Colectia de toamna iarna 2005(134)
Raspunsuri - Pagina 27
dordia2000 spune:
Hilde e suuper...dar are un defect. Amenajarile facute sunt cam vechi si sunt facute in timp pe bucatele. De ex. termopanul de la buc e pus din gama Gealan de cand a aparut...apoi incet le-a pus si pe celelelte...si tot asa. Dar macar stiu ce calitate au si...cu o lavabila pe pereti...e totul ok. Mai ales ca e la 2 m de mama si imi cunosc vecinii cam de cand m-am nascut, acolo am prietenii din copilarie...ce sa mai e suuuper. O sa fac tot posibilul sa il iau.
Si acuma....veste mare:::: Fi'miu a inceput sa ceara la olita. Da, am ramas masca ieri cand eram la mama a inceput sa strige..."pfuu,pfuu...pfuu putie.." iar mama: hai sa-l punem la olita ca poate vrea copilul sa faca caca. Eu zic: e vreacopilul...face asa de fitze...dar....sa-l punem.... Si a facut puiul meu ditamai caca de cum l-am pus pe oala.
Aseara a papat cu noi la masa mamaliguta cu branzica si o rosie intreaga (e mort dupa rosii) csi dupa 10 min incepe....pfuuu,pfuuu...putie...si iar a facut. Cum l-am pus la olitza a inceput sa se inrosesca...si gata caca.
Azi dimi la olitza nu a facut dar...stand noi pe la 12.30 in pat, el se uita pe carte iar eu ma odihneam, iar a inceput cu pfuu,pfuu si iar a facut de cum l-am pus.
Da Doamne sa il tina ca daca incepe sa ma anunte...nu mai e mult si incepem operatiunea....dezvatatului de pampers...desi cred ca va mai dura pana atunci.
GAta ca m-am lungit cu detalierea povestii dar....asa sunt de incantata...si de uimita....si de fericita...pupa-l-ar mama pe el de baiat cuminte.
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
Hildegard spune:
Dordia, inca o bucurie pe capul tau. VEzi...vin si zile buneee, ne cresc copii si noi imbatranim
Eu zic ca ala sa fie cel mai mare defect:geamurile puse pe rand. Important este sa fie termopan. Nu intotdeauna nimerim chiar tot:si aproape, si pret bun si amenajat extra etc...
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 6 luni)
Hildegard spune:
Stefan inca nu cere singur olita dar il pun pe olita si face pipi. Problema e cu kk pentru ca nu stiu cand face
Asta e...las' ca, creste si atunci face pe wc direct![]()
Azi am observat la steff cu ii creste in crestet par mai inchis la culoare...deci se pare ca ne facem sateni. E asa interesanta acolo culoarea. E clar ca i se schimba culoarea la par!
am uitat s ava zic ca suntem pe Calritine 2,5 ml si Calciu 10 ml/zi...asa a zis dr. sa luam si calciu.
Ia aparut la steff bubute mici ca acul de gamalie pe spate, apoi pe burta, acum are si pe picioare. Nu stiu de la ce
Nu se scarpina....am vazut c aunele au paraut altele au disparut.
Io am zis ca e de la transpiratie dar nu stiu ca zilele astea n-a fost cald si de unde transpiratie si de ieri i-au aparut pe picoare mai multe. Dam si cu mixtura mentolata. Cica tre sa luam si calciu ca poate fi de la carenta de calciu. Dr a zis ca e si de la alimente si nu putem sti de la ce....ca ii trece si gata. Si emrge foarte lent procesul de vindecare. Sa nu-i dau pateu si capsuni...dar de astea n-a papat el.
Voi ati avut asa ceva?
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 6 luni)
dordia2000 spune:
Hilde Stefan al meu are asa ceva pe ceafa si prin par la spate dar....mai mult ca sigur ca sunt de la caldura. Pe corp nu are nik asa ca....sigur caldura e de vina. Eu ii mai dau cu pudra mentolata ca il si mananca cele din cap.
Va poop ca ma duc si eu sa trag un puiut de somnic!!!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
camelia_daniela spune:
Dordia, felicitari pentru Stefan
care se cere la olita!!! Baiat mare sau,"biat" mare cum zice "Daia" mea!!
Si eu sunt de parere ca apartamentul ochit de tine e suuuper! As vrea si eu unul!![]()
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
crissy77 spune:
Rugaminte mare:
Daca mai are cineva idee cum se face cererea pt incasarea primei de nastere (sau cum s-o fi chemand) sa ma ajute si pe mine. M-am intalnit cu secretara si mi-a zis ca acum au fonduri, sa merg sa depun o cerere ca primesc banii.
Multumim pentru grija care ne-o purtati. Buza fetei e bine, nu a deranjat-o deloc. Mai mult ne deranjeaza pe noi ca a ramas putin vanata. Dar acum e julita langa ochi
. Se dadea in scranciob (facut de un verisor, din lemn) si cand a coborat a balansat scranciobul si s-a zgariat (nu e finisat bine).
Apropos de progrese... si Elise leaga 2 cuvinte
. CHIGU NANI. Dimineata cand e cu mine la bucatarie, se cocoata pe o bancheta pe care o avem in bucatarie si se uita pe geam in curtea din spate, unde tinem pasarile de curte. Si cum CHIGU CHIGU (adica cocosul) nu e prezent... inseamna ca face nani. E asa haioasa
. Acum se plimba dintr-o camera in alta si striga DAGA-DAGA (DRAGA-DRAGA, adica MAI-MAI). Nu poate sa-si pronunte numele
. Trebuia sa alegem si noi unul mai usor de pronuntat.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
Noki_Lara spune:
Bau si de la noi!
Io invat de rup, Sarah e la mama...
CristinaNegara- hi hi hi se vede ca fetele noastre seamna: si la noi propozitiile sunt cu "nani".
Numai ca personajele difera: "Todi nani sssssst" si apoi face cu manutza la buze semnul de nu vorbiti = Tudor face nani, unde Tudor e vecinul de langa lift.
Si mai avem glorioasele propozitii "tati-mami, Aghi, tai sau pa!!!!" in functie de cine pleaca si cum prefera tai sau pa.
Cu cererea nu te pot ajuta, din pacate, ca io nu am depus asa ceva.
Dordia- screme-te de bani, ca e afacere buna un apartament fix langa mama ta.
Si felicitari pentru olitzarul Stefan!
Madau- sa-ti traiasca nepotica!!!!Sa se faca mare si frumoasa! Parca numai acuma a ramas gravi...
Doamne, nimik nu mai pricep din timpul asta...

Gaca..ma duc sa pun pranzul, ca ajunge si Adila acasa incet-incet de prin calatoriile patriei...![]()
Pup U all!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bb_alinus spune:
Io fac ca si Noki: invat ca si asa azi nu am facut mare lucru, nici pe forum nu prea e miscare....asa ca scuip in olandeza pe aici.
Dordia wowwwwwww cere Stefanelu' la olita!!!!!!!!! Ei la capitolul asta stam tare prost, cred ca am cumparat-o degeaba ca o sa trecem direct la WC pste vreo cativa ani ![]()
No cam atat, Noki spor la invatat.
Ah sa va intreb: ai vostri pitici beau apa minerala? Ca missa e innebunita dupa asa ceva, am ajuns sa ascund sticlele din calea ei! Ca banuiesc ca nici nu e bine pt stomacelul ei. Ar bea o sticla fara sa se opreasca.
Editez: Avem niste pozici noi de weekend, ca demult nu am mai pus!
Mai 2007
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Sarah e FANA apa minerala si daca ne vede ca bem nu e chip sa scap de ea. Asa ca mai ales la mama cand o duc, bea fara niciun fel d eprobleme. E drept ca mama inainte de a-i da, ia o lungurita si amesteca putin, cat sa mai treaca putin din bule.
Faza tare e ca a prins figura si acuma ii trebuie procedura completa: nu merge sa-i dai paharul fara linguritza de rigoare cu care sa amestece singura!
Superba fii-ta ca de obicei. Si aceeasi privire poznasa bine cunoscuta. Mie mi se pare ca ale noastre seamana putin...
Mooor cand vad marea...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Alina, m-au dat pe spate pozele voastre! Superba Amalia!
Ce diferenta e intre cele doua printese, mai mult de 1 an?
Chiar mi s-a facut un doooor de mare!!!
Daria bea apa minerala, dar cate putina, nu se da in vant!!
Edit - Pentru Puiul meu iubit www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c289711f1761359dc05d2&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> I Love U Always Forever! ... cu asta mi-am ocupat eu timpul astazi!![]()
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!