Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
ramonaiani spune:
Salutari burtici!
M-am intors de la examenul de limba germana. Nasol rau, dar macar am scapat de el. Ma simt mult mai usurata :)
Odihna placuta tuturor, fara evenimente neplacute.
carpatina spune:
Citeam la odiseea de mai-iunie 2007... si Elteka, viitoare mamica din Japonia, povesteste:
"Azi de dimineata am fost la prima/singura clasa pentru parinti, a fost haios. La inceput au fost o serie de chestii despre ingrijit bebe (dar eu cam stiam tot din carti), apoi le-au dat taticilor cate un halat cu burta si sani Aveau cam 7,5 kg...desi lui sotulache i-ar fi trebuit dublu, ca sa ma "inteleaga". Apoi i-a pus sa faca o gramada de chestii (sa care sacose, sa se ridice din pat, sa se aplece sa adune lucruri de pe jos)...n-a fost confortabil.
Apoi ne-a pus pe fiecare sa-i le cerem sa faca ceva anume...si eu l-am pus sa-si tot puan pantofii, l-am innebunit, ca avea unii cu sireturi Cred ca in viata mea n-o sa mai imi pun papucii fara ajutor, asa sensibil a devenit
Partea a2a a fost o lectie cu practica relativa la imbaiere bebe. Se foloseau papusi de 3 kg, si dupa lectura, toti barbatii au trebuit sa reproduca procesul de dezbracare, imbaiere, sters, schimbat pampers si imbracat. Greu m-am abtinut sa nu corectez, ca statea biata papusa aproape in cap cand o spala pe par, si fata i-a sters-o cu acelasi colt de scutecel, nesters a ramas tocmai pe la incretituri, iar hainele i le-a pus printr-o tragere pe membre...stil "contra naturii" "
Fetelor, pentru partea aia cu halatul... l-as duce si eu pe al meu la curs in Japonia...
18+ cu Ioana
OanaAlina spune:
buna fetelor,
ce mult ati scris ca mi-a luat ceva vreme "ca sa ajung la zi"...
adimercedes, eu intrebasem de sutienele de alaptat... multumesc de raspuns...
saptamana viitoare sper sa aflu si eu ce vom avea si totodata sa incep sa il simt si eu pe bebe, nu numai sa stau pe margine si sa va invidiez...
va doresc un weekend placut si linistit in continuare!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/tW4rp3.png
Gabriela77 spune:
Carpatina, supermisto partea cu halatul, ce as mai savura scena...Dar as putea improviza eu acasa ceva...Hmmmm!!!
OanaAlina, te cred ca esti nerabdatoare sa afli ce porti in burtica si sa si simti puiutul. Hai k nu mai e mult! Pupici!
Mai, mai, da' liniste la noi! Se pare ca burticile se odihnesc, la soare, la gratare...Cred ca si fetita mea e mai calma, azi nu s-a agitat asa de tare. E drept, ca azi nopate pe la 1 inca facea tumbe. Eu ma plictisesc, nimik maret...Mai incolo vin niste prieteni si o punem de un remy!
Gabriela, 21 + Sara Medeea
kriss79 spune:
Gabriela, misun si eu pe aici..Am fost la nasu` de ziua lui pana mai inainte, iar acum sotul trage un pui de somn..iar eu..ce as mai juca si eu un remy!dar nu am cu cine..
Vine bebe
Burtik
Cristina16+
Sabina spune:
buna dragutele.
noi avut o zi luuunga si plina de peripetii:))
ma doare capu, sotu e obosit fleasca, doar Sofia e in verva, dar ea tot de oboseala, pt ca n-a dormit la prnaz.
Bebe Gheo e si el super activ azi.
vroiam sa o intreb pe Sim ce-i cu bunicutza sotului? ce mai face?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
aeperju spune:
Super zi! Gratar, prieteni, cald...excelent m-am simtit. Sper ca si voi ati avut o zi frumoasa!
Emma 21+
iuli8700 spune:
Mai fetelor, ce-i cu linistea asta pe aici? Cand am reusit si eu sa recuperez ce-ati scris toata saptamana...voi ati plecat...nu ma mai jocccc.
Azi am fost la doctor, la morfofetala de 22 sapt si bebe este perfect sanatos. Sa-l fi vazut pe doctor chinuindu-se sa numere degetelele de la maini ... ca bebele nu vroia sa-i arate deloc manutele. Toate masuratorile sunt in limitele normale, placenta de gradul 0, colul uterin 4,5 cm inchis, buza superioara normala(fara pericol de buza de iepure), greutate 550g (ceea ce e super bine din spusele doctorului). Baietelul nostru este un inaltut ca ta-su si ca ma-sa si un rasfatat pentru ca a facut-o pe mami sa se plimbe vreo 10 minute pe holul clinicii ca sa poata doctorul sa faca toate masuratorile. Sunt insa putin ingrijorata pentru ca am luat cam 7kg pana acum si mi se pare cam mult. Voi ce credeti? Cat ati luat in greutate pana acum?
Pup toate -dutele si sper sa reveniti curand ca ma plictisescccc.
Iuli22+
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
mandarinutza spune:
Iuli ma bucur pentru vestile bune de la eco.Pai sa stii ca si eu cam tot atat am luat si sincer nu stiu cand si cum, ca nu pot sa zic ca am mancat exagerat. In primele luni nu am luat deloc in greutate din cauza greturilor, si acum dintr-o data am inceput sa ma ingras.
p.s. Cred ca fetele se uita la Eurovision
Mandarinutza 23+ Antonia Maria
Poze
Gabriela77 spune:
Cristina, sa stii ca pana la urma nu am mai jucat. Ne-am luat cu facut de gratare si povestit si cantat si dansat Jaga-Jaga, Rita-Rita si…gata cu remy! Dar nu-mi pare rau ca ne-am distrat bine! Pupici!
Iuli, felicitari pt baietelul sanatos! Bravo! Cu kilogramele, nu e de zis…dar si eu tot 7 kg am reusit sa pun pana acum. Nasol! Noul meu motto: FOOD IS GOOD!
Noapte buna!
Gabriela, 21 +