Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

LA MULTI ANI! celor care poarta nmele de Constantin si Elena

Vreau sa va zic ca Steff e bine dupa claritine si calciu...interesant, nu? E mai calm, asta vreau sa spun.Pe bune. Nu mai e asa agitat. D. a zis ca are legatura claciul cu asta. Da, se vede ca am trecut pe lapte de punga, de vaca care nu mai are atat calciu ca cel praf. poate nu e asa!
Alte bubuite nu mai au aparut deci mergem spre bine.
Azi cica vor fi iar 30 grade.

Mi-e groaza de caldura ca apar bubitele iar...dar il dau cu mixtura mentolata sau pudra talc nivea.
Io acum zic ca e de la mancare si nu de la transpiratie....dar cine stie.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello !!

Va mai amintiti de noi???Cuscra cu siguranta da ,multumim ca a intrebat de noi!

Sintem bine noi ,mai mult baiatu' decat eu ,in ultimul timp nu -i mai fac fata ,e din ce in ce mai neastimparat ,nu asculta deloc ,face totul pe dos ,numai in ciuda mea ,copil rasfatat ,asta-i concluzia mea dar la timpul potrivit am sa schimb placa ,astept sa mai creasca nitel ,ca altfel ajung la nebuni iar copilul meu va fi ceva de genul ,,Denis pericol public'' ....
Nu am citit deloc din urma pentru ca nu am avut timp ,acasa stam prea putin ca sa mai am timp si de forum dar citeodata mi se face tare dor de voi si de butonat :),sper ca toti copilasii sint bine ,sanatosi !!
Am vazut ca vb de o intilneala pe 2 iulie ,cred ca ajung si eu ,ne intoarcem din concediu pina atunci ,abia astept sa ne vedem ...,va pup si va doresc o zi buna!!

La multi ani sarbatoritilor de azi !!

Imi cer scuze dar nu mai pot sta ,tre sa fac papa pt terorist ca in curind se trezeste!
Avem poze noi la ,,mai-iunie 2007''

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Intrebare importanta: cum procedati cu bonele? Le dati de mancare? Adica aveti mancare facuta in frigider si se servesc singure??? Sau nu le dati nimik si se descurca ele cum pot?

De maine asta ma paste, asa ca musai trebuie sa aflu detalii...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buna, fetelor
mi-am culcat piticaniile si am 10 minute la dispozitie, asa ca pun niste pozulici&filmulete , sunt cam amestecate ca n-am avut timp sa le dau nume.
eu sunt cam suparata ca andrei a facut enterocoloita si de vineri nu vrea sa manance nimic, abia niste lapte fara lactoza... chestii de regim nu, pastile nu vrea sa ia... ieri a si vomat si l-a dus maica-mea la urgenta... uf... si nu pot sa fac nimic decat sa astept sa-i treaca
aoleu, s-a trezit pitikanais. va las ca sa nu-l trezeasca pe fra-su.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Corap wow, ce seamana Anais cu Ardeiu' Sa-ti traiasca pitikania

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cora...fara cuvinte. Impresionante filmuletele de imediat dupa nastere. Ce mi-ar fi placut sa am si eu amintirea asta, dar mie nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa merg s-o filmez- Adi, adica - la locul de cosmetizare. Dar cum de v-au dat drumul inauntru?
Cat despre Anais, o scumpa, ce sa mai zic. Andrei clonat cu funditze pe viitor!

Sa iti traisca familia superba!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

wow Corap ce seamana ciresik cu Andrei...parca ar fi frati. Pupam familionul minunat...sanatate multa Ardeiashului, sa se refaca cat mai repede

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Corap felicitari mamico pt copii asa reusiti si frumosi si sanatate maxima Ardeiasului.
Abia astept sa imi tin si eu puiul din burtika si sa-i vad fata lui Stefan cand l-o vedea. Maaama ce dor mi s-a facut de Stefan si eu sunt inca la scarbici...offff dar plec repede si ma duc sa-mi iubacesc baiatul.

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hai ca l-am expediat pe andrei cu "bona" p-afara (cred ca o upgradez la bona, ca sunt multumita de ea) si astept sa se trezeasca anais sa-i dau sa mance...
noki, cu mancarea pt bona eu nu prea am ce sa-ti zic, ca eu stau tot timpul pe-acasa, bona sta la un bloc distanta, cand n-am nevoie de ea ii dau drumul acasa, daca am nevoie o chem... asa ca, in principiu, mananca la ea acasa. bine, mai bem o cafea impreuna cu un biscuit, mai face ea ceva de mancare si mancam impreuna...
a... si la filmat l-a lasat pe gabi fara probleme, dar stia ca am nascut la 2 minute dupa ce-a iesit puiuta (i-am trimis sms de pe masa), asa ca a urcat fuguta sus, a cotizat si l-au lasat.
ma bucur ca va plac filmuletele
si sa stiti ca e foarte frumos cu doi bebici (desi aseara ma apucasera tot felul de ganduri - gen "nu-mi ajungea o grija, mi-au trebuit doua") dar meeeerita. mie imi place mult de tot. bine, anais seamana cu andrei si la cumintenie (sa n-o deochi, DF!). noaptea nu prea doarme, adica vrea mufata din 2 in 2 ore la san si nu prea apuca sa doarma in patul ei, dar in rest e ok. nu e plangacioasa.
TOATA TRUPA PUPA TOATE FETELE&BAIETII, bineinteles si pe mamicile lor

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani! celor care astazi isi serbeaza ziua numelui.
corap, sa va traiasca ingerasii. Foarte frumosi amandoi. De fapt aman-trei ca parca am vazut inca un bb si ma gandeam ca e al surorii tale.
alexandrina, multumesc mult pentru link.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput