Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
pufulet74 spune:
Se pare ca numai eu stau ca si cucuveaua pe aici, pe cind ma apuc eu sa scriu toate burticutele se duc la culcare ....
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
Ce bine, ca esti pe aici si mai pove putin :)
De fapt eu ar trebui sa scriu la lucrarea de licenta, dar eficienta si chef ioc... ;)
Ancutule, zi-mi si mie, in afara de analizele de la inceput tu ti-ai mai facut ceva analize?
Eu ma gindeam acum daca sa imi fac triplu test, dar nu stiu daca ma trimite medicul de familie sau ginecologul.
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?
ancadragoman spune:
Nu fac TT ca dr ginecolog a zis ca asta se face dupa 35 de ani si eu am 26.In rest nu am facut decat teancul ala de analize.Micoplasma si ureaplasma nu le-am facut ,ma duc miercuri.Le-ai facut pe astea?
anca 14+
Maria
poze
pufulet74 spune:
Eu am 32 si ma gindeam sa fac, sa nu fac ... nu le-am facut, daca nu erau parte din pachetul ala de la inceput nu.
Ti le-a recomandat medicul de fam.?
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?
ancadragoman spune:
Nu ginecologul,o sa le fac saptamana viitoare ca am asa o placere la secretie
anca 14+
Maria
poze
pufulet74 spune:
Ufff, ce nu facem noi pt ingerasii mici ...
M-am uitat aseara vreo 2 ore la nasteri inregistrate, pe YouTube, si erau o multime acasa sau in apa si ma gindeam oare de ce la noi nu se poate... f tare mi-ar place sa nasc acasa ...
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?
ancadragoman spune:
Se poate naste in apa si in Romania dar nu stiu exact unde.Te pup ca eu ma bag la somnic.
anca 14+
Maria
poze
pufulet74 spune:
Somn usor si vise frumoase
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?
pufulet74 spune:
Buna dimineata burticilor !!!
Ma gindesc ca inca la ora asta dormiti si visati frumos insa eu m-am trezit plina de energie (e atit de frumos afara) si am zis ca ma apuc de scris la lucrarea mea, pina am chef :)
Si povestesc si cu dragele de voi :)
Vreau sa va spun ca de ieri mi-am adus aminte de un subiect care m-a interesat si ma intereseaza si in continuare, si anume nasterea in apa. Cred ca este o optiune ideala din multe puncte de vedere si de aceea ma intereseaza daca stie cineva in Romania daca in momentul asta, sau la sfirsitul anului se va putea asa ceva. Stiu de Victoria si Rupea, insa nu stiu daca acolo se mai poate dar vroiam sa stiu daca de exemplu i Bucuresti exista asa ceva, sau in alta parte.
Stiti voi mai multe despre asta?
------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?