avem probleme cu gatul (???) si putin cu urechile; tre` sa luam siropuri, picaturi... E prima data cand raceste Narcisa...

Alexutza, branza calcica nu-i dau in fiecare zi; cred ca poti sa-i dai un pic de smantana, da `sa fie slaba... Mamaliga am facut-o din malai de-al nostru, dar am fiert-o bine; orezul il treceam prin sita, dar acum ii dau asa intreg si vad ca-l digera bine; biscuiti ii dau foarte rar cu mar, din aceia simpli, populari parca se cheama; galbenus-2 pe saptamana.

Vorbim poate mai tarziu, ma duc sa mananc si eu ceva cat doarme (in sfarsit) Narcisa...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

hello,

imi fac mea culpa, n-am mai intrat sa va citesc din 15 martie :(
asa e cu mamele astea lucratoare!
azi am avut ceva timp si am citit, si am vazut poze si filmulete si vad ca avem copii frumosi ;) si sper, sanatosi!
am vazut ca ati vorbit de calatorii : fiica-mea a facut deja 2750 km, parte cu trenul, parte cu masina si s-a comportat foarte bine, in sensul ca a dormit tot timpul ;) saptamana viitoare mai face inca 550 ! abia astept sa se intoarca acasa...
mamilili, tre sa-ti spun ca ai avut curaj sa pleci cu copilul pe asa traseu, eu umplu masina pana la refuz cand plecam la drum, iau TOT cu mine, nu stiu cum te-ai descurcat tu... si trebuie sa te mai intreb unde ai vazut tu campuri de lalele in olanda, ca saptamana trecuta eu doar in aeroport am vazut cateva buchete, in rest, chiar ma intrebam daca au si altceva in afara de iarba pt.vaci, cai, ponei si gaste !
xandrutza_76, pot sa te rog sa-mi trimiti si mie cartea cu retete?
va pup si sper sa revin cat de curand cu dovezi ca am crescut mari ;)

Alina & Serena (18.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina,Elenia - cam asa stiam si eu, dar v-am intrebat si pe voi ca ma termina bunicile astea atotstiutoare la cap, ca cica il voi face un scarandiv, ca nu aia, nu ailalta

PRINTZUL

Mergi la inceput

Lilina, felicitari!
Cristina bine ca sunteti bine!
Alinache, da-mi adresa de mail si iti trimit dar nu-ti promit ca fac asta azi.
Marina, tu vorbesti de placinte... eu ma enervez si acuma tre` sa ma apuc de copt... Las ca te pedepsesc eu cu niste poze zilele astea ...
Lakioana, la multe lunite lui Reby!!!

La multe lunite si celorlalte bucurii de 16: Andrei, Yagy Alesio Tsubasa, Maja Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:
Originally posted by GETY

Cucuoancea, noi stam mai rau: n-avem deloc masina.
Am vrut sa plecam la mare, dar inca nu stim cum o sa facem.

Cand avea Ana 3 luni i am fost la mare, nu aveam masina, asa ca s-a oferit nasa ei sa ne duca pana acolo si sa ne aduca. A fost oositor pt ea, fiindca a facut drumul Buc-Neptun, Neptun-Buc in aceeasi zi de doua ori in 7 zile.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Cand sa ma apuc sa va citesc, mi s-a trezit printesa.
Cucuoancea, la noi e asa distanta de mare, de plecam noaptea pe la 11 si ajungem in Constanta pe la 6 dimineata.
Poate daca ne hotaram, plecam tot asa pe la sf. lui august si luam trenul.
Revin, zic eu.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Bucurii de 16 si 17!
Maine nu o sa intru, asa ca am facut urarile si pentru sarbatoritii de maine.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza, Mexxa- prompte dom'ne, prompte ca intotdeauna....mercic , sunteti niste dulci!
Xandrutza- nasol faza cu urechile...adik e o raceala mai puternica???

PRINTZUL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

Xandrutza, Mexxa- prompte dom'ne, prompte ca intotdeauna....mercic , sunteti niste dulci!
Xandrutza- nasol faza cu urechile...adik e o raceala mai puternica???

PRINTZUL

De fapt la urechi nu-i mare lucru (ea nici nu tipa, e cam tot asa ca de obicei, doar mai apatica atunci cand are febra), trebuie sa-i pun preventiv niste picaturi in urechi, sa nu se intinda de la gat la ele; nu e tare grav, ma tin de tratament si sper ca luni sa-i pot pune cercelusi (ii puneam azi daca nu era bolnavioara).

poze cu noi

Mergi la inceput