*** LA REDOUTE (25)***
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
Mag e in lista de pe prima pagina codul, parca si cu poze, daca nu-l gasesti il scriu, numai ca acum la reply nu-l vad.![]()
Eu astept comanda din 3, ultima care e pe drum, am emotii ca e doar cu o pereche de adidasi. Parca a primit cineva sambata comanda din 2, asa am retinut.
Iar de comandat deocamdata pauza, nici nu intru ca sa nu ma tenteze ceva, desi ziceam ca imi comand costum de baie. Azi am facut "furori" cu fusta bejulie si maine ma imbrac cu aia pantaloni alba (din care sper sa apuc sa imi comand si pe negru). Toata lumea ma intreaba de unde am luat fusta.
Poze
croco21 spune:
Heeei, buna, nu zice nimeni cum a fost intalneala?!
Eu am ridicat azi un colet comandat pe 30. Din ce-am primit cel mai mult mi-a placut fusta-pantalon: http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-culotte-en-microfibre-anne-weyburn.aspx?productid=324095944&documentid=321407&categoryid=23109951&single=&hasnext=1&hasprev=1 - e dintr-un material tip piersica.
Am mai luat inca doua fuste (din care una e asa si asa) si un sacou din matase pe care nu-l mai gasesc si care e frumos dar a fost cam scump. Mai am pe drum doua colete,dar le astept cam peste 2 saptamani ca abia le-am comandat.
Croco
claujro spune:
mada, am votat pentru Miruna! ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
cin spune:
Buna
ce fac fetele?
eu nu fac nimic...astept comanda din 3, ca de la cea din 17 mi-am luat gandul. sabine zice c-a fost trimisa pe 18 si sa mai astept si saptamana viitoare...mi s-a luat, sincer...
Aissa, tu cum ai spart ghinionul?
madau spune:
Culcat maimutza...acum ma apuc sa calculez ce mai avem de platit ptr concediu ca azi trebuie sa dam si diferenta de bani sa ne luam voucherele![]()
Claudia multumim ptr vot!
Croco n-avem ce povesti la intalnire, ptr ca nu s-a mai tinut

Vlada e o lenjerie din aia cu vaci, cauta pe acolo ca trebuie sa gasesti. Daca nu..iti dau eu link mai incolo putin
Ma duc sa infulec si eu ceva apoi vreau sa strang prin casa si revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
aissa spune:
quote:
Originally posted by cin
Aissa, tu cum ai spart ghinionul?
Am inca emotii pt 3, sa o vad si pe aia si respir usurata. Poate l-am spart cu comanda data pe 13 aprilie
Poze
cin spune:
De suparata ce eram ca deja am 3 comenzi nesosite, m-am apucat sa scormonesc ...pe LR, desigur...
nu de alta, dar mi-a ramas gandul la ceva hainute pt Vlad...pe care le-am tot comandat si nu mi-au ajuns. ar fi a 3-a oara cand comand aceleasi lucruri..
buuun si ...mi-a picat netul. dupa ce dimineata nu mi-a mers alte cateva ore. mai prost e ca c-zone nu are retea in blocul meu, ca am sunat acum cateva luni sa ma interesez, dar am sa mai sun si acuma. m-am saturat de rds...si de LR...dar se tin de mine ca raia, ambele
(sau eu de ele)
sun la czone
edit: am sunat la czone "am fost si nu mai suntem. acum este rds" ![]()
claujro spune:
Vineri mi-am pus si eu C-Zone.
Am reziliat contractul cu RDS dar cica nu se inchide treaba decat de la 1 iunie. Asta e...Deocamdata merge bine...
Edit: eu am pus intrebarea la asistenta on-line si surpriza, a doua zi m-au sunat ei pe mobil si in 2 zile am avut net.
Cum?????? Cum vine asta?????
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
cin spune:
Claudia, esti o fericita...vad ca la mine rds are monopol...
mai, nu pot spune ca rds-ul nu-mi place...atata doar ca are dese intreruperi pe care le rezolva relativ repede, dar ma enerveaza ca atunci cand stau si eu, si-s relaxata, cu o ceasca de cafea, pe net...atunci imi pica conexiunea... cand mi-e lumea mai draga
bine macar ca am telefon cu 1000 de min in reteaua rds, si pot sa sun cat vrea muschiu' meu la ei sa fac reclamatii...daca se poate numi consolare
din ce am vazut, au un fel de parteneriat cu rds-ul...probabil rds-ul ofera telefonie gratis iar c-zone nu se baga peste aria de acoperire rds