***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 4
lulu26 spune:
Cioaca mult succes!!!!
Desi stiu ca e greu ar fi bine sa te linishtesti si sa incerci sa dormi la noapte ca sa fii odihnita maine pt puiul tau. Incearca un dush, un ceai...stii tu mai bine ce te calmeaza inainte de somn...cat de cat sa te ajute. In rest noi iti tinem pumnii!!!!
Lulu 39+
piticasigogosica spune:
Am primit un mesaj de la Andrada imi care imi spune ca:
nu a dormit decat o ora de cand a nascut!
Ca bebe e mancacios si ea are lapte.Si ca e tare frumos sa fi mamica!!!
Eu inca ma plim.Am fost in parc cu Iris ,poate,poate....
poze
Iri 38-39+ si Iris
mary_lou spune:
Bravo Andrada,felicitari,sa va traiasca,sa fie sanatos si mancacios!
poze cu noi si bebe
Mary 34+Patrick Andrei
poohy spune:
Seara buna burtici,
Eu acum am ajuns acasa - si sunt plecata de azi dimineata :)
Mi-a scris Mica un mesaj, a intrebat cine a mai nascut si ne-a zis ca o sa ii aduca tati laptop-ul sa ne scrie si ea.
Dar am ajuns acasa dupa ce deja ne-a scris
Mica, ! Te asteptam luni sau cand poti!
Andrada, felicitari!
Cioaca,
Multa curaj!! O sa te intalnesti cu bebe strumf maine!
Dianalaura,
Vine Stefy!
Mie a inceput iar sa mi se faca rau daca nu mananc (sau nu mananc mai consistent) Scapasem in ultimele luni de astea... Nici nu stiu ce sunt, scaderi de glicemie? Ef, nu mai e mult!
(adica - nu mi-e foame dar tb sa ma indop - si nu pentru ca nu mananc indeajuns...)
pupici si pentru toate surprizele!
Anca 37+
poze
bebelusa
ramsy spune:
ManuC,este foarte frumoasa Maria!!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii in viata!!Are o privire foarte expresiva.Imi place tare mult de ea!!!
Pentru mine fetelor somnul a devenit un calvar,nu-mi mai gasesc pozitia,pe spate nu mai pot sa stau(simt ca ma sufoc,ca nu am aer),pe dreapta nu ma lasa bebelusa,si ma chinui pe stanga pana simt ca-mi amortesc si creierii in cap.
Va pup pe toate si va doresc noapte buna!!!
Ramona35 cu Alexia
dianalaura spune:
fetelor, eu ma retrag....stau sa se termine filmul - Braveheart (l-am vazut de n-spe mii de ori, dar tot imi place) si apoi la nani..macar in noaptea asta sa dorm, ca maine noapte nu se stie!
Stefy e un pic mai activ decat de obicei, cred ca simte si el ceva..oricum, face niste valuri prin burtica, zici ca ar vrea sa iasa afara (dar prin laterale ). Ne vedem maine dimineata..va pup pe toate..
Pitica, ce frumos de andrada ca are deja laptic!
diana 38+4 IANIS STEFAN
AMR 2 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
angelabv spune:
Felicitari Andrada !! Si eu sunt in asteptare, azi credeam ca ma voi duce la spital dar contractiile s-au linistit...As mai sta un pic sa mai creasca bebe, pe de alta parte parca as vrea sa-l vad pe bebe... Ma bucur ca totul e OK cu bebelusii, si va doresc multa bafta. Si la mine noptile sunt mai lungi pentru ca nu ma pot odihni iar picioarele sunt parca pernute, dar asta e ...Va pup, va doresc o duminica frumoasa si numai bine !
Angi aproape 39 sapt ...