***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 5
angelabv spune:
Cioaca, ne gindim la tine ---13 mai e Mother's Day aici, si eu ma gindeam ca e o zi frumoasa sa devin mama dar mai astept un pic, sper ca si bebe ca acum el e cel ce "decide".
Angi
ELTEKA spune:
Cioaca!
si pentru toate fetele care urmeaza sau fac surprize
ManuC- tare dulcica bebelina!
Dianalaura, precis o sa ne treaca fobiile astea dupa ce vedem in spital ca totul e ok. oricum, daca in prima noapte acasa tot nelinistita esti, eu o sa stau pe forum sa te astept, ok?
Raluca, le stiu pe astea, sunt grozave! (nu vreau sa-ti zic ca in B-kids sunt intre 5 si 10 mii ) Din pacate eu n-as apuca sa folosesc functia de scaunel in 4 luni si apoi ar trebui sa-l las aici, asta e cam voluminos . Imi inchipui cum e la voi, ca asa e si la mine...eu tot nu m-am obisnuit cu dimensiunea asta redusa la camere Toata ziua le reasez, sa mai fac loc. Iar tu, daca vreodata te trezesti cu vreun pachet de la mine, sa nu te sperii . Mai gasesc cate o rochita de nu ma pot desprinde, jur...Asa minunatii inca n-am mai vazut, nu ma pot abtine sa nu le cumpar... Barem la Isetan, de unde am luat eu chestia aia pictata de mana in Africa, aveau niste rochite de...n-am cuvinte sa descriu
Cu balansoar: eu m-am hotarat la varianta Take along swing din gama www.toysrus.co.uk/SearchResults.aspx?kw=fisher%20price%20rainforest&zone=Bru&st=ph" target="_blank">ASTA, se impacheteaza relativ mic si poate ma lasa cu el in avion. Singura problema e sotulache care nu ma lasa sa-l comand decat "dupa". Foarte bine, nu mai e mult Pe mine ma innebuneste designul si animalutele, asta a fost criteriul. Dar si muzica e draguta. Caruselul de pat din aceeasi gama canta Bach si Mozart divin
Pepsi, multumesc de sprijin - in sfarsit m-am hotarat
Pauly, trebuie sa vezi cine desface gama Fisher Price in Romania, cu siguranta sunt si la noi/voi, nu cred ca trebuie comandat din strainatate. Ma mai uit si eu sa vad cine face livrari internationale-daca gasesc ceva te anunt, ok?
Gata, ma duc sa sarbatoresc Mother's day pe japoneza
Vin mai tarziu.
O dimineata frumoasa!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
vas spune:
fetelor, buna dimineata. Mi s-a rupt apa si au aparut si ceva firisoare de sange. Am plecat la spital. Dureri inca nu am decat ca cele de ciclul, dar tot ma duc ca nu se stie cand ma apuca.
Am luat numarul lui Pauly, o sa trimit mesaj cand o sa pot.
va pup.
tineti-mi pumniiiiiiiiiiiiiii!!! Si rugati-va pentru noi doua.
O sa fiu si eu mamica
Sobi spune:
vas, tinem pumnii sa fie totul bine
pentru cioaca !
dianalaura, esti pe ultima suta de metri - cum te simti?
arcadia, eu stiu de la o proaspata mamica ca rezolva problema cu supozitoare cu glicerina. oricum iti doresc sa scapi cat mai repede de naplacerea asta.
ada, bine ai venit intre noi!
Andreea 33+ Vladut
POZE
tamaraspt spune:
arcadia cum ti-a raspuns cineva deja la atitea zile de constipatie si mai ales din cauza taieturii cred ca clisma este cea mai indicata. Nu este obligatoriu sapun, apa sa fie calduta.
Dar dupa ce ai eliminat tot poti sa incerci sa maninci, indicat dimineata, tarite intii frecate ca un ness, se fac albicioase, peste care adaugi iaurt. eu am urmat o astfel de cura de citeva luni si am scapat de constipatie, dar am suferit ani intregi de constipatie. Si uleiul de ricin e bun, dar eu il luam in caz de urgenta, ca-mi dadea stari de voma si nu stiu dc este indicat in sarcina.
Tamara 38+6
tamaraspt spune:
si pentru fetele care se pregatesc sa devina mamici
cioaca
vas
si pentru surprize
Tamara
Alyna24 spune:
Vas,
Andrada,
Noi plecam in 2 ore la gratar la padure.Il luam si pe pitik!Sper ca nu suntem exagerati cu asta dar eu nu mai pot!Simt nevoia sa iesim si noi!Oricum e cald deci...n-are ce sa pateasca!Ieri am iesit in parc si a dormit tot timpul!
Nastere usoara fetelor care asteapta azi acest moment!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
ancamari spune:
Vas
Dianalaura
Sa ai mult curaj maine si sa te intorci repede acasa!
Angelabv, hai ca mai ai putin!
Poohy, mananca mai mult fructe si legume, am vazut ca se acumuleaza kg si acum la sfarsit, parca n-ar fi destul de rau si fara ele!
Eu plec cu socrii la tara pt ca sotul lucreaza iar pana seara si deja ieri mi-a fost asa de urat in casa, mai ales cand afara sunt 30 de grade. O sa fac plaja cu burta acoperita. Asa ca azi ma dat disparuta de pe DC. va pup pe toate si va urez duminica frumoasa.
Anca, 38s+5zile Andrei Cristian
burtica
poohy spune:
Vas
Cioaca
Vin bebeii!!!
Dianalaura Capul sus!! Suntem aici sa te sustinem
Andrada, mamica fericita, felicitari pentru laptic
Liviana, , fie ca totul sa fie bine cu mamica ta Si bebe 2 poate sa vina dupa 21, ca nu mai e mult pana atunci, nici eu nu cred sa nasc atat de repede
Pauly, Elteka, am innebunit si eu cu bouncer-ul ala... Nu am gasit pe cineva sa livreze in Romania Am gasit insa pe ebay... Nu stiu daca livreaza pe aici, dar am descoperit ieri ca PayPal a inceput sa recunoasca Romania. Of.
Alyna, distractie placuta ;)
Ancamari, pai eu legume si fructe incerc sa mananc si mi se face rau (adica se invarte totul cu mine, vad negru in fata...) - asa ca trebuie sa trec pe ceva mai consistent Asa patesc eu de cand ma stiu - si acum e mai accentuat (sa vezi cum fac in post). Ma enerveaza - eu de ce nu pot sa mananc numai legume si fructe?!
Distractie placuta!!
Angelabv, niste si pentru tine preventiv ;)
Anca 37+
poze
bebelusa
kid spune:
Buna dimineata fetele!!!
In primul rand
cioaca
Vas
si pentru surprize
Noi tot 2 in 1, Juniorul meu e din ce in ce mai linistit, ieri l-am ciocanit mai toata ziua ca sa mai dea si el cate un semn ca ar fi bine. Astazi vad ca e la fel de linistit. Incep sa-mi fac griji
Am citit pe site ca daca nu simt ca misca sau daca percep mai putin de 10 lovituri in 12 ore sa merg la doctor... Nu stiu ce sa fac, ca la doctor avem programare abia maine. Si parca vad ca o sa-mi zica doctorul ca totul e ok si sunt eu paranoica.
Si eu inca sper ca vrea si el afara cat mai curand, ca maine ar fi termenul ecografic si in plus e cald si frumos
Teodora Ana 40+ Mihail Vladimir
Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1