Bucurii de sept-oct 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cucuoancea, noi stam mai rau: n-avem deloc masina.
Am vrut sa plecam la mare, dar inca nu stim cum o sa facem.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

-lilina ca a scapat de muci
-adriana pe Dudu sa se faca bine s sa nu fie nimik grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, multumesc, eu nu-i mai pun sare in mancare acum deloc. Vad ca s-a obisnuit cu noul gust. Eu ieri i-am dat supa de vitel, dar n-a mancat asa mult. Ori nu i-a placut, ori nu i-a fost prea foame. Azi ma intorc la piureul de legume, ca asta-i place.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Scriu repede ca trebuie sa plec,scuzati greselile.
Adriana,Cosmin a facut rozeola,da o cautare e o discutie pe forum aici f relevanta despre ea.Tot asa nu avea nimic altceva si aceasta febra mare care nu scade .La el a inceput febra vineri seara si ieri marti dimineta s-a terminat si au inceput bubitele.Incearca sa vezi un medic bun si sa nu dai antibiotic degeaba ca o agraveaza,am auzit cazuri.Daca ar fi din gat ar fi imposibil sa nu se observe la o febra asa mare ar trebui sa fie puncte de puroi ,amigdalita pultacee,nu se poate sa fie o simpla amigdalita cu asa febra.
Am vazut cateva din poze si filmulete,mai am de vazut,felicit toti micutii.
si noi am fost cu fata la munte la 3 si 11 luni la 6 luni la mare si apoi nu mai zic.Cu bb doar putin la munte ca s-a nascut toamna....
dar avem masina si am mers cu carutul,eu fara carut nu plec nici in vizite ca are si scaun de masina,se da si pe spate de tot si doarme f bine.La iarba verde il mai culcam pe paturica,acum e bine ca e cald,dar cand e racoare e riscant.
nu mi mai amintesc daca ar mai trebui sa raspund ceva,sper sa mai intru azi va pup pe toti si o zi racoroasa.A.... la noi in casa e racoare.Cand stateam in tatarasi era f cald stateam cu fata in pampers si aveam o barcuta pt mare si se mai juca in ea cu apa in balcon la soare si se mai racorea.
O zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

va pup fetelor

Cucuo am dat de ele ca o cunosteam din vedere pe Muuh (sotul ei a colaborat la Angel's)care e mamica de Alexei si am intrebat-o daca ea e ,plus ca mai erau si alte fete Anasia cu Alessia si Lucians cu Daria asa ca m-aprieteni.
Scuze plec ca Matti vrea nani

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by GETY

Cucuoancea, noi stam mai rau: n-avem deloc masina.
Am vrut sa plecam la mare, dar inca nu stim cum o sa facem.

Cand avea Ana 3 luni i am fost la mare, nu aveam masina, asa ca s-a oferit nasa ei sa ne duca pana acolo si sa ne aduca. A fost oositor pt ea, fiindca a facut drumul Buc-Neptun, Neptun-Buc in aceeasi zi de doua ori in 7 zile.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Hai sa vedeti cum am inceput io ziua:Matti s-a trezit la 8 m-a calarit si direct in cana mea cu ceai care o tin pe noptiera (noaptea mai beau ca mi se usca gura) era mai putin de jumatate,asa ca toata a fost pe mine si in pat (dusul de inviorare).
Apoi l-am lasat pe jos in masinuta sa-i dau patul mai jos ca mi-era frica sa nu vina in cap si el a stat ce-a stat in masina (era la vreo 2 m de mine) s-a dat jos a luat-o de-a buselea pana la patut si s-a ridicat in picioare sa m-a ajute si el acolo ca nu mai terminam odata.Cand l-am vazut sa-l mananc,ptr prima oara pe jos fara sa se tarasca sau sa puna capul jos.

A! ieri dupa intalneala cu Piersicutele,m-am intalnit si cu o veche si foarte buna prietena cu care pierdusem orice legatura,asa de fericite am fost,azi ne vom intalni iara la 18 la o barfa lungaaaaaaaa!

La multi ani!Bucuriilor de 16

Multa sanatate celor bolnaviori si sa ne fereasca Domnul de toate relele.

Azi sunt asa fericita la ora 15 am programare insfarsit la mani si pedi,il voi lasa pe Matti cu Petra sa vedem reactie (ptr o ora)

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Acum am revenit din plimbarica de dimineata, a reusit si grasanu sa doarme 50 min..record, in conditiile in care i-am cam dat programul peste cap cu iesitul asta asa matinal, el fiind obisnuit dimineata sa prinda vreo 2 ore de somn...dar trebuie sa ne obisnuim la ora de vara si la plimbarile de vara

Xandrutza - poate fi o raceala mica la Narcisa...??? antitermice si lichide multe...

Gety - cat priveste somnul pe burtik stiuca e mai odihnitor...si ii ajuta si la stomacel ff mult...

Adriana - cum mai e Dudu???ce a zis pediatra???

Mexxa -bine ca sunteti bine ca deja intrasem la banuieli... Sebicu miscatoru'

Cristina - totusi da un semn, ca iar ma gandesc la d-alea cu spital , nebunii, injectii, plans....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Monique si eu sunt in aceasi situatie ,cantarul a intepeneit la noi la 7,900 nu se mai misca de ceva timp,el mananca ca inainte,dar nik se misca in schimb mult mai mult..In schimb cand a facut 7 luni l-am cantarit si mi-a aratat 8,150 kg sper insa sa nu fi dat inapoi ci sa fie o gresala a cantarului ca mai face de-astea,mai ales ca Matti nu sta linistit,fiind elecronic arata ce vrea el.In schimb acum m-am urcat eu pe cantarul nostru apoi la,m luat pe el si am facut diferenta.Nu stiu si pe mine m-a cam alarmeaza,dar nici slab nu mi se pare.Stiti ca eu am nebunia asta la cap de mult....

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Tuturor mamicilor care ne-au apreciat.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput