Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Off, nu am somn... Insomnii si o stare de pesimism crunt. Nu stiu ce e cu mine. Cred ca mi s-a urat cu binele si mai am nevoie de o portie de rau... Simt o energie negativa care ma calca pe sistem. Cred ca voi pleca la curte cateva zile sa ma sparg in bucati si sa ma adun la loc, mai buna, mai curata, mai frumoasa (sufleteste)... Aveti grija de voi si pretuiti fiecare nimic prefacut in franturi de fericire, fiecare secunda ce alcatuieste o clipa de neuitat, fiecare suras al oamenilor pe care ii iubiti si care intr-o zi nu vor mai zambi pentru noi...

Mai Annisio, tu vrei cafteala? Hai fato, scutura-te si aduna-te... ca e soare afara si baietii tai vor sa te vada razand... Clar?

18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Deci tu erai?Imi pare bine ca te-am cunoscut poate cu alta ocazie ne vom intalni asa un grup mare,mi-ar face placere.Ai vazut ce sunt,sst sa nu mai zici la nimeni,ramane intre noi.Nu mi-a zis sexul,dar bb era f miscaret si domnul ala nu avea timp sa stea prea mult,apoi brusc il luase somnul pe mititel.A da io eram aia care nu vroia sa apara la Antena 1,ca am niste antecedente,te .
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Cineva se intreba deunazi despre sutiene speciale pt alaptat. Chiar azi citeam ca e bine sa le cumparam DUPA nastere, sau cel putin dupa sapt 36, pt ca sanii se vor mai mari din cauza productiei de lapte si circumferinta va scadea oarecum din cauza ca si burta va scadea. Eu am sa imi cumpar probabil doar 1 sau 2, asta daca nu pot folosi cat mai mult ce am deja in dulap (inclusiv sutienele sport)...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

BUna dimineata!
tzuc, mersi pt. informatii. M-am interesat si eu, dar cred ca e vb. de o alta firma, pt. ca cea de care stiu eu le tine in Slovacia, nu Belgia.Cea de care iti spun eu costa 3070 lei(include prelevarea de sânge ombilical, transportul, prelucrarea #351;i examinarea), iar taxa anuala este de 52,79 RON + TVA (62,82 RON).
Au si site, daca vrei, ti-l pot da pe PM.Firma se numeste Cord Blood Center.
Annisia, tocmai tu esti pesimista, care esti mereu vesela si optimista?! Hai, revino-ti!
Gabriela77, daca te incalzeste cu ceva..si eu tot peste o sapt.il voi vedea pe bb!
O zi frumoasa!

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

sunt si eu pe aici zombi...si am un program administrativ toata ziua...si e cald..si groaza sa ies din casa..sper sa ma mobilizez.

Krissinteleg, firma de care ti-am zis se numeste Cryo-Save.

Annisia treci la o tura de bataita..ce-i cu tine draga? iesi la aer, plimba-l pe Yannis si zambeste...ca ai toate motivele

Sabina si iti tin pumnii sa reusesti sa le imbini pe toate cu succes...nu-l supara pe bb Gheorghe.

hihihi ce drahutz, se pare ca ieri numai de la odiseea noastra am fost la PRODENTA ...

va pup si ma duc la treaba

17s, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!
Bine si mult dormit! Trezit cateva suturi de fetita nazdravana…

Noo, Annisia, ce te-a apucat? Cu vremea asta frumoasa, tie iti arde de pesimism? Ia du-te la curte acolo unde zici tu si incarca-te cu niscai energie pozitiva si mai arunca si incoa pe la noi !!! Te pupppppppppp!!!!

DanielaRadu, asa si bebelina mea, nu stiu ce a fost cu ea, dar pe la 1.00 noaptea se foia de zor in burtica la mami.

Kriss79, si eu tot de acea firma de prelevare celule stem am auzit! Deci mai stam o saptamana si ne vedem si noi bb-ii? Nu de alta, dar mi-au facut o pofta fetele astea cu Prodenta lor!

Va sarut, o zi frumoasa tuturor! Fara pesimism, contractii, raceli, suparari!!!!

Gabriela, 21 + Sara Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tzuc, mercimult, am sters mesaju ca nu prea era frumos...
fereyel inchid asta, gata, va pup.fiti vesele si stati la umbra!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Voi incerca si eu sa pun pozele de la Prodenta,sper sa se vada,nu prea sunt experta.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami25_7/my_photos
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, ce postasi si am pierdut eu? Huh?

Annisia, mama dar nu esti numai pesimista, esti deja filosoafa. Eu zic sa revii la umorul tau si la cheful de viata obisnuit.

Eu am terebentina, am muncit ieri, muncesc si azi. Spal, ordonez, strang. Parca am innebunit. O fi BB Andrei mai pedant asa. E atat de cald, pisicina noasta e plina de copii si de abia o tin pe Alex sa nu intre inca. Desi cred ca astept pana pe la 3 cand e super cald si intram amandoua.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Amalia si mie imi pare bine ca te-am cunoscut, de burtica ce sa mai, poti fiiiiiiiiiiiiiii cat de mandra, se vede bine, mai ales ca tricoul tau o scotea in evidenta. Esti o frumoasa.
Eu sunt tare mandra de burtica mea, dar nu intotdeauna pot sa ma imbrac cu lucruri mulate ca sa o scot in evidenta, dar asta nu inseamna ca o ascund.

toate

cecilia,23+Cristian

Mergi la inceput