Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Gabriela, si eu in ultima saptamana mananc ca sparta desi doctorul m-a atentionat ... dar mi-e foame in permanenta. As manca tot timpu' paine cu unt, salata de rosii, pepene rosu, caise - zarzare - mai necoapte(numai fructe-noutati care sunt pe piata) si din cand in cand dulciuri desi n-ar trebui.Totusi incerc sa diversific cat pot.

Iuli22+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iuli, felicitari pentru vestile bune!

Sabina, pe unde ati umblat ieri? Am muncit ieri toata ziua incat ma gandeam ca mai bine veneam cu tine la Urlatoarea. Cred ca dupa 2 zile de munca sunt gata de astfel de drum "moderat".

Mama dar nepoliticoasa sunt. Intai trebuia buna dimineata. Si o duminica super. Eu ma simt mai bine, nu de tot, insa sunt ok. Azi poate ma risc la piscina. Alex e inca ok, doar muci verzi pe care ea ii are totusi de regula la purtator. Mai ales cat ia Bronhovaxom. Ieri zi casnica, iar am muncit, am facut curat, am facut mancare - da, chiar si clatite pe caldura aia. Treaba in gradina, ca acum mi-am gasit inca o ocupatie. Rezultatul a fost ca ca am obosit peste masura. Nici de mancare nu mi-a ars.

Asa ca am dormit bustean noaptea, m-am trezit numai o data pentru toaleta si pentru Vibrocil in nas. Insa de la 8 am tot tusit si ca sa nu ii scol si pe ei, am zis sa bag ochiul pe net. Si asa aseara nu am mai intrat, va povestesc imediat de ce. Ca e la capitolul depresie...cred ca am luat de la Annisia.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Scuze ca iar postez in episoade, dar deh, e duminica si internetul merge taaare greu. Asa ca nu am chef sa pierd mesajul.

Buuun. Ziceam de depresie. Pai sa va explic. Dupa 10 ore in care de abia am stat jos si nici nu am dormit, am decis ca merit sa ies si eu undeva si mi-am invitat sotul la terasa. Asa ca am plecat noi 2 si Alex pe la 8 jumatate seara in Herastrau. Foarte proasta alegere, cum m-am gandit eu sa merg gravida, grasa si neingrijita la terasele de fitze. Adica dupa ce sunt balenuta, nu eram nici coafata, ca deh, de 2 saptamani am sarit programul meu intens de ingrijire. Iar ieri dupa ce am spalat vreo 3 camasi cu Ace, va dati seama ce maini aveam. De par nu mai zic nimic.

Oricum nu asta era problema. Dar zau m-a depresat sa ma uit in jur. Numai individe cochete, dragute, sexy, plesnind de viata si in primul rand suple. Si eu cu unica fusa care ma incape, si una din cele 2 bluze mai elegante, cu burta cat casa, obosita franta. Nu mai zic ca am ingurgitat rapid un Frappe ca altfel Alex voia sa il bea ea (evident, a apucat sa guste frisca si a descoperit ca frappe era doar apa cu zahar, muuuult zahar) si apoi ma uitam la ea in cata verva era - deh, acum sa vad daca posteaza vreo individa de la terasa la capitolul copiii deranjanti.

Asaaaa. Si ma uit in jur. Cu exceptia a cateva mamici cu copii care mai treceau pe acolo, in rest imi jucau in fata ochilor numa picioare lungi si suple, tipuri mulate si abdomene plate. Ma rog, mai gaseai pe ici pe colo cativa domni burtosi care ma concurau cu succes (chiar si Alex arata c nerusinare un domn gras de etnie rroma de ne inghetase sufletul ca o luam pe spinare din pricina ei) dar ei nu se pun, nu e asa?

Mai si pic in culmea depresiei, incat nu imi mai vine sa scot un sunet. Ca atare am stricat si seara sotului, care devenise irascibil saracul din pricina ca nu intelgea ce e cu mine. Dar ce sa ii spun, ca oftez dupa un abdomen plat cu inel in buric? In fine...totul culminad cu a o duce pe Alex la baie, chestiune care mi-a intepenit spatele incat de atunci nu numai moaca era intepenita ci eram cu totul.

Numai Alex s-a distrat de minune, era super fericita. Deh, ea adora iesirile in oras si mai ales restaurantele, spre ciuda celor de la acelasi subiect cu copiii deranjanti cae recomanda sa lasi copiii pe acasa. Numai culmea, aseara nu a misunat, nu a facut galagie, nimic. Era asa fericita si nu se plictisise, ca a stat cumintica cu noi si s-a tot jucat cu tati. Off, si ce chef aveam sa deranjeze cuplurile fericite cu domnisoare slabe sau macar grupurile explodand de veselie. Ei bine, nu! Dar i-au placut barcutele, luminile, artificiile. Saraca exprima mereu: "ce super! ce distractiv".

Mda. Numai eu eram ciufuta si abia asteptam sa plecam, numai ca vreo 2 ore nu a fost chip sa ii iei de acolo. Si depresia era instalata bine mersi. Aseara am cazut lata, in ciuda faptului ca imi propusesem sa dreg situatia in doi , mai ales ca sotul meu pleaca de azi pana spre sfarsitul saptamanii. Insa eram asa ofticata si complexata ca am renuntat la orice idee.

Cam asa cu depresia mea. Partea buna este ca mi-am propus sa ma refac saptamana asta. Azi m-as duce la ceva shopping, ca m-am saturat sa port aceleasi lucruri, desi...una peste alta nu ne-au virat salariul (Sabina, uite de aceea nu mergea cardul vineri!) si nu inteleg cum am reusit fara sa cumpar nimic sa termin si 2 linii de credit. Ma rog...cumpar cu cea de-a treia si asta este, macar sa ridic moralul. Luni coafor si cosmetica, marti shopping, miercuri biserica, joi iar coafor ca vine sotul meu. Eeee, de acum trebuie sa revin la programul meu. Nu stiu ce am de cand sunt gravida, sunt si mai constiinciosa la birou si nu am mai facut nimic pentru mine. Dar gata, de luni imi revin!

Hai pupici, ma duc sa strang minimal prin casa, azi nu vreau sa fac mai nimic. Decat baie in piscina.

Rox 23+

Mergi la inceput

Daca va plictisiti, am reusit sa incarc si eu pozele din urma de la petrecerile Alexandrei http://community.webshots.com/user/Roxana_G

Rox 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bravo pentru rezultatele bune de la eco. Marti ma dic si eu sa vad ce mai face bb. Oare ce-o fi? I-or fi crescut "oo"??

Hai ca ma distrati cu depresiile vorba vine distractie, caci se cunoaste ca noi gravidele avem dispozitii foarte schimbatoare. Azi ne ploua, maine-i soare. Si eu am zile in care sunt deprimata pentru ca nu mai arat la fel ca inainte de a ramane gravida, dar ma consolez cu ideea ca este o stare de moment. Pana la urma voi naste si voi slabi si voi avea din nou un look de invidiat. Sincer, eu nici acum nu ma consider grasa sau neingrijita, chiar daca nu apuc sa-mi fac unghiile sau sa ma duc la coafor.

Si mai stiu o gramada de tipe care arata suuupeeer (burice, abdomene, alea, alea...) dar in realitate isi doresc mult mai mult sa aiba o familie, un sot si de dorit si un copil, totusi nu reusesc sa tina un barbat langa ele... de ce oare? Asa ca, sincer, eu pot sa fiu si cu ochii scosi de nesomn si grasa si cu hainele mototolite, nu conteaza, am incredere in mine si cu asta basta si nu ma compar niciodata cu silfidele de 20 de ani. De obicei eu sunt cea invidiata, dar nu pentru aspectul fizic, ci pentru casnicie, copil si job.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata gravidute!

