Sindrom premenstrual - cat dureaza??
Raspunsuri - Pagina 3
Anca Wish spune:
De cateva luni, inainte sa-mi vina ciclu, iau Flamexin. E un antiflamator destul de puternic care imi atenueaza semnificativ durerile din timpul ciclului. Luna asta am uitat sa-l iau si se simte.
Cristina, aveam o spranta ca odata cu primul bebe, va trece si SPM. Probabil ca depinde si de organism.
Se zice ca fetele isi mostenesc mamele, dar in cazul meu nu a fost valabil. 

Adela99 spune:
fetelor, va dau o veste buna! io m-am vindecat de PMS din intamplare :-) acum catava ani buni. si sa va spun si cu ce in perioada mea de cure de sanatate, ca ma apuca asa cate un val din cand in cand, la intervale neregulate, de diverse cure - nuuu, nu de slabire cu toate ca ar fi cazu' am luat niste capsule de omega 3 + omega 6 + ulei de seminte de luminita noptii (3 in 1). am luat cu mici intreruperi timp de un an jumate - doi ani si de atunci nici urma de pms. cred ca din astea oi lua si cand intru in menopauza :-)
si va alegeti si cu pielea catifelata si fara celulite
Clover spune:
Da, uleiurile astea omega par foarte bune din descrieri.
La mine deja a inceput distractia cu 11 zile inainte de "deadline" si ieri am dormit dupa-amiaza si m-am trezit foarte trista. Sunt si acum si habar nu am de unde tristete. Adica, sa fiu trista, nu zic nu, da sa stiu si eu de ce. Caut pe net si gasesc ca intristarea brusca face parte din pachet. Daca nu era subiectul asta nici nu ii acordam atentie si nu faceam legatura.
Keep the promises you make to yourself.
lorelaim spune:
April
- ai dreptate 2 zile nu sunt 2 sapt... Ca sa nu fii trista, vazand ca iti place primavara iti trimit o lalea virtuala http://outdoors.webshots.com/photo/2537348190100949335rBtXtr
Irlandeza - multzumesc frumos pt info...
Multa sanatate va doresc si PMS cat mai usor,
Lorelai
http://community.webshots.com/user/lorelaim
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
marimar spune:
quote:
Originally posted by Adela99
fetelor, va dau o veste buna! io m-am vindecat de PMS din intamplare :-) acum catava ani buni. si sa va spun si cu ce in perioada mea de cure de sanatate, ca ma apuca asa cate un val din cand in cand, la intervale neregulate, de diverse cure - nuuu, nu de slabire cu toate ca ar fi cazu' am luat niste capsule de omega 3 + omega 6 + ulei de seminte de luminita noptii (3 in 1). am luat cu mici intreruperi timp de un an jumate - doi ani si de atunci nici urma de pms. cred ca din astea oi lua si cand intru in menopauza :-)
si va alegeti si cu pielea catifelata si fara celulite
Adela, ai idee cum se numesc "seminte de luminita noptii " in engleza?
Ma tenteaza ce zici tu acolo: piele catifelata si fara celulita.
Eu n-am decit uneori PMS si nu s-a nici inrautatit nici imbunatatit dupa cele 2 sarcini si nasteri...
Ah, uitati ! Mi-am amintit de un remediu : "ceaiul din frunze de zmeur" sau "raspberry leaf tea ". Asta eu l-am luat in ultimele 6 saptamini de sarcina pt ca citisem ca scurteaza travaliul dar pe cutie mai scria ca atenueaza si durerile de ciclu ....
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by marimar
[quote]Originally posted by Adela99
evening primrose sau evening star ... sunt si creme cu galbenele si luminita noptii pentru aceleasi efecte :-)
april spune:
ce m-ai nimerit cu lalelele Lorelai....sunt florile mele preferate 
a venit primavara...
serbare-Gradina de legume
lorelaim spune:
April
- imi pare bine ca ti-au placut! M-am gandit eu ca, dupa nick-name-ul ales de tine - esti fan primavara (si dupa pozele de pe webshots)... dar sincer nu am stiut ca frumoasele lalele sunt dragostea ta :-)
Adela99 - multzam fain de info - o sa incerc sa gasesc aici la farma-naturista prod recom de tine!
Multa sanatate si numai bine va dores!
O primavara cu soare si cer senin - in suflet si... afara - sa aveti (ca aici ne invartim tot in jurul temperaturii de 10 grade Celsius si ploua marunt mocaneste...)...
Lorelai
http://community.webshots.com/user/lorelaim
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
marimar spune:
quote:
Originally posted by Adela99quote:
Originally posted by marimar
[quote]Originally posted by Adela99
evening primrose sau evening star ... sunt si creme cu galbenele si luminita noptii pentru aceleasi efecte :-)
Mi-am luat ( abia acum m-am mobilizat sa incerc) suplimentele respective si astept efectele

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !