Colectia de toamna iarna 2005(134)
Raspunsuri - Pagina 26
camelia_daniela spune:
Hello !
Intalnire pe 12 iulie ora 17-18:00 mi se pare ok! Doamne fereste sa se intample cava sa nu pot ajunge!
Ioana, chiar, ce ati facut la dr??? Ce a zis? Maria e bine, nu?? 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
Noki_Lara spune:
Cucu bau!
Revin si eu dupa 3 zile lipsa...am fost joi la munte, la Sinaia pentru ca nasii mei au vrut sa vada Pelesul. Apoi am tras un suuuper gratar pe Valea Cerbului. a fost suuper, dar scurt, din pacate, ca seara ne-am intors. Spre marea mea surprindere Sarah a rezistat tot drumul in car seat!! Chiar cuminte, as indrazni sa afirm!
Si veste buna, de care io-s tare mandra: Sarah isi spune de atuncea numele! Nu extrem de clar, dar daca o intrebi cum o cheama zice un "Sala" timid si incantat.
Aveti si www.dropshots.com/day.php?userid=293684&cdate=20070517&ctime=152005" target="_blank">un filmuletz nou cu Sarah jucand fotbal cu Adila si nasul meu si poze de la munte!. Enjoy!
Dordia- felicitari pentru sarcina devenita oficiala! Sa fie usoara si sa iasa bebe sanatos, cuminte si voios!
Joy- of..si voi buza sparta? la noi e deja aproape trecuta buba. Mi-au placut la nebunie pozele cu Vlad picat la datorie in timp ce bea sucul de fructe. Ca-n filme...![]()
Plan de bani pentru copil- da, mi-am facut de anul trecut. il plateste mama.
1 milion pe luna, ia peste 10.000 de euro la 18 ani.
Ilenutzoooo- taman citeam cum s-a miscat non-stop acum cateva zile piticania din burta. Pai normal, mami draga, daca-l stresezi cu drept civil.![]()
![]()
![]()
![]()
Serios, acuma, asa fix-fix facea Sarah cand eu gravi mergeam la orele de mate de la facultate. Si daca-ti zic ca acuma nu vrea sub nicio forma sa invete cifre si tot ce e legat de ele, zici ca-s io dusa, nu?![]()
Ina- super tari pozele. ce frumos se spalau ele 2 pe dintisori...![]()
CristinaNegara- of..si voi cu buza sparta????
Pupam Elise-uca scumpa!
Ioana- offf...ce belea! Sanatate infinita Mariei dragi!
Musai mai du-te la un doctor pentru inca o parere...
Intalneala- mi se pare super ok data de 12 ca sa poata veni si Lavi.
De maine ma apuc intensiv de invatat, asa ca voi intra mai rar. Si de marti vine femeia sa vedem daca se descurca cu Sarah. Marti e prima zi, cea de instructaj si acomodare. Nu va fi zilnica baby-sittereala, ci doar de 3 ori pe saptamana, in rest stand mama cu ea.
Fug, ca plange ca s-a trezit! Pup U all. 

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
doniro spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Doniro ti-am trimis un PM!!!
'Neatza fetelor!!!
Ce slaba miscarea...se vede ca e weekend. SAu....sunteti la vot.
GAta ca ma duc si eu sa votez ca asa ii sta bine unui cetatean roman, sa isi exercite drepturile.
Diana5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
![]()
Am citit pe nerasuflate!!! Iti multumesc din suflet. M-am speriat, ce-i drept, dar asta e... Cu Dumnezeu inainte.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
ilenutza spune:
Noki,
nu m-am gandit niciodata ca e de la... dr. civil!
Doniro, stai pe aproape ca mai urmeaza.te-ai inscris la mamici de ian-feb 2007?Nu sunt si acolo si mamici la al doilea copil?Sarcina usoara!![]()
Ile
32 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
camelia_daniela spune:
Madau, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot binele din lume!!! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
bb_alinus spune:
Hop si noi sa vedem ce mai faceti!
Ne-au plecat adineaori musafirii, a fost tare fain, am avut timp frumos asa ca am putut sa ne plimbam si sa vizitam imprejurimile.
Concluzie: pt al 2lea bb mai asteptam ca prea trebuie sa ai nervi de otel cu doi mici...
Si acuma sa vedem ce s-a mai intamplat:
Ioana sper ca Maria e mai bine si ca nu mai are febra! Legat de exercitiile pe care le feceti voi, seamana tare mult cu cele de pe canalul Baby TV pecare il urmareste missa. Si sincer sunt tare instructive, simplu de realizat si atragatoare pt copii. Si apropo, mie canalul asta mi se pare nemaipomenit pt bebei, Amalia a reusit sa capteze o gramada de cuvinte, adineaori se uita si repeta ce vedea: mar, banana, si alte fructe ce defilau iar noi eram cu gurile cascate langa ea. A reusit sa ne uimeasca total.
