Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello
Petro nici nu stiu parola de la noul user,asa ca nu pot sa ma ocup de listuta.
Va uitati la Eurovision?

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Hello
Petro nici nu stiu parola de la noul user,asa ca nu pot sa ma ocup de listuta.
Va uitati la Eurovision?

anca 14+

Maria
poze

Anca - ti-am scris-o eu si cu aceasta ocazie "predau stafeta si rog ca altcineva sa-si asume responsabilitatea de a primi si a raspunde solicitarilor in ceea ce priveste parola.
Deasemeni,o idee buna cred ca este sa o schimbati pe cea creata de mine cu oricare alta pe care eu sa nu o stiu.
Va

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxana, deci plimbarea ta s-a terminat inainte de a incepe. Imi pare rau, ti-ar fi prins bine sa poti sa te plimbi prin gradina botanica. Poate reusesti sa ajungi miine. Si apropo de dureri, fetelor: mi se intimpla, cind ma scol din pat sau scaun, mai ales daca fac miscari bruste, sa ma doara ingrozitor deasupra ovarelor, durerea dureaza citeva secunde, e ca o sagetare si de cele mai multe ori apare in partea dreapta. Spuneti-mi si mie ce ar putea fi, ca incep sa fiu ingrijorata.
Va rog, nu ocoliti mesajul meu!!!!!!!!

Mergi la inceput

Yasmi, poate totusi reusesti sa afli inainte de saptamina 22 ce este bb. Cred ca esti tare nerabdatoare, dar poate ca bb al tau nu vreau sa se dezvaluie si vrea sa va faca o surpriza. Se pare ca de mic e pus pe shotii. Oricum , poate data viitoare, am inteles ca vrei sa mergi curind, o sa stea in pozitia perfecta pt a fi vazut.

Catus, excursie si calatorie placuta miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Draga Jasmin,
Eu am probleme de genul asta, ma sageteaza tare de tot in burtica atunci cind stranut sau tusesc, sau daca de exemplu am fost constipata si ma chinuiam la toaleta sa fac si eu ceva, insa eu cred ca e din cauza ca muschii care acum oricum sunt supusi unor tensiuni datorita cresterii uterului, daca apare tuse, miscari bruste sau altceva de genul, se tensioneaza si mai mult si de aici apare durerea aceea. Si ma gindesc la asta si pentru ca, asa cum ai zis si tu, dupa citeva clipe dispare.

------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Pufulet, deci e ceva normal, nu? Deci nu avem motive de ingrijorare? Oricum eu luni merg la medicul de familie si am sa intreb si o sa-ti spun si tie ce zice. Bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor si eu am aceste sagetari la miscari bruste si mai nou ma dor osele de la fund si de prin"alte parti",cred ca ma transform

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Ma duc si eu la nani, noapte buna si va pupic

Mergi la inceput

Ancuta, merci, daca si tu ai sagetarile atunci e ceva normal. M-ati linistit. Va pupic. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu l-am intrebat pe medicul meu si mi-a zis sa nu ma stresez ca nu e nici o problema.
Dar cum suntem noi, ca ne stresam cu orice, pina nu l-am vazut pe micutz ca se misca si topaia pe acolo nu m-am calmat :)
Dar sa intrebi si o sa te linistesti mai mult si te astept cu vesti :)
Ma gindeam acum apropo de stranuturi, ca am sentimentul ca organismul e supus unui efort foarte mare, pentru ca la mine de exemplu se pare ca sistemul imunitar a cam scazut, am racit de doua ori in 3 luni, cit nu am racit in 5 ani ...

------------------------
Flory 13+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput