Colectia de toamna iarna 2005(134)
Raspunsuri - Pagina 25
meems spune:
Ioana, da, Rianna era deja vaccinata impotriva bolilor astora eruptive. Si Rianna a facut roseola (confirmat de pediatra ei) si acum a doua oara cam la fel s-a manifestat. Se poate sa fi fost tot roseola la Rianna si acum a doua oara, am citit pe net ca au fost cazuri, vezi si Madau a zis c-a facut pojar de doua ori cand a fost mica. Nu pot sa-ti dau eu diagnostic la Maria, dar din cate spui tare inclin sa cred ca e acelasi lucru. O sa caut pe net site-ul unde am citit eu mai multe despre roseola si-o sa-ti trimit link pe mess.
Intalnire: ramane deci pe 13? Eu m-am gandit ca poate e mai usor dat fiind ca e o zi de vineri si fetele care vin din afara Bucurestiului nu tre' sa se mai ingrijoreze de mersul la servici a doua zi. Eu am rezervare la bilet sa ajung in Buc. in seara de 12 si tre' sa confirm rezervarea... asa ca, please, fetelor, dati verdictul 
S-a trezit pitica... e 9:15 la noi. Sa-i tina Dumnezeu naravul sa doarma tot asa, ca mai nou tot dupa 8:30 se trezeste dimineata. Fug!...
doniro spune:
Buna seara! Sunt o mamica de piersicuta, fetita mea are acum 10 luni si acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. Inteleg ca printre voi sunt 2 mamici (mi-a zis cineva de la mamici de ian-feb2008) care au copii de 1 an jum si tocmai au nascut. Situatia e aceeasi cu a mea si pt ca sunt f speriata ca nu ma voi descurca cu bb2, vroiam sa le rog pe cele 2 fete daca au timp sa imi spuna cateva impresii. Va multumesc mult!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
roxisialexia spune:
buna seara!
intru foarte scurt sa propun si eu ziua de 12, pentru a fi prezenta si lavi, toate fetele care si-au anuntat sosirea au spus ca se pliaza..so! mima e problema mare sa schimbi pentru 11, ai legaturi..tot ce trebuie?-musai trebuie sa ajungi si tu 
Si eu zic ca si ina ca e bine pe 12(joi) iulie la ora 17.30-18.
In privinta locatiei sunt de acord cu diana, IOR este un parc super pentru inatlnire...
unde esti tu anda,Doamne??? Ca tare bun organizator esti...hai mobilizarea si inapoi pe DC..
Sanatate multa micutei Maria, ioana doctorul nu a stiut de roseola....e putin cunoscuta la noi si alexia a avut si la fel doc ei nu si-a dat seama.
ochioasa mica.
Weekend placut fetelor, fug la engleza 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
lavi02 spune:
Ioana iti tin pumnii sa le descalcesti pe toate! 
Cu intalnirea, eu pe 12 pot, pe 13 nu, adica ar fi prea nasol pentru Virgil
. Da' eu imi doresc tare mult sa le cunosc si pe meems & Rianna vii si naturale.
Va
!
meems spune:
Roxi, Lavi, incerc sa-mi schimb rezervarea. Cum am zis, biletul nu e inca platit, deci nu cred c-ar fi o problema. Trebuie doar sa ma mai asigur ca pot ajunge in timp la TM ca sa plec de-acolo pe 11. Pana luni nu mai pot face nici o miscare, dar sunt sigura ca se va rezolva totul.
Deci, anunt final: INTALNIRE PE 12 IULIE!!!
dordia2000 spune:
Doniro....o sa mai ai de asteptat ca fetele intra mai rar ca sunt supersolicitate de micute dar...poti citi in urma postarile lor (corap si gandacel) si ai sa vezi ce povestesc ele. Cand am ceva timp...le caut eu si iti dau link-uri daca vrei.
Dar asta poate maine seara...sau...in cursul zilei!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
dordia2000 spune:
Doniro ti-am trimis un PM!!!
'Neatza fetelor!!!
Ce slaba miscarea...se vede ca e weekend. SAu....sunteti la vot.
GAta ca ma duc si eu sa votez ca asa ii sta bine unui cetatean roman, sa isi exercite drepturile.
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
leea_cv spune:
Mandy cu muuulta intirziere,pe care te rog s-o scuzi, ti-am trimis un PM.
Ioana imi pare rau ca treci prin asemenea cosmaruri.Nu pot decit sa-ti tin pumnii sa se termine totul cu bine.Pup Mariuca mica
.Si mai aveti probleme si cu apa potabila...
Eu nu pot sa ma inscriu la intilneala,caci nu-mi stiu programul nici pentru ziua de maine,iar distanta e infernala.Insa voi face tot posibilul sa ajung.Ma primiti si daca nu ma inscriu pe lista nu?![]()
Mi-au disparut vreo 5 popice dintr-ale lui T si xilofonul.Si cauta-le si cauta-le.Unde erau?????In gradina.
Adica le-o aruncat pe geam domnu'.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
madau spune:
Neata si de la noi...
Io-s treaza de la 2.30 ca naste verisoara-mea si am plecat cu ea la spital, acum am venit rapid o tura sa-i dau sa pape Mirunei si fug inapoi. Si mi-e un sooommmmnnnn

Intalneala ptr mine e ok si pe 12 si pe 13, sa decida fetele care vin de afara, asa mi se pare corect, noi astea din Buc ne organizam rapid. PROPUN 12 IULIE ORA 17-18. Poate toata lumea?
Doniro sa-ti traiasca "piersicutza" si sa creasca mare, sa ai o sarcina usoara si nastere aidoma. Sunt sigura ca te vei descurca si cu bb2 foarte bine. Ai incredere in instinctele tale 
Mai vroiam sa intreb ceva, am uitat insa ce
Gata, fug sa mananc si eu ceva si apoi plec la spital...va pove cand ma intorc, daca mai sunt in stare. We placut
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
felicia74 spune:
Buna!
Nu ma pronunt asupra intalnirii, ca nu stiu ce planuri am in iulie. In principiu - de ce nu?
Madau nastere usoara verei tale!
Ioana ce-ai facut la dr?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)