Ioana citesc acuma de panica ta cu rubeola, sper sa nu fie nimic insa tu nu mai stii daca ai avut-o in copilarie?
Dar Roseola asta ce e fetelor??
Mandy missa si-a reglat somnul de noapte de la 13 luni, in schimb cel de pranz a fost mai mereu tare bun, o repriza de 3-4 ore. Si io am o perioada de foame din asta inexplicabila si nu stiu cu ce sa o asociez. Dar gata, de maine regim ![]()
Cristina Negara sper ca buza Elisei e ok acuma! Pupici de la noi.
Of Ina ce cazatura nasoala, asa si Amalia cand nu te astepti trage cate o cazatura fix langa mine....de asta am devenit io o mami panicoasa...sau eram din nastere:)) Sper ca Rachelita nu mai are nimic.
Bravo pt cum te descurci cu fetitzele!
Xandra wowwwww ce bine ca ai mai intrat si tu pe la noi! Dar ai putea sa ne scrii mai mult!
Leea tare imi place de dl T, stie sa iti dea teme de gandire:))
Noki bravo pt Sarariciu care stie sa isi spuna numele! Noi nu reusim nici sa ne impusti, zicem Amamamamama...
Io sunt tare mandra de vocabularul fii-mii din ultima vreme, ce ziceam ca nu vorbeste zau ca a inceput sa imite tot, le zice pe jumatate sau aproximativ insa nu ii mai tace gura, zau. La masa cere acum "desert" si in timp ce il mananca exclama de zeci de ori: "desert bun". Adineaori incerca sa ii puna in picioare slapii lu' taica-su in timp ce bodoganea " shure papa" adica "chaussures de papa"
No gata ca iar incep cu umflatul in pene de nu ma mai vad!
Pupicei la mamici si bebici.
Si nastere usoara verisoarei, Madau!
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
madau spune:
Multumesc ptr urarie tuturor, am o nepotica tare mica si frumusica
..parca nici nu-mi mai amintesc cand era si Miru asa piticanie
![]()
Noki felicitari ptr faptul ca stiti sa va spuneti numele...noi inca n-am reusit performanta![]()
Alinush ce grija are miss de tati..sa nu raceasca la picioare
. Bravo!
Miruna de cateva zile a inceput sa-si dea drumul la vorbit..raspunde cu da si nu cand o intrebi...da si din cap in timp ce zice, azi m-a luat de mana si m-a dus la locurile unde ii spun eu ca nu are voie si imi repeta "n-am voie, n-am voie", aratand si cu degetul negatia, apoi acum seara s-a dus la tasu' si i-a zis " lapte-nani" adica sa-i dea lapte ca ea se baga la nani
. Tare sunt mandra de ea cand o vad ca incepe sa comunice...avem copii mari ce sa mai
Fug ca mandra vorbareatza nu vrea sa se culce...zice "nu veau"![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
dordia2000 spune:
BUna seara!!!!
Acum am ajuns si eu la calculator...dupa o zi agitataaaa rau. Am dus copilul la mama de dimineatza si am plecat in cautare de usa si de aragaz. Nu am luat nik ca nu am gasit ce cautam...asa ca mai cautam. Am vb in schimb cu vecina lui mama (usa'n usa) care vrea sa vanda ap. si pe care ar fi suuuuper sa il putem lua. Sunt 4 camere decomandate, cu termopane, gresie faianta, parchet, centrala si aer conditionat...si e dispusa sa astepte sa putem vinde si noi ap in care stam. Zona nu e f.buna dar e cartierulin care am copilarit, linistit, plin de verdeata, si...e f. aproape de mama de care o sa am nevoie cand o sa nasc. Asa ca...daca auziti pe cineva care e interesat sacumpere un ap. cu 2 camere, decomandat, spatios, in centru (decebal) si neamenajat....va rog sa imi spuneti.
Inatlneala - o sa facem tot posibilul sa venim, probabil ca ma voi invoi de la servici dar...merita.
Madau sa iti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea. Si....felicitari pt progresele Mirunei. Avem copii mari de'acuma!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
mimi_dumy spune:
Hello,
Joy, m-am uitat pe hartiile de la Ing : noi depunem timp de 18 ani cam 30.000 ron si la sfarsit Daria incaseaza ~ 47.000 ron.
Madau, felicitari pt nepotica! sa fie sanatoasa si norocoasa.Ti-am votat micuta dansatoare.
Noki, felicitari pentru "Sala".
Dordia, ti-am trimis un PM.
In legatura cu intalnirea eu pot veni doar pe 12 iulie, pe 13 dupa-amiaza plecam spre Spania.
Sanatate la piticii bolnaviori.
Va pup.
Andre_ea -DianaMirela - Adameasca - Mimi 
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
Hildegard spune:
Buna,
Dordia, super aparatamentul pe care vreti sa-l luati
Madau, feliciatri pentru vorbit!
Pupam pe Miruna
.
Stefan inca nu se sinchiseste cu vorbitul.
de-ale gurii

(1 an si 6 luni)