Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor Bucuriilor de 15 . Scrisesem un mesaj lungut dar mi-a picat netul Asta e, acum mi-e lene sa reiau tot ce-am scris.
Pentru cine vrea sa ne vada, avem un filmulet, va recomand sa-l vedeti cu sonor

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Noi nu suntem prea bine: Dudu are in continuare febra, asa incat o tinem tot pe antitermice. Pediatra nu s-a pronuntat asupra diagnosticului, doar ne-a recomandat telefonic cum sa le alternam. Alte simptome: are momente cand geme de durere, tine uneori buzele stranse la lingurita sau tentative de a-i masa gingia. Cam atat. Noaptea trecuta am chemat Salvarea, dupa ce a trecut de 39: medicul l-a consultat (in gatut, la plamani, abdominal, la urechi) si a concluzionat ca fie sunt dintucii, fie are vreo infectie gen infectie urinara. Acum asteptam medicul pediatru (ne-a promis ca face tot posibilul sa ajunga!) care contesta faptul ca s-ar putea face febra asa mare de la dinti (?!) si ca ar fi mai posibil sa aiba rosu in gat (cica la bebei pot aparea situatii din astea atipice: debut pri febra mare si de abia peste cateva zile sa apara si celelalate simptome). Oricum, suntem ingrijorati ca nu stim ce are copilul!

Alipiticot, voi ce mai faceti? Ati scapat de febra?

Floricel, cauta in farmacii pungute pediatrice pt recolatarea urinei.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara, acum am revenit de la plimbarica de seara, a fost tare fain, grasanu a vorbit aproape o ora in continuu...toata lumea trecea pe langa noi si vorbea cu el..si el ba radea ba zicea baaaiiii, ceva de speriat a fost acum pe seara cu el...

Adriana - imi pare rau ca inca aveti febra, dar totusi ce ar putea fi, ca dureaza de ceva timp si la dinti parca nu ar dura chiar atata, zic si eu...Alipiticot zicea ceva de roseola, care debuteaza intai vreo 3 zile cu febra si apoi cu eruptie cutanata, bubite mici rozalii...ai intrebat pediatru de chestia asta????

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Fetele pe unde sunteti??

Cristina - azi absenta nemotivata!
Mexxa- la fel

Ignatica - tot la Plopeni??? nu ai net acolo???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Avem poze proaspeteeeeeeeee

Mama ce saracie pe aici,are omu timp de citit si n-are ce....

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciccio15 spune:

sephora,eu am nascut cu SARA,o tipa oarte dulce si tanara.acolo toate sunt foarte bune si dragute.m-am simtit foarte bine!Promitem ca punem si noi poze........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Alina, Sandra

Ciccio, bine ai venit

Dudu, sa te faci bine,

MamiLili, ce curaj pe tine sa faci excursia, BRAVOOO

noi am scapat de muci, mai avem asa...2...3, de prasila
dar suntem bine

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si haideti la

Dudusa te faci bine repede.

Lilina uraaaa a scapat vladone de mucisori

Bravo Matty pt ridicatul in picioruse pe marginea patului.

anangel_lexivazut filmuletul cu Maria cea vorbareata.Ce or zice ei acolo.

Mai legat de caldura nu stiu ce sa ne facem. Astia a anuntat o vara caniculara. A mea vad ca e rea de caldura transpira imediat......deja.

Eu ieri am fost cam suparata/nervoasa. Am fost la controlul de 8 luni si imi zice pediatra ca a luat doar 100 grame. Nu pot sa cred. Ca se simte la mina ca e mai grasana. A masurat-o pe alt cintar si aproape dezbracata , fata de datile trecute cind avea mai multe hainute pe ea si nu stiu cit de bine estima sa le scada. In fine m-am pus pe plins cind am plecat dar mi-a trecutCred ca era o nebuloasa ceva pt ca copilul este bine si oricum eu o vad mai pufoasa decit inainte. Ca sa nu mai spun ca de vre-o luna a inceput cu ridicatul in picioare si toata frichineala de rigoare deci cosnuma mai multa energie. Gata m-am descarcat

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineatza
sarumana monique se cafea
e super buna ca de obicei
am vazut filmuletze s poze
sa le spunem la multe lunitze bucuriilor de 16 sa cresteti mari s voioase
suntem s noi un
aseara ma jucam cu dudumici s ma muscat s am simtit dintzucu
deci cine ne trece s pe noi in listuza cu primul dinte la 7luni s 3 sapt?va multumim anticipat

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi!

Monique- buna cafeluta si nu te stresa inutil, noua pediatra ne-a zis ca odata ce se va ridica in picioruse e posibil sa fie luni in care sa nu mai puna nimic pe el, nici macar 50g, asa ca e normal, la cata energie consuma cu noul stil de joaca!!!

Elenia- felicitari pt dintisor! Darius!

PRINTZUL

Mergi la inceput