Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hai ca fac si io o pauza de bagaje.Victor e in parc cu mama!Este a doua zi cand la 6 si 10 am este in picioare.Lasa ca ajunge el la Cta si il doboara aerul curat

Vroiam sa ii zic lui Feli de pat dar vad ca o facu' Joy.
Da mai Feli, daca nu se zvarcoleste pune-o in pat normal dar cu bara de protectie- se gasesc la Ikea si separat de pat.Dar gama Mamut e cea mai scumpa, au paturi mult mai ieftine.Acu' depinde de fiecare.

Io am luat patul cu 4,6 mil. din care 1,5 a fost numa' salteaua.dar exista o varianta de pat de aprox. 2.5 mil pe care vrea mama sa il ia lui V. pentru la ea.

De vreo 2 sapt. la noi se tot cocheteaza cu raceala.Ba a fost sotul, ba eu, ba mama, acum cine credeti ca s-a trezit cu muci?Victor.Dar o sa plece asa la Cta, n-am ce sa fac, mama are treburi pe acolo, sper sa fie ok..

Gata, trebuie sa emailesc lista de cumparaturi sotului!

Edit: am citit la mamicile mele de iul-aug ca unele inca mai fumeaza.No comment.Sunt shocata.

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dupa 3 intrebari pe mess... cum de sunt in gips, aprocesat si neuronul meu ca undeva s-a pierdut ceva informatie. as ca dau comunicat oficial (rapid, ca timp... nu am nici sa respir...)

nu sunt in gips, doar mi-am sucit rau piciorul. la nu m-am dus, din lipsa de timp. asa ca-l tin cu bandaj elastic si ma rog sa nu mai calc inca o data stramb... ma doare, dar asta e... a trebuit sa ma sui si la volan, ca nu ma descurc si cu servici, cresa... si mers pe jos. e mai usor sa conduc decat s-o iau per pedes pana acolo.

bunica... dumnezeu s-o ierte! ma bucur ca si-a gasit linistea, dupa 4 luni de chinuri. sunt impacata, ma asteptam la asta. asta e viata, noi mergem inainte.

ca sa schimb usor atmosfera, maia vem cateva poze de la noi de la cresa. o sa mai pun si diseara, ca azi ii scoate afara si mi-a promis ca le face poze.

si acum va , ma duc la treaba.

ps. dordia...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Felicitari Diana!!

revin mai pe seara!

editez: aaaah...scuze, vina este a mea Cristina,am vrut sa sscriu ca nu ai avut timp sa mergi la dr. sa-ti puna ghips dar a iesit altceva...sorry!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Cris, Iris e o artista (pictorita) sau o gimnasta in devenire?Parca gimnastii fac bani multi in timpul vietii......si mers de fata mare iti doresc.
Hilde oare inseamna ca sint singura proprietara de mutulic??????.Pe de alta parte,la voi e frig rau?Ca tare infofolit imi pare fecioru'.
Joy ma scutura frigurile cind ma gindesc la leganatul tau pe genunchi.T n-a dormit niciodata leganat nici pe picioare nici in brate.Dar mi-am impus asta de la inceput.Cu greu dar mi-a iesit.Acu nici in leagan nu sta.Da nu-i un bai.Oooof,cind vine nr 2 cum o sa te descurci?Macar pe el nu-l invata cu asa narav.
Ile las ca se face bine Vic.Iar tu o sa iei o bine meritata pauza.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

leea, nu e frig....dar el sta mai mult pe jos si se joaca cu masinutele si in holuri n-am covoare si taman acolo sta pe jos.
Ti se pare infofolit? Credeam ca e bine asa. nu stiu ce sa zic...dar nu transpira. Si daca ii efrig ii sunt reci manutele.

Edit:sau te refereai afara?
pai afar zilnic bate un vant rece de te taie. parca azi e fost mai bine.Da io ii vad si pe ceilalti copii si sunt cam asa imbracati ca noi....acuma, poate si io sunt obsedata sa nu-i fie frig.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna din nou.

Feli ...al meu doarme inca in patutul lui dar...daca sunt gravi tb sa ma gandesc din timp cum fac sa ii iau lui patut normal ca sa cul bb-ul in patutul lui. Asa ca...sunt cu ochii in patru!!!
Joy al meu fecior nu a adormit niciodata leganat pe picioare dar...noi nu avem probleme asa ca el doarme in patutul lui singurel de la 1 luna fara sa i se cante sau mai stiu eu ce trucuri de adormit. Sunt o norocoasa si multumesc lui Dumnezeu pentru asta.

Va poop si mai intru diseara!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Hai sa va scriu si io cum papa Stefan.

ora 5-6 dimineata:150 ml lapte vaca 3,5
ora 9:mic dejun care poate fi din:ou fiert, branza topita, omleta, iaurt danonino sau napolact de 3,5 sau yogobella, fructe(mar cu biscuite + banana),ou cu smantana,cremvursti,sunca aldis-praga,sandvis la aparat cu un,sunca si cascaval, cereale cu lapte. Deci cam din astea alternativ.
ora 10 - 150 ml lapte vaca 3,5 si 1 h
ora 14.30-supa de pui + felul doi(n-spe mii de modele):
-piept pui cu piure de legume, chiftelute cu sos de rosii, sosuri din legume:spanac,dovlecel, gulii, uneori papa si snitel, crochete de peste,ficat cu smantana si marar.Cam astea imi vin in minte acum. Mai sunt ele....
ora 15 - 120 ml ceai cu miere inainte de culcare.
ora 19 - cereale nestle cu lapte sau gris cu lapte, orez cu lapte, cremvursti cu branza, iaurt uneori.
ora 22- 270-300 ml lapte vaca de 3,5
Uneori noaptea se scoala la 3 si primste lapte 100 ml pentru ca ceai nu mai vrea acum ca s-a saturat de el.Alteori merge numai cu ceai.

Altele:-de cand am trecut pe lapte d evaca la punga de 3,5 doarme mai bine si il bea mai cu lacomie decat formula
-ii plac la nebunie verdeturile:patrunjel verde, salata, marar,spanac
-e smecher. Cand ii dau prima lingurita de papa intai scuipa afara, verifica de fapt...si apoi daca ii place baloteaza la greu.
-ii place kiwi. Zilnic mancam un kiwi.
-si banana o prefera la orice ora.
- bea apa plata, ceaiuri de tei, musetel, menta, fructe.
-rontaie stiksuri, pufuleti,biscuiti cu crema sau simpli si praji facuta de mine.

Cam atat imi amintesc acum....poate or mai fi ele.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Diana, felicitari!

Gata, acu' lasa curele de slabire!

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Am adus-o de la cresa, pe la 3, ca m-a sunat si "tovarasa" sa imi spuna sa vin dupa ea ca nu e prea "fericita" azi....Ei bine de atunci mai ca nu imi sare in cap, are o energie si un chef de joaca ceva de speriat....pai cred si io dupa 4 ore si ceva de somn!

Cristina mh condoleante pt bunica si refacere rapida iti doresc. vai ce ti-am mai cautat postarea in scutecul trecut ca sa inteleg si io ce s-a intamplat. Intre timp am vazut ca ai explicat aici.

Despre patut: aici zice ca de la 2 ani in sus daca copilul e pregatit ( si pe eticheta e specificat acest lucru).

Joy: NU NU NU leganat pe picioare, singurul "pacat" pe care l-am mai facut noi cand era missa mica era sa o tinem in brate pana adormea ca sa ne putem uita la TV. Pana am zis stop, altfel "naravul" se invata repede

Fetelor va multumesc de incurajari!

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hilde in casa ziceam.Mie mi se pare infofolit,dar poate e doar parere.Nu stiu ce mai are pe dedesubt.Iar cu masa,m-ai lasat masca.Pai maninca fii-tu cit 10 Tudori la un loc.
Alina bine ca-i bine Amalia.Si T mai doarme citeodata 4 ore.Dar raaaaaaar.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput