***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 6
dianalaura spune:
Multumesc fetelor pt sustinere....sa treaca si ziua de azi...daca stau sa ma gandesc bine, daca totul merge ok si intru prima la cezariana, poate maine pe vremea asta sunt deja mamica! Wow, ce frumos suna!
Vas, Doamne ajuta! 

!
Sa ai parte de un travaliu scurt si fara dureri prea mari (acum, na, dureri tot sunt).
Eu stau cu telefonul in mana si astept mesaj de la Cioaca, dar daca imi amintesc bine zicea ceva de ora 10 jumate sa fie la spital, nu? Mai ales ca azi e duminica....
Eu m-am trezit asta noapte pe la 12 jumate, apoi la 3 jumate, apoi la 5 jumate.....si de atunci din juma in juma de ora...dar nu m-am ridicat din pat (de fapt m-am ridicat, la pisu si apa, dar m-am pus din nou)...tot speram sa adorm mai mult, sa treaca timpul mai repede....acum incerc sa imi caut ceva de facut, sa treaca timpul mai repede...cred ca ma duc sa fac si un dus mai prelung...acum ma gandeam sa nu uit cate ceva pe acasa, mi-am amintit ca nu mi-am pus ceva cana sau pahar de baut si nici farfurie (dar cum zicea mama, doar sunt si ei aici, si daca uit ceva imi aduc).
diana
38+5
IANIS STEFAN
AMR 1 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
diana spune:
VAS

Ada, bine ai venit!!!
Cioaca cred ca deja puiul tau a venit pe lume. Asteptam vesti! Sper ca ai dormit macar putin noaptea asta.
Kid, deja puiul tau nu mai are loc si de aceea nu se mai misca asa des.
Poohy, ebay livreaza si in Romania. Si eu vroiam sa cumpar un bouncer de la ei. Costa 40 usd bouncer-ul di 55 usd transportul. Pana la urma am gasit ceva asemanator la baby star din Mall. Intradevar nu e fisher price...e chinezesc dar e cam la fel. A costat tot 3 mil. Deci merita sa-l comanzi dar eu nu eram deplasabila si trebuia sa fac drumuri la banca, trebuia trimisa dovada platii prin email (nu am scaner acasa si nici fax). Asa ca era complicat pt mine. Eu am avut la Alin un bouncer de la cineva luat din Canada. A fost extraordinar de bun...era singurul care nu avea ace sa-l intepe
.
Va pup
Diana 36+
dianalaura spune:
Am uitat ceva: BEBETA 
LA MULTI ANI!
Prima aniversare cu bebe in brate....m-ar bucura sa stiu ca sunteti toate fetele bine, chiar daca nu scrieti pe forum...macar o veste sa ne dati, ca ati nascut sau nu, ca sunteti bine....
ada, bine ai venit in odisee! Sper sa fi alaturi de noi si la clubul scutecelor!
Kid, lasa ca vine si juniorul tau cat de curand!
diana
38+5
IANIS STEFAN
AMR 1 ZILE
asa creste bebe
poze
ramsy spune:
Ciaoca 

,suntem alaturi de tine!!!!!!!!!!!!
Vas

,succes,sa vina bebe repede si fara dureri mari!!
Dianalaura,numai astazi nu este maine!!!!Mai putin si gata iti vei tine puiutul in brate!!!Mult curaj si rabdare!!!Punem majoretele la treaba

.Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!!
Ramona
35+ cu
Alexia
ramsy spune:
Fetelor,cele care ati nascut sau cele care stiti...,in spital trebuie scutec pentru beblus sau vreo paturica??M-am gandit ca in iunie este cald si nu cred ca trebuie paturica,dar scutec....???
Ramona
35+ cu
Alexia
diana spune:
Dianalaura bafta maaine!! Cum te simti? Calma, agitata? Eu pun majoretele la treaba

Ramsy, eu am folosit un pled subtirel din bumbac foarte frumos. Il puneam si in carut cand ieseam la plimbare.
va pup
Diana 36+
dianalaura spune:
diana, ma termina asteptarea asta...vreau sa fie seara, dimineata de fapt, si sa ajung mai repede la spital...si sper ca nu mai fie alte cezariene, sau daca sunt, sa intru eu prima..cred ca as ceda nervos sa trebuiasca sa astept atat in spital!
ramsy, eu scutece mi-am pus in bagaj, un pachet mic de 24 (vb de pampers). Si mi-am pus si o paturica de aia mica, in care sa-l faca sarmaluta (nu stiu daca au sau nu in spital, asa ca am pus-o cu mine). Nu cred sa ii lase doar in scutec, si apoi cand aduce copilul la alaptat il fac "sarmaluta"
Acum ma duc la bucatarie, parca mi s-a facut foame...si mi-a cumparat sotul si o cutie de inghetata...mama, cred ca daca o sa semene cu mine Stefy, o sa falimentam bugetul familiei cu atata inghetata...![]()
diana
38+5
IANIS STEFAN
AMR 1 ZILE
asa creste bebe
poze
dianalaura spune:
Am primit mesaj de la cioaca:
"Sunt cioaca si anunt cu mare fericire nasterea flacaului nostru la ora 9.20 avand 3800gr si 54 cm!"
FELICITARI MAMICO! SA-TI TRAIASCA FLACAUL GRASUNEL SI TE ASTEPTAM CAT MAI CURAND PE FORUM! REFACERE USOARA!
diana
38+5
IANIS STEFAN
AMR 1 ZILE
asa creste bebe
poze
michigan spune:
salutare
felicitari proaspetelor mamici:
arcadia, andrada, coiaca
sa va fie de bine si sa aveti puiuti sanatosi
ada bine ai venit pe la noi si asteptam sa ne mai scrii
noi mai avem fix o luna pana la DPN dar am o vaga impresie ca tavi nu mai sta in burtica pana atunci
asa se agita
de parca ar vrea sa iasa de pe acum
dar sper sa fie cuminte si sa mai astepte macar vreo doua saptamani
yoyoyo pe baieteii nostri o sa-i cheme la fel!
gand la gand cu bucurie 

pt cine mai urmeaza:
lulu, vas, dianalaura
(daca am uitat pe cineva , scuze dar am citit capitolul trecut in mare viteza)
mihaela
36 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums