Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ooooo, Corapino, ce m-au impresionat pozele si filmuletele !!! Ciar seamana bine cu Andrei! Sa vezi ce domnisoara frumoasa se face! Mie imi place tare poza asta ! Parca imi aduc aminte de ceva!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cora, absolut superbe pozele voastre!! Au asa un aer de... liniste, implinire, satisfactie.

Alina, ce mi-au placut si pozele voastre!

Cami, emotionant montajul tau.

Ioana, vroiam doar sa-ti mai spun ca roseola nu mai e contagioasa dupa ce a erupt.

Ina, v-ati intors? Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dordia succes sa va luati apartamentul rapid!

Nokisorule, frumoase pozele cu trei fete cucuiete! Buni Aghi arata tare bine.

Camelia, superb montajul cu mezina cea carna.

Alinusa, dragute fetitele, ce frumos se balaceau ele impreuna. Eu cred ca missei i-ar "sta" bine cu o surioara sau cu un fratior. Si la cite ajutoare aveati la baita, cred ca nu o sa ai probleme si-o sa te descurci de minune.

Mada, sa-ti traiasca nepotica si sa-ti fie in preajma cit mai mult, ca tu deja esti o mamica cu experienta.

Manduta, tare frumoase si pozele voastre cu mamica cowgirl si baietelul cowboy.

Ioana draga, iti doresc sa treci cu bine peste toate indoielile!

Ioana, Ile, Maria, multumesc pentru mesajele ref. la carti!

Corapino, frumoasa ,dulcica si grasuna este cireasica "coapta" !! Am plans cind am am vazut cum ii face injectiile in picioruse, scumpa de ea! Si Ardeiu’ m-a impresionat cum vrea sa comunice si-i dispus sa-si dea jucaria, iar tu arati infloritoare dupa nastere!
Sa inteleg c-a nascut si sora ta un baietel?

, ne-am intors cu bine, a fost frumos totul, mai putin seara cind ne-am culcat toti trei in pat, am stat in fiecare seara cite trei ore cu serenade,rasete,chicoteli, picioare date prin spate, fata, stomac, pe unde apuca Rachie sa dea in timp ce se foia si suceea sa-si gaseasca locul, exact asa cum banuiam ca o sa se intimple. Am sarit cu succes peste orele de somn de dupa-amiaza ( si asta nu fiindca eu am vrut, ci din cauza audientei din jur – eu nu am fost deloc de acord- “las-o draga, si pe e ea sa simta ca-i vacanta, n-o mai restrictiona atita, ca-i copil !” si inclusiv barbatu-meu a fost de acord cu “ceilalti” si fiindca mai erau fetite cu varste cuprinse intre 7 luni - 8 ani care nu aveau "restrictii" ( mai putin bebelusa de 7 luni) a trebuit sa "intram" si noi in randul lumii.
Rachelina mea a avut o pofta de mincare de zici ca venea de pe cimp, de la sapat, a papat de toate, inclusiv inghetata pe bat, prajituri cumparate, mezeluri ( chestii de care eu nu-o las sa se atinga acasa, dar i-au fost date "pe sub mana" ) si mai nou a inceput sa pape din nou carnita!!! Astazi pe la ora 17 am servit masa afara si a adormit la tati in brate in timp ce mesteca!!! Am lasat-o sa se joace cu ramele, sa se umple de noroi, pamint, nisip, si-a facut hainutele ferferita, le-a julit prin genunchi, si-a facut de cap big time iar acum doarme ca o ingerasa. De maine intram iar pe program "plictisitor" si ca la armata, cu ore fixe de somn, papi, etc. Eu una sint fana rutinii.
Este clar ca in ro o sa avem probleme cu somnul de noapte, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi, cit timp ii va lua ca sa adoarma.

Mi-a prins bine mini-vacanta, nu am vrut sa va mai spun zilele trecute dar intrasem iar in depresie cind ma uitam la calendar zilnic si stiam ca incepind cu saptamina trecuta as fi putut sa nasc in orice zi.

Asa, deci intilnirea ramine pe data de 12 Iulie intre orele 5-6 pm a nu vor putea toate fetele sa ajunga la ora fixa, trebuie sa tinem cont si de fetele din provincie si de Dordiuta care trebuie sa mai treaca pe-acasa sa-si colecteze Stefanelul.
Ma bucur ca s-a stabilit data.

Ce loc de intilnire preferati?
Ce ziceti de Cismigiu? sint leagane,bancute si chiosculete. Este frumos si Herastraul dar acolo avem sansa sa dam peste biciclisti, impatimiti ai rolelor. etc. Cismigiul mi se pare mai linistit si mai nepopulat de tinerime, poate gasim un loc linistit. Plus ca este (sper sa mai fie!) aproape de statiile de metrou, trole, tramvai si nu mai stiu daca si autobuz? Ce parere aveti?

Editez sa adaug si

Lista intilnire

In ordinea inscrierii sintem urmatoarele:

1 Ina
2 Lavi
3 Joy
4 Dordia
5 Cami
6 Noki
7 Catutza
8 Mada
9 Meems
10 Gandacica
11 Ioana
12 Roxi
13 CristinaH
14.Xandruta
15.Feli - cu semnul intrebarii, nu stie sigur
16.Madutza

daca am omis pe cineva, trageti-ma de mineca!

Sanatate tuturor,copilasi vioi si mancaciosi!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza tuturor!

Ina, ce ma bucur ca ti-a priit mini-vacantza. pupam rachelutza poznasa care a avut parte de un program pe sufletelul ei. De azi, adio! dar te inteleg perfect, si io-s adepta militariei.

Cu intalnirea...hmmm...Parcul Cismigiu are 3 maaari inconveniente:
- nu e aproape de metrou, iar la ora aia de curculat cu masina prin bucuresti e crima si pedeapsa
- nu sunt locuri cu iarba unde sa se poata sta jos in gasca. Si asta cam e o problema
- este fff agomerat, indiferent ca e week-end sau in timpul saptamanii- Liceul lazar, pensionari multi etc

Pe de alta parte ai dreptate cu Herastraul cu rolleri, DAR sa nu uitam ca fiind joia, e destul de golash si ok.pLus ca noi nu vom sta cu copiii pe aleile unde merg ei - sunt oarecum grupati la intrarea in parc.

Deci eu propun sa se voteze intre:
- Herastrau - loc de joaca mare + metrou + loc de stat pe iarba
- Tineretului - idem, dar locul de stat jos cel de data trecuta este cam departe de intrarea in parc
- IOR - iarba + metrou

Eu una as prefera totusi Herastraul.

Va las acuma ca ma duc sa pap ceva. Apoi astept cu sufletul la gura noua bona...

Asi acuma:
MOBILIZARE GENERAAAAAAALAAAAAAAA!!!!!!!!!! UNDE VA ASCUNDETI, FETELOR, TOATE????? IA INAPOI PE FORUM!!!!!!!!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Nokisorule atunci eu votez pentru Herastrau!!!
ti-as tine cu drag companie, dar la mine este ora unu si trebuie ( da' nu vreau!!!) sa ma duc la

spor la invatat! si bafta mare cu bona! ( nu-i da de mancare prea mult ca pe-urma se ingrasa si nu-i face fata saraliciului vioi!)

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello hello

Rapidissim...sa-i spun Inei ca sunt perfect de acord cu intalneala...dar votez ptr IOR sau TINERETULUI...fatza de mine Herastraul e monstruos de departe,plus ca mi se pare mai multa aglomeratie.

Chiar, ce statie de metrou e la Herastrau???????????????

Noki baga si la IOR locuri de joaca, ca slava Domnului sunt vreo 20 in tot parcul

Fug ca a terminat piticania de mancat, revin dupa amiaza dupa ce-o bag la nani, ca am muuultee sa va spun

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Colectie noua!

Mergi la inceput