***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 8
poohy spune:
Cioaca, felicitari!!! Sa-ti traiasca voinicul grasunel, sa fie cumintel si mancacios, si tie recuperare rapida si mult laptic!!

Ai vazut ce frumos a venit bebe strumf dupa emotiile de ieri?
Bebeta, La Multi Ani!!!
Iri, mi-am pus telefonul la incarcat si astept!
Vas, 

si asteptam vesti de la Pauly ;)
Chiqui, Liviana, bafta la control ;) Si eu ma duc maine!
Elteka, adevarul e ca si eu de la 36 de saptamani am inceput sa ma umflu mai mult... Si mie imi place mult modelul rainforest, ma mai gandesc daca take-along sau nu. Pauly, merci mult pentru link 
Florentina, eu zic ca sigur tu nasti inaintea mea. Cu mancarea asa e, dar asta e, mai e un pic 
Voi ziceti ca de cand v-a cazut burta aveti mai multe dureri, obositi mai repede... La mine e exact reversul! De cand mi-a cazut burta, nu mai am nici un fel de durere (dar au revenit greturile/stelutele argintii/ameteala de la mancare). In schimb, inainte daca ma duceam ca azi sa colind Ikea si Carrefour (e plin de burtici si bebeloni acolo, tot timpul ma intreb daca nu e cineva de pe forum), cand ma intorceam eram obosita, abia ma mai miscam, ma durea un pic si burtica. Acum, nimic! Absolut nimic de cand mi-a cazut burta...
Dianalaura 

Curaj
O sa fie repede, o sa vina anestezistul, si Stefy o sa fie un mancacios ;)
Anca
37+ 
poze
bebelusa
pauly spune:
poohy
cu multa placere.si mie i-mi place modelul rainforest..si eu trebuie sa ma decid care il comand.![]()
elteka am gasit modelul care i-mi place pe site-ul mothercare.nu este crem ci doar verde, dar ii un verde frumos.![]()
multumesc de ajutor.
si nu te necaji ca eu sunt prezenta la datorie ca mai am pana nasc.
sper sa mai stiu cum se deschide capitol nou.![]()
34+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
ckristina spune:
elteka sunt aici!!!!!! mi s a schimbat DPN dar tot iunie a ramas; din 15 iunie s a facut 8 iunie.
felicitari mamicilor!!!!

astept si eu cu nerabdare sa mi tin fetitza in brate si citesc cu emotie tot ce scrieti.
am citit aici la voi ca ati facut comenzi de hainute de pe net de la NEXT.CO.UK am incercat si eu dar mi au scris ca nu livreaza in romania!!!

si mi au placut atat de mult!!! de unde le pot cumpara????
cristina
36+ BIANCA MARIA
moberi spune:
Felicitari noilor mamici abia asteptam sa reveniti acasa si sa ne povestiti!
Dianalaura iti tin pumnii miine si o sa ma gandesc la tine pentru ca esti una dintre gravidutele de pe forum pe care le-am urmarit cu atentie...imi place tare mult stilul si felul tau de a fi...modesta si cu picioarele pe pamant...asta asa ca intre ardelence.
Te asteptam sa revii, de fapt cred ca vom reveni cam in acelasi timp ..eu sunt programata pe 17 asa ca sa ne revedem cu bine.
38+
lulu26 spune:
Cioaca, felicitari!!!
quote:
Originally posted by piticasigogosica
Buna burtici si mamici
Dinalalaura,Lulu noi ce faceam?!
Asteptam

Dupa atatea semne false...nu mai cred nici eu ca se naste curand
Pana acum daca ma luam dupa ele nasteam bebitza de 3 ori.

Asta e...cica cine se respecta se lasa asteptat...