Nici eu nu prea am intrat din cauza depresie...ca de marti ma duc la amnio...dar ce vad ca si voi santeti cu moralul la pamant.
Hai mai, Rox in loc sa fi bucuroasa ca stii ca bb 2 e bine si mai ai si o printesa oachesa.
Annisia mai bine razbunate cu gura pe noi dacat sa ti in tine...sau clocotesc hormonii
Sabina ma bucur ca fetita e bine...dar voua v-ar trebui cred ca ceva care sa va ridice moralul.

Saptamana asta am facut ceva achizitii...ptr mine , ca de nu-mi mai venea nik...ma rog de ochii lumi , ca pe dinauntru sant varza.Pana la sfarsitul luni sant intr-o stare de apatic...binenteles daca rezultatul e ok imi revin intr-o clipita.

Pup toate-dutele si sa auzim numai de bine!

Ali16+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ali, sigur va fi bine si la amnio si rezultatul.

ai dreptate, avem nevoie de ceva care sa ne ridice moralulo.
Si eu ca Rox sunt depresata de cu arat.
Asa de grasa nu am fost niciodata, daca as avea vointa ,macar m-as mentine...da cine manca inghetata aseara????

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mai, o fi ceva cu perioada asta...ca si eu sint cam cu fundu-n sus...Si culmea, vb Sabinei, ingheatata e la ordinea zilei. Eu am reusit cu succes ca imi indoi masina...ce sa zic, sint asa aeriana si neatenta si la volan.Offffffffffff!!!! Nasol! Si ma ingras saptamanal. Chiar sint intr-o pasa proasta! Asa o fi cu starile astea la noi, femeile insarcinate!

Va pup, weekend frumos! N-am nici un chef de lucru!

Gabriela, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna si de la noi...cam tarziu..trezit l 11:00..am dormit ca purceii in vreji
mai fetelor..ce avetyi cu starile astea? eu una n-am nimic...sunt tot un zambet si o floare, desi as avea motive cu carul sa n-am starea asta de euforie (motive de depresie: adica kile in plus, munca acasa, munca la birou etc, emotii ca maine iau rezultatul de la TT.
doamne sper sa nu-mi schimbe nimic si nimeni starea de bine pe care o am de cand am delfinasul la purtator

io acu pe caldurile astea..ghiciti ce fac? gatescccccc..o supa de rosii + crutoane si chiftelute...iri dupa ce am haladuit in Cora 4 ore...am venit acasa si n-am mai facut nika..asa ca se impunea ceva papica gatita...ofofof mai mai... asa ca sunt la sauna

Cum spuneam maine merg sa iau rezultatyl la TT si sa discut cu dr. unde l-am facut.
Intrebare:: ce anume sa o intreb? sa am in vedere in discutia cu ea? sau alte elemente in discutia cu dr..referitor la rezultat? fetele care ati facut TT..pleaseeeeee

vreau sa fiu pregatita in discutia cu dr.,apoi sa plec de acolo si sa am neclaritati si sa ma apuce pandaliile.

pupici si sunt cu okii pe voi

17s+, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor credeam ca eu sunt mai deprimata din lipsa de sot(e plecat 2 saptamani) dar vad e totusi ceva mai mult sper ca doar starile de graviduta trecatoare. Iar eu sunt stresata ca nu ma ingras si sa nu ramana bebe micut (desi ma straduiesc mancand numai porcarii dar nici asta nu e bine).Andries cata dreptate ai!Roxana eu m-am uitat la pozele cu Alex e o scumpica seamana cu mamica ei.Astazi stau cuminte ca ieri am facut putina treaba m-am plimbat cam o ora si seara m-am trezit cu o durere de spate apoi cu contractii mai dese ca de obicei asa ca am luat toate pastilele posibile si m-am culcat.Tzuc bine ca esti tu mai optimista. Eu TT nu l-am facut.Fetelor distractie placuta in continuare ca majoritatea sunteti plecatesi e mare liniste pe forum iar maine nu o sa mai fac fata cu cititul dar abia astept sa aflu cum v-ati distrat dar mai ales sa va intoarceti optimiste si vesele.Myral23+

Mergi la inceput