***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Super program!!! Sa va traiasca bebelul

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

merci Lulu... gata, fug!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Bebe David Cristian

mami deDavid Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Cioaca, felicitari, ma bucur ca totul e BIIIIIIIIIINE! te asteptam cu povesti si poze

Pauly, sa stii ca am studiat problema Exista bouncere (vibreaza) si swingere (leagana). Ce vrei tu e din a 2a categorie (si eu, la sfatul lui Pepsi) ,de tip craddle-swing (adica format leagan). Din pacate in Europa in 2007 nu se fac decat www.fisher-price.com/fp.aspx?st=132005&e=thumb&pcat=bgsw_cs&selCat=bgsw&ppage=1&ppagesize=9&site=uk&ccat=bgsw_cs&ctype=article" target="_blank"> ASTEA

Unul e verde, asa cum spui (din colectia Rainforest, asta e ultima lor colectie!) Au niste melodii super

I-am luat lui bebel un costumas (tricou si panatloni scurti, pictate in culori similare, si nu visez altceva decat sa ii fac o poza imbracat asa, cum doarme linistit in balansoar ). Dar mai e pana atunci...

Poohy, eu am ales Take along fiindca apartamentul asta japonez e tare micut . Doi, e un model (singurul) pe care il poti lua de toarte CU TOT cu bebe si il muti in alta camera, exact ce vreau eu. Ai vazut demo-ul la el? (spune-mi, ca daca nu, iti trimit linkul). Depinde de ce spatiu ai si ce vrei sa faci cu el...altfel, toata colectia asta e o nebunie...ma gandesc si la ala care se prinde la prag...am vazut un bebe care sarea in el innebunit de fericire, cred ca avea vreo 8-9 luni, nu ma pricep, dar incepuse sa paseasca si nu mai avea stare

Florentina, crezi ca vine???

Ckristina-ma bucur ca esti

Dianalaura, stiu ca Pauly stie, am si eu linkul de la Didialex (CINE VREA SA INVETE, spuneti-mi, ca vi-l trimit imediat) dar intrebarea e...cine are curaj???

Dianalaura (numai maine nu e 14 )

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

EUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Numai sa ma descurc sa nu fac vreo tampenie

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

elteka ai explicat perfect, craddle-swing vreau eu, ca si tine.

poohy chiar vroiam sa te intreb daca ti-ai luat patutul de la graco.daca nu sa stii ca este mult mai ieftin la mothercare.uite linkul:
la noi in magazine ii 11 mil si la ei ii 5 mil+ transport care nu cred sa fie mult.
http://www.mothercare.com/gp/product/B000ILDYQS/sr=1-2/qid=1179070301/ref=sr_1_2/202-8540250-8959842?ie=UTF8&mcb=core

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Elteka, nu am vazut demo-ul! Eu oscilez intre cele 2 pentru ca nu stiu daca e mai bine pentru bebe sa aiba leaganul spatar reglabil sau nu. Cand se face mai marisor o sa vrea cumva spatarul mai ridicat sau nu? Take-away e pana la 11kg, nu stiu pana la cat e celalalt.. Chiar nu stiu cum e mai bine pentru bebe.
Maine ma duc sa incerc marea cu degetul - poate au leaganul la mothercare in romania, ca pretul de livrare mi se pare cam monstruos

Eu in Romania gasisem www. leagane.ro/ - dar e acelasi pret cu fisher-price - si e muuuult mai urat

Pauly, merci pentru link !! Poate pentru 2 obiecte merita transportul
Nu am luat inca - leaganul si patul mobil sunt planificate sa vina o data cu/dupa bebe (ca nu o sa le foloseasca imediat dupa nastere)

Amely, super scumpic Davidutz! Si mamica e frumoasa ;) Chiar de cand vroiam sa iti spun cat de mult ti-am admirat parul la curs ;)

Lulu, te las pe tine sa deschizi capitolul urmator - sa mai treaca o saptamana. Dupa poate incerc si eu... Depinde ce zice doctorul maine

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
felicitari tuturor noilor mamici!
eu sunt inca acasa...lukas nu are de gand sa vina si eu numai pooottt!!!!
ramona a nascut exact pe dpn-ul meu!! ...si eu tooot astept...
si pe alex l-am nascut cu o saptamana mai tarziu de termen...la 41 de sapt...se pare ca si de data asta e asa...caposi baieti mai am!
va pup si bafta la toate in continuare!!

40+ Lukas si Alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

fetelor, ia uitati ce am gasit:
[quote]Originally posted by msemcu

revin cu detalii: lui Mari i s-a rupt apa pe la 5, iar pina la 6 jumate au aparut si contractiile. La 8.50, 8.55 si 8.57 au fost scoase pe rind fetele. sint sanatoase toate patru, piculetele au 2.200kg, 1.800kg si tot 1.800kg, respira singure si pling de mama focului cind vine tati in vizita. sint inca puse la oxigen, dar toata lumea spune ca sint bine. Mari incearca sa se puna pe picioare, ca vrea sa ajunga cit mai repede la cele 3 gogosici. atit deocamdata, speram ca totul sa mearga bine in continuare. nu va mai spun ca eram precisa ca ziua de 13 o sa ne fie cu noroc:)

Mari 34+[bebic
[/quote

nu stiu daca am bagat "quote"-ul bine ca nu ma prea pricep la chestiile astea...
deci inca trei bebei de la noi s-au nascut azi!
sa-ti fie sanatoase fetitele msemcu si cumintele si tu refacere rapida si numai bine!

40+ Lukas si Alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Fetelor a nascut VAS !!!!FELICITARI MAMICO !!
sa ai recuperare rapida si o bebelina mancacioasa.
Mesajul ei este:

Am nascut acum o jumatate de ora.Eliza Ioana are 3,100 si e frumoasa tare.Cand vin va povestesc mai multe.Cu drag Andreea<VAS>

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

FELICITARI MSEMCU!!!i-ti doresc recuperare rapida si multa sanatate fetitelor!!Sa-ti traiasca bebelinele

fetelor ce de vesti bune!!!incep sa am emotii.

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput