***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 7
Florentina Roman spune:
Arcadia, Cioaca, felicitari si sa va bucurati de bbeii vostri!
Vas, curaj, nu mai ai mult!

Dianalaura, ai sa vezi ca trece repede si ziua de azi! incearca sa te relaxezi ca sa fii odihnita ptr bb!
Poohy, nu esti singura, si mie mi-e greata daca nu mananc, in plus, am si niste arsuri la stomac de-mi vine sa-mi iau campii.
Am vazut produse Fisher Price(jucarii) la Diverta.
Maine merg la spital sa-mi scoata firul, poate am noroc si ma opreste sa nasc, ca nu mai poooot. Chiar dr a zis ca bb e maricel ptr inaltimea mea. Mi se intareste burtica din ce in ce mai des si dureaza mult, in plus, parca simt si o durere vaga in momentele alea.
La multi ani, Bebeta!
38 si Tudor(5.07.2002)
piticasigogosica spune:
Buna burtici si mamici
Si pe nooi ne controleaza cate o durere ca de cilu pe jos si niste intepaturi,poate...![]()
CIOACA SA-TI TRAISACA FLACAUL GRESUNAL SI MARICEL!!!
Haide VAS...o fi venit vremea noastra?!

Dinalalaura,Lulu noi ce faceam?!![]()
![]()
Am o prietena nascuta azi si i-am zis ca poate vine bebe azi si nu ajungel la aniversare si e:lasa mai maine sa aiba si el ziua lui 
de parca ar fi singura nascuta azi...
Poohy si Florentina Roman va dau voua un sms in caz de ceva ![]()
Pupici si Domane Ajuta!
poze
Iri 38-39+ si Iris
pauly spune:
vas, dianalaura curaj!!in curand va veti tine puiutii in brate.

cioaca felicitari!!
sa-ti traiasca flacaul grasunel!!

piticasigogosica pun majoretele la treaba ...poate ,poate
.

ma alatur si eu gravidutelor cu arsuri stomacale
, is destul de suparatoare , mai ales seara cand ma culc, chiar daca i-mi perna mai sus, ma arde rau pe gat.
elteka
multumesc, esti super draguta ca de obicei
.mai caut si eu intre timp , iar daca nu gasesc am sa iau de la mothercare au modelul asta:http://www.mothercare.com/gp/product/B000JECAV4/ref=ord_cart_active/202-8540250-8959842?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&mcb=core e super dragut si de la ei am mai comandat, deci stiu sigur ca trimit in Romania.oricum inca nu l-am comandat deci daca gasesti pe vreun site modelul celalalt m-as bucura.![]()
34+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
diana spune:
FELICITARI CIOACA!!! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL GRASUNEL DAR SI LUNGUT!! SA FITI SANATOSI AMANDOI SI VA ASTEPTAM ACASA!!

DIANA 36+
ramsy spune:
Diana si Dianalaura,va multumesc frumos pentru raspunsuri!!

Cioaca,felicitari
,sa-ti traiasca baietelul grasunel!!

Fetelor aici este o canicula,de mi-e frica sa ies din casa ...Am constatat ca de o saptamana ma misc mai greoi si parca mi-a mai crescut si burta!!Nu as fi crezut ca asa de multe transformari au loc de-a lungul unei sarcini.Picioarele imi sunt ca doua gogosi, mainile mi s-au latit ca nu-mi mai incap bratarile pe mana,mi-au aparur si niste pete maro pe sani de care sper sa scap...
,tare greu mi se pare totul,dar stiu ca merita efortul.
Ramona
35+ cu
Alexia
chiquitita spune:
Vas curaj si nastere usoara!
Dianalaura multa bafta.
Maine merg si eu la spital la conttrol. De ieri de la 12 ma doare burta ca la ciclu, nici nu am dormit azi-noapte...de abia astept sa vad ce imi zice.
36+
lbelciug spune:
Arcadia, Cioaca, felicitari si sa va bucurati de minunile voastre!
La multi ani, Bebeta!
Vas, nastere usoara si asteptam vesti!
chiquitita, tinem pumnii pt maine!
Mica, te asteptam luni sa ne spui primele impresii cu Maya acasa (daca poti sa ne spui chiar luni)
Miercuri am si eu control si eco si sunt f curioasa sa vad ce mi se spune. Dupa cum mi s-a lasat burta si la ce repede obosesc, sigur nu mai am mult. Eu nu cred sa nasc in iunie cand e termenul...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
36s cu baby-boy2
kid spune:
Multumesc diana si dianalaura pentru raspuns, m-am mai linistit. A inceput si juniorul sa se mai miste fara sa-l ciocanesc, ma simt mai bine acum
Dar tot nu vrea afara
Si de abia astept sa-l vad si sa-l tin in brate.
Felicitari Cioaca,
sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos, iar tie iti doresc refacere cat mai rapida.

Teodora Ana
40+
Mihail Vladimir
Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1
ELTEKA spune:

Vaaaaaaaaaaaaaaaaas, hai ca nu mai e mult! 

Dianalaura, Kid, si voi mai aveti un pic de tot
!
Ramsy, azi mi s-au umflat si mie picioarele ca niciodata...Exact ca doua gogosi...Cica asa e in ultima luna??? Dar eu numai de azi am intrat in luna a9a, azi am implinit 36 de sapatamani.
Arata ingrozitor...Oare asa ma tine pana nasc? Sau vine bebel mai repede??? Sotul meu se uita la ele si nu-i vine sa creada; mi-a facut si o poza, dar mi-e jena sa o pun pe site...
Pauly, care e modelul pe care il vrei tu, ca vad ca de ex pe ala al meu l-ar avea, dar nu ma prind ce voiai tu...
Unde sunt fetele de iunie? Nu mai scrie aproape nimeni...Cand mai pleaca si Dianalaura, nu mai are cine sa ne deschida nici capitol 
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
pauly spune:
elteka asta i-mi place la nebunie http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-2&productId=59703&N=24%2031020032%20&nvalue=24
34+
Riana Alessya
poze
bebelina mea