***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 3
arcadia spune:
Inainte de orice altceva, am o mare rugaminte la voi: nu pot sa ies afaraaaaa Simt ca un pietroi care ma apasa pe fund si nu mai pot sa merg din cauza asta, ma doare tot timpul cat stau in picioare!! Stie cineva ce pot sa iau si nu e contraindicat pt alaptare? Uleiul de parafina e bun? Laxative din plante presupun ca nu am voie.. Supozitoare cu glicerina am pus vreo 6 de ieri si degeaba, iese un pic si grosul ramane Ce sa fac? Alte remedii naturiste sunt? Sau ce sa mananc pe post de purgativ?
Am uitat sa zic ca n-am facut de marti de cand am nascut si ca am nascut natural, iar daca incerc sa ma screm ma doare epiziotomia ingrozitor
Poze
diana spune:
Arcadia, eu nu am suferit de constipatie niciodata dar ceea ce pot sa-ti spun este ca sa fii foarte atenta la ce maninci ca sa eviti constipatia. Maninca multe supe, bea multa apa, evita orezul, morcovul. Supozitoarele cu glicerina ar fi trebuit sa rezolve problema. La mine merge foarte bine o gura de cafea. Incearca fiindca nu face rau bebelusului o cescuta mica de cafea. Ar trebui si putina miscare dar zici ca nu poti...Ceai de musetel ai incercat?
Poate fetele care sufera de asa ceva iti vor da mai multe sfaturi. Stiu pe cineva care era nevoita sa faca clisma.
Sanatate multa
Te pup
Diana 36+
pauly spune:
pepsi ii superb balansoarul crem care ni l-ai aratat.am incercat sa il comand si eu ...si nu livreaza international.
ralucami si al tau e foarte frumos,dar e foarte departe de mine.
sa le foloseasca sanatosi bebeii vostrii.asta e trebuie sa vad ce gasesc pe la noi.
34+Riana Alessya
poze
bebelina mea
cioaca spune:
dianalaura multumesc de incurajari sper ca totul sa fie bine si pt mine dar mai ales pt bebe.Cea mai grea zi din toata sarcina mi s-a parut ziua de azi care parca se incapataneza sa nu mai treaca odata.De azi dimineata sunt intr-un dute-vino,ba afara la plimbare ba acasa unde simt ca ma sufoc si ca sta timpul pe loc,acum am sa ies iar sa mai merg o data cu prietenii la un suc.Promit sa va tin la curent cu evenimentul am sa ii trimit dianeilaura mesaj cu datele noaste.Va pup si asi vrea cand vin din spital sa citesc numai de bine de toate mamicile din odiseea noastra pe care am citit-o pagina cu pagina chiar daca nu am fost prea activa in a va scrie .va
37sapt si4 zile
ManuC1010 spune:
arcadia, ca om cu experienta in ale constipatiei, iti recomand sa iti faci o clisma. La cum spui ca te doare nu cred ca ajuta un laxativ. Iti va face un disconfort in burta si va trebui sa te scremi mult.
Ti s-a facut un fecalon care nu merge spart decat cu clisma. Vezi ca se gasesc la farmacie irigatoare de clisma si nu sunt scumpe. Pune in el apa clada cu putin sapun si fa operatiunea in cada ca sa te poti desfasura.
Scuze de detalii, dar stiu cum e! Bafta!
http://picasaweb.google.com/mariacristina.nenciu
diana spune:
Cioaca, stiu ca ai emotii dar totul va fi bine !! Hai gandeste ca trebuie sa savurezi ziua asta fiindca e ultima pe care o petreci 2 in 1.
Pun majoretele la treaba pt incurajare
Asteptam vesti de la tine maine!!!
Te pup
Diana 36+
ManuC1010 spune:
am si eu o pauza si am intrat sa vad ce mai faceti. Am raspuns intai la mesajul de urgenta
In primul rand va multumesc tuturor epntru sustinere si pentru mesajele de felicitare la toate fetele.
Dupa cum am spus, cezariana nu a fost asa de greu de suportat cum auzisem. Cred ca amfost o norocoasa si mi-a revenit repede. Singurele momente cand am simtit ca sunt operata au fost dupa ce m-am intors acasa si a trebuit sa am forte sa ma ocup de pitica.
Maria este cumintica si eu am ajuns sa am lapte cat ii trebuie. La inceput ne-am chinuit si cu supliment, dar acum se pare ca nu mai e nevoie. Oricum ea ar sat non stop cu tata in gura si daca mama ar avea 4 nu s-ar supara
De descurcat ne descurcam destul de bine, dar mai mult noaptea ca ziua suntem ami mofturoase. Cred ca imi seamana: nu doarme dupa ce se lumineaza afara.
Cu rolul de mamaica cred ca ma obisnuiesc destul de bine. Mai greu imi e cu cel de nora care locuieste cu soacra . Noi ne-am mutat la socrii dupa ce s-a nascut Maria.
Cam atat despre noi.
Felicitari fetelor care au mai nascut si bafta celor care asteapta sa isi tina puii in brate
http://picasaweb.google.com/mariacristina.nenciu
ckristina spune:
arcadia, am si eu multa experienta in ale constipatiei si ti spun ca si manuc1010 sa faci clisma.mie cand mi s a spun asta m am strambat si nu am vrut sa incerc iar acum ma chinuie hemoroizii(si ma chinuie rau de tot).
pupici la toata lumea!
cristina 36+ BIANCA MARIA
dianalaura spune:
Cioaca, te inteleg perfect! Asa am fost si eu azi..noroc ca am fost pe afara la cumparaturi azi cu sotul meu, acum am fost cu mama la cumparaturi...si incet incet trece si ziua de azi! Cat despre mine, maine e ziua verisoarei mele si mergem la ea, asa ca o sa chefuim un pic, si intre mai multa lume si diverse povesti, sper sa treaca timpul mai repede. Oricum, maine pana pe la amiaza sunt acasa, asa ca poti sa imi trimiti linistita datele nasterii copilasului, si chiar daca le trimiti mai tarziu, si voi fi la verisoara mea, nu conteaza, ca are si ea net, asa ca imediat ce trimiti sms le voi scrie fetelor pe forum.
diana 38+4 IANIS STEFAN
AMR 2 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
cioaca spune:
quote:
Originally posted by dianalaura
Cioaca, te inteleg perfect! Asa am fost si eu azi..noroc ca am fost pe afara la cumparaturi azi cu sotul meu, acum am fost cu mama la cumparaturi...si incet incet trece si ziua de azi! Cat despre mine, maine e ziua verisoarei mele si mergem la ea, asa ca o sa chefuim un pic, si intre mai multa lume si diverse povesti, sper sa treaca timpul mai repede. Oricum, maine pana pe la amiaza sunt acasa, asa ca poti sa imi trimiti linistita datele nasterii copilasului, si chiar daca le trimiti mai tarziu, si voi fi la verisoara mea, nu conteaza, ca are si ea net, asa ca imediat ce trimiti sms le voi scrie fetelor pe forum.
MERCI MULT SI DPER SA TRECI MAI USOR DE ZIUA DE MANIE DECAT MINE ASTAZI
diana 38+4 IANIS STEFAN
AMR 2 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...