Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki mie mi se pare ca seamana tare cu Sararici in poza aia pe nisip cand sta cu mainile intinse sa o iau in brate! Chiar vroiam sa iti zic.

Uite si un filmulet tot de pe plaja: www.dropshots.com/day.php?userid=121171&cdate=20070520&ctime=083027" target="_blank">Dansez timid

Alina si Amalia 17.11.2005

Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Cami superb filmuletul, imi place ca Daria rade cu toata fatza, iar imaginile de la sfarsit cu baticutz sunt preferatele mele.

Fetitza din poze e cu 2 ani mai mare decat Amalia.

Dar pe unde suntei cu toatele?

Alina si Amalia 17.11.2005

Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cica sa nu mai intru des...dar cum sa ma abtin???

Cami- superbissim montaj! Superbissima piticanie! Chiar ma gandeam ieri la voi ca cred ca puteti primi titlul de cea mai vorbareatza componenta a colectiei!

Alinush- EXACT la poza aia mi s-a parut si mie ca seamana raaaaaau.

Am fugit la gatit - sugestia zilei: tocanitza de pui + piure de cartofiori!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza numele de Sf Constantin si Elena!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Repejor inainte sa plec, azi am o mie de drumuri de facut..si conform obiceiului de cativa ani incoace...exact cand trebuie sa plecam noi in concediu, atunci se gasesc toti ca au de facut acte, contracte, procese, diverse..si uite asa intram in priza sa le terminam pana plecam

Noki si Miruna e fan apa minerala...si culmea...tot cu linguritza trebuie baltacait inaine in pahar...ca altfel nu vrea

Alinush aoleu ce-mi facusi cu pozele alea de la mare..pai acu' mai am io chef de munca cand am vazut asmenea poze...si marea...of, of, mai, mai. Super tare miss..

Dordia felicitari ptr operatiunea olitza!

Cami tare frumos montajul...de unde ai luat citatele alea? Io l-am vazut fara sonor ca nu-mi merg boxele, dar dupa amiaza cand vin de la reparat il mai pun odata cu tot cu fond muzical

Gata, fug la treaba...LA MULTI ANI CELOR CARE SE ANIVERSEAZA AZI!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

Rugaminte mare:
Daca mai are cineva idee cum se face cererea pt incasarea primei de nastere (sau cum s-o fi chemand) sa ma ajute si pe mine. M-am intalnit cu secretara si mi-a zis ca acum au fonduri, sa merg sa depun o cerere ca primesc banii.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=79822

Ioana, sper ca te-ai mai relaxat in privinta sarcinii. Eu la prima sarcina am fost la un medic care mi-a recomandat multe dintre analizele acelea speciale iar la a doua sarcina sunt la un alt medic care considera ca nu mai trebuie sa fac nimic pe langa cele date de medicul de familie. Probabil ca se bazeaza si pe faptul ca am avut analizele facute si n-am antecedente suspecte.
Nu merita sa te gandesti ca ai pierdut sarcina anterioara din cauza unor virusi, eu cred ca a fost cu totul altceva.

doniro de ce nu stai tu relaxata macar pana se apropie nasterea si te obosesti de pe acuma cu ganduri negre. Normal ca nu va fi usor, te vei descurca cum vei putea atunci.

Ilenutza cum ti-e spatele in sarcina asta?

Eu am reusit aseara sa-l culc pe Mihai in viitorul lui pat, lung de aproape 2 metri . N-a cazut decat de vreo 3 ori din el, a treia oara l-am si lasat acolo. Este pusa langa pat o saltea relaxa. I-am pus ceva perne la margine sa nu cada, el tot vroia sa puna capul pe ele si s-a tot rasturnat. Asa sentiment ciudat sa culci copilul intr-un loc, te trezesti in miezul noptii si nu-i acolo.
Cred totusi ca-i prea devreme pentru patul asta.
Chiar ma gandeam ieri ca din ianuarie pana acum am reusit sa trecem succesiv cu somnul de amiaza din carucior in patul mare (al nostru), apoi in patutul lui. Ar fi suficient pentru orice mama rezonabila. La ce atata graba?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Revin ca am uitat ceva....de cuscra mea..Madutza mai stie cineva ceva???????????????. Cred ca ma duc sa-i dau un mesaj pe mess..parca n-am mai vazut-o in ultimul timp

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE CONSTANTIN SI/ SAU ELENA!!!

Alina, Noki, Madau, multumim de aprecieri la adresa mezinei! Intr-adevar e o vorbareataaaaa "Daia" mea; de ieri zice "daga mami" si "daga tati"!!

Madau, citatele sunt luate odata cu tema de pe Onetruemedia!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Scuze ca v-am tinut in suspans, am avut interdictie la calculator de la George:(

Sambata am fost la alta dr pediatra care a spus ca e posibil sa fie roseola, e posbil sa fie rubeola intr-o forma usoara, cu toate ca nu are ganglioni mariti. MI-a spus ca nepoata ei a fost vaccinata cu ROR si ulterior a facut rubeola, de bun ce era vaccinul de la stat. Asa ca cea mai mare problema o reprezinta burtica mea si asteptam cu totii rezultatele la analize.

Roxi, dar pe voi cum v-a diagnosticat? Ca ma gandesc ca uite asa multi dr nu recunosc boala si copiii stau pe-afara bine merci si o imprastie la cine-i mai harnic sa o prinda. Nu mi se pare normal. Macar sa se recunoasca depasiti nu sa bage mana in foc ca sigur nu e o chestie virala. Mai ales ca ei sunt extrem de sensibili in perioada asta si pot aparea complicatii urate daca ii scoti afara. EU chiar nu am nicio scuza pt dr meu de familie.

Alexandrina, nu era cazul sarcinii mele pierdute din cauze de virusi necunoscuti. Dar crede-ma ca nici nu vreau sa ma gandesc ce hotarare trebuie sa iau daca analizele nu sunt in favoarea mea.

Madau, sa-ti traiasca nepotica! Spor la finalizat treburi si la impachetat.

Alinush, Roseola infantum e o boala eruptiva contagioasa, se face intre 6 luni si 3 ani si e cea mai usoara forma a bolilor copilariei. Pe net gasesti explicatii, mai ales pe siteurile straine, ca la noi nu e f cunoscuta.

La noi e infernal de cald, ferice de voi, bucurestenilor, am vazut ca plouat in week-end.

Maria(29.11.2005) si Ioana 14+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani de Sf Constantin si Elena celor care sarbatoresc astazi!!

Maria(29.11.2005) si Ioana 14+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput