Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cristina, cred ca de-acum intram in perioada cu mici accidente si trebuie sa ne asteptam la orice. A mea este prudenta mai tot timpul, si tot isi mai "scapa" cite o julitura si rani.

Ioana si Ile, despre ce carticica vorbiti? cine-i autorul si de unde se poate procura, pls?
daca s-a comentat si am pierdut postarile, scuze ca nu am fost pe faza.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, nu cred ca a fost atat de grava lovitura incat sa necesite mersul la spital... Dar daca tu esti mai linistita asa, atunci du-te. Mi-au placut tare mult pozele cu cele doua fete cucuiete.

CristinaN, pupici Elisei.

Madau, poate pana la urma gasesti portofelul.

Intalnire: as vrea sa ne decidem sigur la o data. Eu mi-am facut rezervari la bilet de avion si voi fi in Bucuresti pe 13 iulie. Daca va decideti la data de 12, va rog mult sa-mi spuneti acum pana mai pot face modificari la bilet. Dupa ce e platit, cred ca m-ar costa sa mai schimb ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!

Traiesc senzatii tari! "Insolatia" Mariei s-a transformat intr-o eruptie ciudata, mai mult pe dupa urechi, gat, acum spre seara pe frunte si am vazut ca urca si la radacina parului.

AM stat si am gandit la rece:
1. rubeola, rujeola este imposibil sa faca, deoarece a fost vaccinata cu ROR de 5 luni. Daca ati auzit de exceptii va rog sa ma contraziceti si sa ma anuntati;
2. suspectez varsat de vant, care scrie ca poate da eruptie si in regiunile acoperite de par - respectiv cap.
Maine in jur de 14 aterizeaza dr.

Sunt oarecum panicata ca daca Doamne fereste a facut rubeola si eu nu am facut-o sunt intr-o mare hazna, ca sa nu ma exprim altfel. Maine la prima ora sunt la un laborator sa-mi fac analize sa aflu daca am avut sau nu in copilarie.

Ina, eu zic sa nu te mai uiti in gura prietenei tale si sa-ti cresti copilul cum simti. Sunt sigura ca nu gresesti cu nimic. Comparatia nu-si are locul aici

Maria(29.11.2005) si Ioana 14+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ina, acum am gasit si eu ragaz sa vad pozele in liniste. Superbe fetele, bravo ca te-ai descurcat cu amandoua!
Cum te minunezi tu de Alexia cate face, asa ma minunez eu si de Rachel. Cum au spus si fetele, faza cu mancatul fructelor cu furculita si cea cu spalatul pe dinti m-au dat pe spate. Si mai vroiam sa-ti spun de mai demult ca aveti o casa si o curte superbe! Sa ne mai arati poze de pe la voi!
Ca incurajare, si Cristi a tras o tranta fix pe spate, pe ciment acum ceva vreme. A fost nasol, ne-am speriat dar pana una alta vad ca nu sunt repercursiuni. Din cate stiu eu, trebuie urmarit in urmatoarele 2-3 zile. Somnolenta lui Rachel nu a fost cumva din cauza ca nu si-a facut somnul de pranz ?

Se pare ca e plin sezon de lovituri pentru pitici. Azi m-am intalnit si cu Andreea Coraliei, era cu bunica - mamica ei e tot super-ocupata - si avea mandrete de nasuc julit tot
Ii pupam pe toti piticii sa le treaca repede.

Ioana, tinem pumnii sa fie bine!

Voi vorbiti de ex. Oberlander, nu? Eram si eu interesata, dar apoi mi s-a parut ca am prea mult de muncit ca sa risc ca puiul sa nu-mi acorde nici o atentie si am lasat-o balta. Acum ca vad succesele si la voi, poate o sa ma mobilizez...

La noi azi a tot picurat in reprize, am iesit afara prin jurul casei si... am aruncat cu pietricele in balti . Instructiva nevoie mare activitatea, dar mai bine asa decat sa tropaie prin ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ioana,
Nu stiu ce ar putea avea Maria, dar si Rianna a fost la fel acuma nu demult... Dupa 2-3 zile de febra i-au erupt pe piele acele pete rosii. Nu stiu nici pana in zi de azi ce-a avut, eu inclin sa cred ca a fost o boala de-asta eruptiva care s-a manifestat intr-o forma mai usoara dat fiind ca ea era deja vaccinata impotriva acestor feluri de boli.
Viitoarea mea cumnata e la noi, de fapt ea sta cu Rianna in fiecare zi, si a devenit foarte panicata pentru ca ea nu a facut nici una din bolile astea in copilarie. Dar uite ca n-a luat nimic de la Rianna.
Sper ca si la voi sa treaca repede si fara prea multe probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Meems scumpa, am dat citeva telefoane prietenelor care au copilasi mai micuti si mai zburdalnici si se lovesc mereu si m-au asigurat ca nu-i grav. O sa o urmaresc timp de doua zile sa vad cum se comporta. Cind s-a trezit de la somnul de dupa-amiaza se cam freca in zona lovita si am intrebat-o "ce ai mami acolo? " si ea mi-a raspuns "bubu!" scumpa de ea.

Ioana , iti tin pumnii strinsi sa nu fie nimic grav si sa te linistesti! eu sint convinsa ca va fi bine
Referitor la comparatia intre copii, ai dreptate fiecare cu progresele lui.
In ce perioada mergeti la bulgari? daca nu-i secret..

Marianu cred ca este meritul meu ca m-am descurcat, mai degraba al lor ca au fost cumintele.
Si apropo de mancat "frumos", astazi dupa-amiaza Rachel s-a jucat cu mancarea si a "desenat" pe masuta cu ea asa cum nu a mai facut demult. De, nu era de fatza prietena ei, Alexia, asa ca si-a dat in petec si s-a comportat ca o bebelusa.
Multumesc pentru toate aprecierile +
Cit ma bucur ca ne mai dai vesti despre Andreea Coralicii! De multe ori m-am gandit la ea.

Mada sper ca ti-ai recuperat actele ( de sub un sifonier, comoada, ceva).

Intilnirea: haideti sa ne hotarim odata, sa stim ce planuri facem si sa incercam sa fim pe aceeasi lungime de unda .
O facem pe 12 Iulie (joi) la ora 17:30 ?
Este bine asa pentru toata lumea? ca sa stie si Meemsilica cum face cu biletul de avion,sa poata veni si Lavi cu zgamboaicele ei ( eu oricum sper sa ma intilnesc cu ele la mare )
Cum este pentru fetele din provincie? Cami, Leea, Ioana?
Ultima strigareeeeeeeeee!!!

nu stiu sigur daca o sa mai pot intra pina marti sau miercuri, maine seara sau simbata dimineata plecam la cabana unchiului meu, avem long weekend, maine am cumparaturi de facut, chestii de rezolvat, pregatiri pentru mini-vacanta.

Burticuta Dordiuta cum te simti au inceput greturile, starea de somnolenta?

ah, de citit o sa citesc pina cind plec , astept vestile Ioanei ( si nu numai!).

va pupicesc dulceeee si sa ne auzim cu bine!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!

Cristina N. pupam pe Elise draga care si-a crapat buza!!!

Ioana, tinem pumnii sa fie totul bine cu Maria si cu tine!!!

Ina draga, nu te mai gandi ca ingradesti cumva dezvoltarea normala a Rachelinei, sau stiuu eu ce altceva... eu sunt convinsa ca asta tine si de fiecare copil in parte!!! Tu esti o mamica absolut normala care se ganseste la binelei puiului ei ! Te rog eu sa nu-ti faci mustrrari de constiinta, pentru ca ai o minunatie de copil, care se dezvolta normal din toate punctele de vedere!

Referitror la intalnire, eu zic ca parca ar fi mai bine vineri 13 iulie, insa ma pot "plia" pe ceea ce hotaraste majoritatea!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Maria a facut nani f bine asta noapte, febra nu are, zburda ca o caprita prin casa, se vede bine eruptia, nu cred ca au iesit cu mai multe de ieri seara, asteptam dr pe la pranz.

Meems, chiar vroiam sa te intreb daca si Rianna era vaccinata cand a facut eruptia aia pe piele dupa febra si din cate ai scris am inteles ca da, nu-i asa?

Ina, noi plecam (sper din tot sufletul) de pe 18 iunie, stiu ca voi mergeti in iulie, tare mi-ar fi placut sa ne vedem, mai ales ca si noi avem rezervari la Nisipuri. EU nu cred ca pot ajunge pe 12, 13 iulie sa ma intalnesc cu voi, nu promit nimic, sa vedem cum decurg lucrurile pana atunci. E vorba si de un drum destul de lung pt noi, dar am sa vad ce pot face. Dar TOTUL depinde de starea noastra de sanatate.

Ile, ii trimiti tu adresa si parola Inei cu cartea, ca bineinteles ca nu mi le-am notat.

Maria, sa stii ca si mie mi se par unele dintre exercitii cam complicate, uite ca din experienta unele prind, altele nu trezesc interes, dar e o modalitate de a le gasi de treaba.

Maria(29.11.2005) si Ioana 14+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pentru toate fetele interesate de carti despre bebei si nu numai: vedeti mesajul din contul nostru comun de mail...

Bye, bye, azi se anunta o zi hot de tot la serviciu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si noi

Matinale si azi, dar nu ma plang ptr ca aseara la 9.45 a cazut lata..si noi dupa ea

N-am gasit actele, multumesc ptr sustinere, insa le-am cautat peste tot, asta e...ma duc sa platesc taxa si probabil ca luni merg sa-mi fac altul. Mai nasol e cu permisul, ca acolo tre sa fac alte analize...nici nu vreau sa ma gandesc

Ioana nici eu nu cred ca e rubeola/rujeola ptr ca abia ai vaccinat-o...mai degraba varsat de vant, ala debuteaza cu febra 1-2 zile apoi dispare si apar bubitele. Insa daca au aparut de ieri, pana azi ar trebui deja sa inceapa sa se umple cu lichid. Daca nu-s asa, atunci nu e varsat de vant. Insa ca idee...sa stii ca eu am avut de 2 ori pojar si o data rubeola cand am fost mica...chiar daca se stie ca dau imunitate odata facute, eu am facut de 2 ori pojar
Si acum nitzica ...de ce nu ti-ai facut inainte de a ramane gravi analiza sa vezi daca ai anticorpi ptr rubeola? Ca sa stai acum cu stres bineinteles. Tinem pumnii sa fiti ok.

Ina nu-ti mai face mustrari de constiinta ptr ca esti o mama foarte buna, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare si alta personalitate, sunt sigura ca faci totul ca Rachelinei sa-i fie bine asa ca rezultatele in mod sigur nu vor intarzia sa apara. Asa imi spunea si mama mai zilele trecute, ca eu am crescut cu un baietel (vecin) care este mai mare decat mine cu 1 zi, si ala la 1.5 ani vorbea la greu iar eu nu scoteam nici 2 cuvinte...si murea de nervi din cauza asta. Ei dar si cand mi-am dat drumul la vorba...se rugau sa ma opresc

exercitiile Oberlander la noi n-au dat roade, fii-mea nu poate sa stea intr-un loc 5 minute sa se joace cu ceva...asta tre' sa fuga sa se catzere...iar exercitii din astea n-am vazut pe acolo

Fug la bucatarie, n-am nimic de papa ptr martzafoaica

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput