*** LA REDOUTE (25)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by assa
Ioana welcome in . Io-te ca ne "intersectam" iar. Ce faci? Redoutesti?
Vezi ca gasesti lucruri faine pentru Marco si la "aubaines"(a propos ce face smecherasul?)
Eu am mastercard mondo la Transilvania si merge.

eu de abia acum incep, trebuie sa prind curaj.
Marco e bine acum, merge la gradi, sapt. asta a stat acasa. Ne-am intors din concediu cu el bolnav: bronsita.
smecherasul tau ce face? cred ca e mare...pe cand niste poze?
sapt. viitoare cred ca-i fac o vizita lui Bran, n-am mai fost de 1 an.
va si spor la cumparaturi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

quote:
Originally posted by felicia74

69515 - reducere 15 euro + pilota Winnie
69558 - reducere 15 euro + sac dormit si bavetica
Ambele sunt si cu transport gratuit.

Edit: pe noul cont am mai primit o oferta cu reducere 15 euro + FDP gratuit+ cadou setul lila de tacamuri (valabila 3 sapt) - cod: 62596

Concluzie: mai multe conturi, mai multe oferte, mai multi bani cheltuiti

Revin mai pe dupa-amiaza, ca n-am citit mai nimic.

Buna,

Poti sa-mi spui si mie cum fac sa primesc si eu cadouri sau oferte mi-am facut si eu un nou cont pentru ca pe primul cont nu m-au mai lasat sa fac comanda deoarece avem introduse numerele de telefon fix si mobil.Mi-am facut un nou cont si nu am mai primit de atunci nici o oferta nici pe noul cont nici pe vechiul cont si nici un cadou si saptamana trecuta am facut 3 comenzi de o valoare foarte mare.
Ma gandeam sa le trimit un email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

quote:
Originally posted by addya

aissa, super, sa le purtati cu placere!!!

iete ca am primit shi eu azi comanda din 2 mai:
www.laredoute.fr/vente-le-debardeur-active-wear.aspx?productid=324105273&documentid=414707&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le débardeur ACTIVE WEAR, violet grise, e subtirel, lungutz, f misto! culoarea un pic mai inchisa decat in poza mica.

www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=321407&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Tricoul marinaresc , blanc/vert d'eau, frumos,

www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-taillissime.aspx?productid=324067188&documentid=389607&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le T-shirt Taillissime, broderia nu e cu maro ca in poza ci tot roz, foarte finut, un bumbac plinut, super, mie imi vine lung peste fund (am 1.65, am luat 42/44) merge super cu o curelusa

www.laredoute.fr/vente-les-2-balconnets-a-armatures-ampliformes.aspx?productid=324089696&documentid=359506&categoryid=23110917&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Les 2 balconnets à armatures ampliformes., foarte frumoase.

cadou: prosopul de plaja care pica tocmai bine ca am de facut un cadou zilele astea

per total imi plac toate!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Buna,

Poti sa-mi spui si mie cum e cu marimile la sutiene?corespund marimile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

secman nu stiu cum, ca eu n-am cerut nimic. E optiunea lor daca imi trimit sau nu... Dar de cand ai facut contul? Poate e prea devreme, iti vor trimite ei pana la sfarsit.
Daca nu, mai gasim noi coduri tentante

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

M-am intoooors de la Breaza! A fost ok, soare, frumos, gratare...cred ca o sa mai plec si cu copiii 1-2 saptamani... Ne vedem maine , ca ii ia mama la tara pt cateva zile si o sa am timp de voi

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Woe ce liniste pe aici..ce faceti fetelor nu mai cumpara nimeni nimic? Asteptati marile reduceri?

Eu n-am mai putut sa dau comanda aia cu pilota Winnie ptr ca am primit codurile pe un al 3 lea cont facut si nu-mi accepta plata cu acelasi card...eu am platit deja cu cardul de pe contul meu si al sotului, asta ar fi al treilea (facut pe numele mamei)..., asa ca trebuie sa-mi alimentez celalalt card, chestie care ma enerveaza rau ca tre sa mai fac un drum pana la banca

Mai am 2 comenzi pe drum, apoi fac o pauza ca plec in concediu si nu mai are cine sa le ia de la posta. Plus ca mai am de venit si o comanda de la strawberry

Fug afara cu piticania, revin dupa amiaza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata fetelor ! Si io sunt in asteptare de comenzi...sper sa imi si ajunga la timp !
Mada ce lenjerie ai luat si ce cod ai folosit...? ca parca m-ar tenta...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mag75 spune:

Neata Redoutiste!

Am primit si eu sambata comanda din 30 Aprilie, adidasii Nike si sosete pentru baiat. Si gentile rosii. Cealalta geanta maro miroase un pic...

Cutia mare era deschisa cat sa bagi mana, dar fiind inauntru cutie cu adidasi n-or fi reusit sa scoata, era prea mare.

Aissa...ce cod ai bagat pentru setul roz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
A venit vreo comanda de pe 4 mai?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna!

Eu astept o comanda din 3.A facut cineva vreo comanda in 3?V-a ajuns?

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput