Colectia de toamna iarna 2005(134)
Raspunsuri - Pagina 24
xandra28 spune:
intru si eu cu un raspuns pt inuta.
si vlady este destul de vioi si am avut 2 lovituri la capalau mai naspa.
eu am fost cu el si i-am facut tomografie, pentru linistea mea, desi clar nu era cazul.
acum, daca tie ti se pare ok, nu-i face.
eu asa am stat mai linistita, desi n-am facut bine, ca l-am radiat.
a, si ma-nscriu si eu la intalnire!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
ioana_77 spune:
Mada, pai nu mi-a spus nimeni sa fac asa analiza. Mie dr mi-a dat minimul necesar de analize, asa a fost si la Maria.
Intre timp am vorbit cu o prietena si cred ca m-am lamurit ce are: ROSEOLA. Adica fetita ei a avut acum o luna si a avut exact aceleasi simptome, eruptie, etc. Ba mai mult ea a suferit mai tare, ca a avut temperatura mai mare.
Acum astept sa vina si dr de familie sa vad ce zice, tare-s curioasa, eu oricum m-am lamurit ca nici varsat de vant nu e.
Cel mai naspa e ca trebuie sa stam in casa 10 zile
ihaaaa, ce la par alb o sa-mi creasca. Noroc ca de maine sta si George cu noi in week-end.
Maria(29.11.2005) si Ioana
14+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07
ilenutza spune:
Neata si de la noi!
Io de cand am ramas singura acasa mi-e o lene sa si mananc!Azi o sa ma duc sa iau o pizza sa am pana maine ca sunt home alone
- adik si fara sot
Ioana, se vede ca numai noi suntem consemnate in casa!
, ne conversam pe aici!Numa' ca im pare rau de voi ca sunteti bolnavioare!
Pupice
Ile
31 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
madau spune:
Si io-s consemnata in casa, ptr ca abia acum am terminat mancarica, a mancat piticani si acum baga la soamne
. Iar mie mi-e o lene sa ma apuc de hartiile mele de nu va zic

Ioana foarte rau a facut dr
, trebuia sa-ti zica macar si de celelate analize care sunt bine de facut (Rubella, Toxo, CMV, Listeria, Ureaplasma), mai ales ca toate sunt foarte importante si sa stii te poti vaccina sau face tratament impotriva lor. Nu sunt gratuite intr-adevar si probabil de aia nici nu ti le-a dat...eu imi amintesc ca am dat o groaza de bani pe ele
. Bine ca te-ai lamurit cu piticoata, din cate stiu eu roseola nu e asa pacatoasa, sper sa va faceti bine repejor
Ile sa ai pofta! (ca mie mi-ai facut deja)![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
ioana_77 spune:
SUnt foarte suparata si dezamagita.
Acum nu ca imi pusesem eu musai in cap ca Maria a facut Roseola, dar dr de familie e convins ca e eruptie de la caldura si e dr pediatru de 30 de ani.
Dupa ce a iesit pe usa am sunat-o pe deja fosta mea pediatra, care mi-a spus sigur ca e Roseola. Oricum avea atat sictir in ea si tot incerca sa ma expedieze ca deja am sunat la o alta pediatra si m-am programat sa ne vada maine dimineata.
Si tot maine musai trebuie sa sun la ginecoloaga mea sa ma calmeze, ca deja incep sa ma panichez cu burta.
Mada, asa-i, ar fi trebuit sa-mi spuna, am auzit chiar de cazuri in care s-a pierdut sarcina din cauza Listeriei si uite ca nici de data asta nu am facut-o. Eu mai citesc pe net si vb cu lumea, dar sunt atatea femei care nu au acces la informatie si nu stiu de asa ceva, alea ce fac?
EU m-am comportat exact ca ele.
SI nu s-a pus niciodata problema de bani.
Maria(29.11.2005) si Ioana
14+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07
pischi2003 spune:
Offf, mai Ioana, mare belea. Tinem pumnii sa fie in regula si cu Maria si cu burtica. ai reusit sa-ti faci si tu analizele? Sa ne zici rezultatul.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
madau spune:
Ioana imi pare rau ca nu v-ati lamurit pana la urma, eu zic ca ai facut foarte bine ca mergeti s-o vada inca un dr. Va tin pumnii sa fie bine in final. Si burtica sa fie ok. Insa poti sa-ti mai faci analizele ptr Listeria ptr ca se poate face tratament ptr ea si in sarcina...iar anticorpii ptr rubeola e bine sa-i faci ca sa stii daca te feresti sau nu. Ca in cazul in care n-ai facut cand erai mica..vaccin acum nu mai poti face, dar macar sa stii ceva sigur. Parerea mea desigur, tu faci cum crezi ca e mai bine. Sper sa nu te superi pe mine ca te-am batut la cap

S-a trezit piticania, fuuuuggggg
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Ina869 spune:
Ioana tin pumnii sa nu fie nimic grav!
eu de roseola nu am auzit, stiu doar de rubeola,rujeola.
Xandrulici
ma bucur ca vii!!!!
si eu sper sa nu aiba nimic. o sa vad cum se comporta astazi.
Madalinutule
si tie fiindca esti consemnata in casa.
mi-a placut faza cu
quote:
si cand mi-am dat drumul la vorba...se rugau sa ma opresc
Cami
speram sa facem cumva incit sa ne intilnim toate!In ceea ce priveste educarea copiilor, cred ca toate mamicile vor sa-si vada copilul "cu o treapta mai sus" ( vorba lui paunescu ) asa ca imi mai fac ganduri,ma framint,intreb in stinga si-n dreapta ce-i bine si ce-i rau, ca daca a mea este diferita si in urma fata de ceilalti ( nu ca ar fi cazul la noi! ) inseamna ca nu-mi fac datoria cum trebuie. exista exercitii care sa-i stimuleze, metode, si daca nu sint pe faza si acctionez numai dupa instinct si "bunul simt" a mea clar ramine in urma.
ca uneori nu ampuc sa-mi fac lectiile si sa fiu la zi cu toate capitolele Si nu este ea job-ul meu 24/24?
Maria_Alexia
multumiri mii, acum fug la ct. comun!Lista intilnire:
In ordinea inscrierii sintem urmatoarele:
1 eu
2 Lavi
3 Joy
4 Dordia
5 Cami
6 Noki
7 Catutza
8 Mada
9 Meems
10 Gandacica
11 Ioana
12 Roxi
13 CristinaH
14.Xandruta
daca am omis pe cineva, trageti-ma de mineca!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
editez: parca mi-as face si eu analizele astea : Rubella, Toxo, CMV, Listeria, Ureaplasma fiindca aici astia nu se prea omoara aveti idee unde la pot face rapid in bucuresti? se fac toate deodata?
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
madau spune:
Ina multa ptr pupici
. Analizele le poti face la o clinica din asta privata, eu le-am facut la Medsana, in Cotroceni, e super, iti dau si rezultatele foarte repede si am inteles ca sunt singurii care fac analiza ptr Listeria asa cum trebuie, adica iti dau toate cele 4 antigene, sa stii ce tratament sa aplici. Preturile le poti vedea si la ei pe site, nu-ti trebuie programare. www.medsana.ro
Madau si
votati mica dansatoare
ilenutza spune:
Ina sper ca ai primit cartea pe email!![]()
Ile
32 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007