Desi in dezamagirea mea de ieri v-am zis ca va anuntz dupa ce nasc ca sa nu va mai amagesc...acum mi-a mai trecut, sunt prin zona asa ca va pot anuntza orice eventual semn...chiar si fals
Si acum

pt viitoarele mamici!!!Lulu
39+
dianalaura spune:
fetelor, si eu tot pe aici...mai devreme am crezut ca vrea Stefan sa vina pe 13, de ziua la varamea, asa durere de burta m-a apucat...acum astept, durerile de spate au inceput pe la 4 si 10, sunt continue dar difuze, in schimb pe la 4 si un sfert m-a apucat o durere de burta ca la ciclu, de zici ca eram stricata la stomac. A durat cateva minute, acum vad ca m-a lasat...vedem mai incolo daca se repeta...eu deocamdata astept sa vina tortul la mine, va ziceam ieri ca merg la ziua verisoarei mele, dar ei i s-a facut mila de mine sa urc pana la etajul 6 fara lift (ca e stricat)si a zis ca vine ea la mine cu tort cu tot. Oricum, i-am dat indicatii sa vina pana la 6, 7 ca dupa aia nu mai am voie sa mananc nimic pana la operatie.
Pitico, lulu...eu zic ca poate ne ajuta Domnul si vom fi sapt viitoare toate 3 in spital...si cu alte surprize!
Moberi, bebelul tau e decis sa stea pana la cezariana cumintel? Multumesc de aprecieri. 
Elteka, chiar voiam sa zic, stie pauly sa deschida capitol nou, si daca ea e ocupata, pe prima pagina de la capitolul 21 sunt intructiunile date de Didialex. Si nu e greu deloc.
Deocamdata va pup pe toate
multumesc de incurajari...ma duc sa ma mai intind un pic...oricum, sigur mai intru sa va dau de veste ce si cum.
Despre nastere voi trimite sms brambushcai si ancai-poohy. Doamne ajuta sa fie bine pt noi toate.
diana
38+5
IANIS STEFAN
AMR 1 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
pauly spune:
ckristina si eu am incercat sa comand de la next.co.uk dar nu m-au lasat(nu livreaza in Romania), in schimb am reusit sa comand la www.mothercare.com , au lucruri frumoase si de calitate.tocmai am primit coletul de 2 zile, is superbe.
dianalaura 

, bebelinul tau se pregateste ptr momentul cel mare, si te pregateste si pe tine, daca ai deja dureri.![]()
34+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
numai_eu spune:
Buna fetelor!
Nu am mai intrat pe forum de doua zile si cand am revenit surpriza. A nascut Andrada! Felicitari mamico! Refacere rapida si un bebe Antonio sanatos si mancacios.
Nu am citit din urma nimic, doar m-am uitat la listuta si am vazut marea veste, asa ca am intrat si eu sa o felicit pe mamica. Dar promit sa citesc tot si va mai scriu mai tarziu.
Despre noi ce sa zic. Ieri am avut ceva dureri, de fapt mai mult niste intepaturi localizate jos. Nu stiu ce or fi, poate loveste bebita cu capul in col, dar oricum sunt deja dureroase. Cel mai rau ma doare cand merg, dar si cand stau pe scaun le limt uneori destul de puternice. Numai in masina la volan ma simt perfect, nu ma doare nimic. Cred ca pana la urma o sa nasc in masina. Oricum cu durerile astea nu stiu cat o mai dura pana nasc. Si bebe se misca din ce in ce mai mult, tati e de-a dreptul fascinat de loviturile lui si il tot roaga sa mai stea acolo macar doua saptamani. Si eu sper sa mai stea macar atat, ca saptamana asta am atatea lucruri de facut la serviciu ca nu am timp nici sa nasc :). Si apoi mai vreau si eu o saptamana de concediu sa ma odihnesc un pic inainte de venirea lui bebe.
Amely spune:
Trec si eu in fuga... bebe David doarme...pe burtica lui tati care e topit
Am mai pus niste poze noi, jos la semnatura, sper sa va placa. Inclusiv cu mine inainte de a naste![]()
Vineri am implinit o saptamana
Aseara am iesit in Botanica, i-a placut la plimbarica, a dormit parca trasese la jug
Ne trezeste cam de 2-3 ori pe noapte, programul lui e simplu: laptic la san, apoi bibe (completare, ca mami inca nu produce destul
), somnik, trezit, schimbat, spalat, plimbat, baita...si tot asa!
Ne-a trecut si conjunctivita, si eritemul, mai ales ca a trebuit sa ii pun ser fiziologic si picaturi de antibiotic direct in ochisor. Dar am scapat, asta e important.
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! Sa va traiasca puii cei frumusei si sa fie sanatosi!
BAFTA CELOR CARE URMEAZA SA NASCA! NASTERE USOARA, TINEM PUMNII!!
Gata, fug sa-l pregatim pe bebe de plimbarica. Va pupam pe toate, mamici si burtici!
mami de David Cristian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."