Sindrom premenstrual - cat dureaza??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ma inscriu si eu in clubul suferindelor de PMS.La mine simptomele incep cam dupa ce se termina ovulatia: nervozitate,anxietate, am extrasistole, greata foarte rar sau indigestie, si nu in ultimul rand balonari].N-am facut niciodata analize hormonale inafara de tiroida si as vrea pe aceasta cale sa va intreb ce analize trebuiesc facute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

La mine Sindromul premenstrual s-a instalat dupa ce-am nascut. Este GROAZNIC....
Rememorez perioada fericita de dinainte de-a veni bebe... Dureri in prima zi suportabile, max 3-4 zile. Ce sa mai era super...Acum menstruatia s-a transformat intr-un adevarat tsunami, ma gandesc cu groaza ca 2 saptamani sunt terminata ata fizic cat si psihic Sunt nervoasa, irascibila..ce sa mai sunt groaznica. MA simt umflata de simt ca pocnesc.. Ce sa fac? M-a dereglat de tot sarcina.
Imi pare ca dau vina pe ea, dar din pacate dupa a inceput calvarul meu. Am constatat insa ca daca iau anticonceptionale, lucrurile stau ceva mai bine. M-am apucat sa le iau...din nou. Acum iau Yasmin si ma simt bine. Alta solutie eu n-am gasit.

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Am intrat doar sa scriu ca ceea ce scria Adela99
"fetelor, va dau o veste buna! io m-am vindecat de PMS din intamplare :-) acum catava ani buni. si sa va spun si cu ce in perioada mea de cure de sanatate, ca ma apuca asa cate un val din cand in cand, la intervale neregulate, de diverse cure - nuuu, nu de slabire cu toate ca ar fi cazu' am luat niste capsule de omega 3 + omega 6 + ulei de seminte de luminita noptii (3 in 1). am luat cu mici intreruperi timp de un an jumate - doi ani si de atunci nici urma de pms. cred ca din astea oi lua si cand intru in menopauza :-)"
FUNCTIONEAZA!
Deja iau omega3+omega6+night-primrose-oil de vreo luna si mai bine si pot sa spun ca ma simt muuuuuuuuult mai calma si mai... indiferenta la toate prostioarele boboacei :-) - nu numai inainte de ciclu... tot timpul! Sa nu uit sa mentionez - beau si ceai Oolong.
Multa sanatate si numai bine va doresc!

Lorelai
Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput