Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Vin si eu la cafea, ca Maria m-a trezit la 5,45 si la 6,45 s-a culcat inapoi, pe burta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor zilei de 16, sa cresteti mari, frumosi si cuminti!!!

Gety - inseamna ca ii place din ce in ce mai mult pe buritk!!!, al meu numai asa doarme de la 4 luni jumate, bine ca acumse rostogoleste de il gasesc dimineata in fel si fel de pozitii!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Xandrutza, eu n-am gasit carticica respectiva. Poti sa ma ajuti?
Alexutza, este vreo diferenta intre dormitul pe burtica si pe spate la bebei?
Am vazut ca sunt filmuletze anuntate, vreau sa le vad, dar acum m-am "bagat" in niste haine, cat doarme Maria, fac putina ordine, la multe am sa renunt, ca le tin degeaba.
Mai am emotii maine dupa- amiaza, cand botezam, n-am mai facut asta niciodata, sper sa ne descurcam amandoi (sau amantrei).

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza! Copil marait, febra 39.4, somn nu prea, revin...
Monique, saru`mana de si nu te mai stresa, Cosmi se tine bine (ce vad eu din poze) cat despre cantar si hainute... cred ca nu se estimeaza corect greutatea hainutelor...
Gety, da-mi adresa de mail sau id-ul de mess si se rezolva in 5 minute. Va doresc un botez frumos, eu zic ca o sa va descurcati. Stii "Crezul"?
Adriana, sanatate lui Dudu, oare ce-o fi avand? Sa ne mai dai de stire...
Elenia, felicitari pentru
Lexi, am vazut filmuletul, m-a amuzat mica vorbareata, frumusica!!!
Sephora, acum il studiez pe Matti, de dimineata ma uit (in reluare) la filmulete, acum ma uit la poze.
Lilina, bine ca s-au dus mucii! Poate raman unde s-au dus...
Alexutza, ai dreptate: Cristina si Mexxa au absent! Mai fetelor, sper ca nu ati patit nimic rau, voi sau bebeii... Va asteptam!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Uitam... MamiLili, cumva Brazilia??? Nu ne mai fierbe atat...

poze cu noi

Mergi la inceput

Xandrutza, nu stiu crezul, dar cumatra mea mi-a zis ca i l-a dat preotul sa-l citeasca. Trebuie sa-l stiu pe de rost? Ca daca trebuie, il invatz.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Gety, poti sa-l si citesti, dar nu e rau sa-l stii, chiar si-asa, pentru tine... nu e grea rugaciunea asta... deci nu e musai sa-l inveti...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

PREZENT...ia dau eu cate o cafea buna sa stergeti absentul meu...

Scuzati k intru mai rar dar S nu ma lasa de loc...
Se ridica in picioare, se catara...tipa, vorbeste in legea lui...jaleee.

Gata sa trezit...revin.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Adriana, Xandrutza, of, ce e cu bebeii vostri??? Sanatate multa, sa le treaca repede febra si sa fie din nou vioi

Monique, chiar nu e cazul sa plangi pentru asta cu greutatea. Asa cum au zis si fetele inainte, sunt luni in care bebeii iau foarte putin sau chiar deloc in greutate, au si ei perioade si perioade. Maruca in 2 saptamani (de la 7 la 7 luni jumate) nu a luat NIMIC. E, si ce? O sa ia altadata. Si eu o simt mai grea la mana, dar...cantarul spune ca nu ar i luat nimic (poate un 50gr). Vedem la sfarsitul lunii cum stau lucrurile. Ea papa bine, deci nu imi fac probleme. In plus, Cosmina e si activa, a mea sta pe spate sau in fund... deci nu pot spune ca ar consuma mai mult decat de obicei. E copilul vesel, sanatos? Asta conteaza. O sa vezi ca luna viitoare va recupera.

He, he, Sephora, dar cum ai dat de piersicutze??? Din vorba in vorba?

Noi am dormit binisor si azi noapte, adica a avut si intervale de 2 ore ceea ce ma bucura. Sper sa o tina tot asa. De cand am auzit ce canicula va fi la Bucresti lavara, ne tot gandim ca ar trebui sa mergem si la munte cateva zile, desi suntem fara finante. Planificam o escapada de vreo 5, 6 zile in creierii muntilor, in Bistrita-Nasaud, undeva la capatul lumii, se cheama Valea Vinului si este SUPERB!!!!!!!!!! E un sat de fosti mineri (fiindca minele s-au inchis), niste oameni nemaipomeniti (contrar asteptarilor), primitori si simpatii. Aerul e minunat, e plin de zmeura, mure, fragi (depinde de perioada). In fine, inconvenientul e ca e ffff departe si ca conditiile de cazare nu sunt prea stralucite. Nu sunt gaze acolo (satul are vreo 50 de case cu totul, cea mai apropiata comuna e la 7 km, Rodna Veche), se face focul cu lemne iar in camere e un pic umed (mai ales daca ploua mult in sezon). Trebuie facut focul in soba noaptea pt a usca aerul si pentru a-l incalzi fiindca de multe ori e racoare bine noaptea. E bine ca ni se va gati si au o mancare... iar marucai o sa ii fac eu piureutzele. Alt inconvenient ar fi Dacia noastra prapadita care mi-e teama sa nu ne lasa in drum...Dacia e dacie...nu se stie niciodata. In plus trebuie sa gasim unde sa innoptam cate o noapte la venire si una la plecare undeva pe la jumatatea drumului, fiindca cu 2 copchii in masina nu poti face 600km intr-o singura zi. Si nu vrem sa gasim ceva cu 1 milion pe noapte ca ...nu mai ajungem la destinatie. Asa ca, daca aveti vreo propunere, daca stiti vreo pensiune, ceva convenabil peste Carpati...va rog sa dati un semn.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Gety, ti-am trimis carticica, studiaz-o si poti adapta multe din retetele de acolo, unele sunt cu sare, zahar, dar merge si fara, eu dau gust mancarii cu zeama de lamaie, sau las asa cum este.
Marina, multumim Eu cred ca a racit putin, oricum mergem maine la doctor, poate reusim sa punem si cercelusii... vom vedea ce este, pana atunci paracetamol si lichide... sper sa nu o ia razna temperatura asta...

poze cu noi

Mergi la inceput