"Sa spunem sau nu" reloaded - studiu de caz

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

o.k., s-a rezolvat cu "scaunul". Da cum ramane cu si cu la bb de 5 luni??

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Elise,
decit sa doarma copilul confortabil pe bancheta din spate sau in bratele mamei prefer sa doarma incomfortabil in fund in scaunul de masina DAR macar il stiu in siguranta.

Din cite stiu ei, cel mai sigur loc pt scaunul de masina este in mijloc pe bancheta din spate dar centura trebuie sa fie in 3 puncte, ca la locurile celelalte.

Imi amintesc ce scandal monstru a facut fetita mea, la un drum mai lung si ce tipete, urlete, etc, incit am oprit masina intr-un loc "safe" si am luat-o in brate pina s-a linistit, Am stat cred mai mult de 1 ora acolo pina s-a linistit si a acceptat sa stea din nou in scaun cu centura.
Obisnuinta este a 2-a natura, eu am carat pe avioane scaunul de masina cu noi sa-l avem in RO si oriunde....( vorba vine am carat ca l-am dat la bagaje)

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Donia,
E foarte frumos ce faci tu si te sustin !!
Nu vom putea spune niciodata prea mult, oricit am obosi si oricit ni s-ar usca gura, oricit de dezamagite am fi, e important sa repti, sa repeti si iar sa repeti pina cind ea sau alte mamici care fac la fel vor pricepe mesajul sau macar umbra indoielii ca ceea ce fac nu e bine, le va incolti in minte...si asta e o victorie deja !

Da, cred ca e buna ideea cu trimis mesaj cu link la subiect pt ca odata si odata tot va intra din nou pe site...Si mesaje private cu articole de pe net .

Mate, e super ideea ta cu semnatura, chiar ma gindesc cum s-o formulez pe a mea ?

-------

Mergi la inceput

E bine oare asa?
Ma mai gindesc....

..............
Alaptati la cerere cit de mult, nu lasati bebelusii sa plinga, informati-va cind e vorba de diversificare si de preferat sa nu se inceapa inainte de 6 luni pentru a evita riscul diverselor alergii !
Nu va jucati cu copilul vostru, repercursiunile in viitor pot sa fie iremediabile

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

I-am trimis mamicii link la subiect.
Partea buna e ca in mesajul initial ea scria: "poate gresesc", deci o urma de indoiala probabil ca are. Mai sadim si noi una si poate chiar se va gandi mai serios la subiectul asta.

marimar, poate e o idee cam lunga semnatura, nu stiu daca lumea are rabdare sa citeasca totul. Poate ai putea sa afisezi cate o idee odata si sa o schimbi la ceva timp cu alta.

Ma gandesc si eu la o semnatura noua.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

As avea nevoie de un link in romana despre diversificare sa atasez la semnatura !!!

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ha, ha, ce ironie!
Ma pregateam sa-ti dau un link chiar de pe Desprecopii, si uite ce-am gasit:
"De la vârsta de 4-5 luni, putem începe să-i dăm micutului putină carne fiartă de vacă sau de găină (piept sau picior)"
Citat luat de aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=61
Cum e vorba aia cu... nu stiu ce incepe acasa? Ma rog, ideea e ca daca tot vrem sa schimbam ceva, nu ar fi bine sa militam ca macar pe site sa fie articole corecte despre diversificare?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Articolul este probabil mai vechi, caci se vb de alaptat exclusiv "pana la 4 luni" in loc de "pana la 6 luni".

Apoi sugereaza ca la fructe sa se adauge zahar? Zahar rafinat??? Si biscuiti.. nu spune deloc ca tb sa fie musai fara gluten.

Ma rog, articolul mai contine cateva idei.. "interesante" si o leaca depasite, din punctul meu de vedere.

Cu carnea la un bb de peste 5 luni, alimentat artificial, sunt de acord. Caci tb sa compenseze cumva toate ce le pierde nefiind alaptat. Fierul este un factor important; anemia fiind in floare in Romania.

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia da, super asta cu . am gasit mai multe articole depasite, de a lungul timpului, sau macar cu bube pe ici pe colo. da, ar trebui sa le spunem. cum am pic de timp ma bag si eu cu detalii. oare sa facem subiect nou?

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

eu una as prefera sa i dau fier decat sa l pun sa digere carne asa de tanar dar asta e un subiect deschis discutiei. de aici pana la mici si mai e ceva... si, inca o data, motivul face diferenta. pt fier e una, pt ne-mofturos e alta...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput