Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tot eu.
Ilenutza, ce preocupari frumoase aveti. Si Victor are rabdare? Ca io nu prea il pot implica pe Kriszti in nimic, pur si simplu nu are rabdare, cateva minute il interesaza ceva, apoi trece la alt subiect. Mi-a placut poza in care doarme pe jos. Mi-ar placea "sa o patesc" si eu cu Kriszti, da n-am nicio sansa.

Madau, si la voi asa nasol cu somnul? Io cand il culc pe Kriszti ii las radio sa mearga, nu f tare, dar macar nu mai aude celalalte zgomte din casa.

Am scos si noi pasaportul lui Kriszti saptamana asta de la Politie. I-am facut separat ca a fost mai usor asa, daca vroiam sa il includem in pasaportul nostru trebuia sa mergem la Cluj. Asa l-am facut la Dej. E super haios in poza...ca nu prea a vrut sa pozeze piticul atomic. Acuma nu ne mai ramane decat sa asteptam vacanta. Dar mai avem aproape doua luni.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna ziua! Hop si eu, dupa muuuulta munca... M-am apucat de redactat lucrarea de diploma a surorii mele si asta mi-a ocupat mai tot timpul liber. Noroc ca a stat maica-mea cu Albert.
Am aruncat un ochi in urma si as vrea sa urez Felicitari lui Corap pentru fetita ei dulce si felicitari pentru sarcina, Dordiei.
Noi suntem bine, doar ca Albert este putin mucos de la schimbarile astea de vreme. Nici el nu sta sa-i pun picaturi in nas.
Am pus pe net cateva poze mai recente de-ale lui.
In ceea ce priveste renuntatea la pampers, sper sa ne iese si noua figura vara asta.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ile, am incercat doua exercitii:
1. cu cele trei imagini mari taiate in doua si incercat sa le uneasca corect - esec total, ca lua jumatatile de foaie si le mototolea
2. cu bagat diverse obiecte intr-o sticla mare si de scos prin rasturnare. Dar cum Maria mea e f prudenta, abia am convins-o sa dea drumul la lucruri in sticla, cu toate ca i-am aratat ca le recuperam usor. Dar macar la asta a cooperat si o sa mai insist, ca nu vrea singura sa rastoarne sticla.

AM citit de exercitiul in care sa-i inveti incaperile acsei si am sesizat ca le stie deja

Vreau si eu MUSAI sa fac casuta din carton, acum m-am gandit ca am si de unde sa fac rost de cutii, abia astept sa le recuperez.

Hehe, pai si-a mea suge periuta, dar e bine si-asa pt inceput, macar de i-as creea un obicei din asta. Pe pasta eu am vazut ca scrie ca tb folosita numai 1 data pe zi la varsta asa de mica.

Gata, s-a trezit printesa, poate o scot la aerisit.

Maria(29.11.2005) si Ioana 14+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

NCristina , ai dreptate, la cate liniste e la noi in casa acum!

Mandy nu te lasa inselata de aparentze!Cazuse manechinul pe jos iar Victor a zis ca face "aaaa" - adik doarme si s-a intins si el langa ca sa doarma impreuna.Totul a durat 30 de sec..

Ioana, eu le-am facut mai pe toate de la 1 an pana la varsta lui.Sunt super, asa nu se plictiseste nici el , dar - mai important- nici eu .Ca ma trage de mana sa ma asez jos si sa ne jucam si crede-ma ca nu pot sa ma joc cu aceleasi jucarii in fiecare zi.De fapt, imi dau seama ca nici el.

Nici noi nu am avut succes cu puzzle-ul din 2 piese dar perseveram.Lipeste-le pe un carton ca sa nu le mai rupa.

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Intru si io rapid ca astept sa se trezeasca missa.
Deci doarme de la ora 14 si acu' e ora 17h20....si nici un semn. Avem musafiri din Fr pana duminica, niste prieteni cu copii de 3,5 ani si de 6 luni. Amalia s-a jucat cu fetitza de 3,5 ani pana nu a mai putut, atat de frumos, atata s-au distrat de nu imi venea sa cred, i-am si zis lui Phil ca e pacat ca nu are si Amalia o sora mai mare. No, si parca imi veni asa un chef de o surioara pt missa ...cred ca e cazul sa ma duc sa ma racoresc.

Deci ai mei musafiri au iesit la plimbare - e tare fain afara cu toate ca au anuntat ploaie- si io stau si o pazesc pe miss. De unde o avea atata somn in ea?

Hai ca ma duc sa citesc ca vad ca ati scris nu gluma!
Pup,

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua.

Lavi esti tare draguta, si de obicei seara bag fructe...sau ceva usor.

Joy eu am calculat asa: 07.04.08 data UM + 10-15 zile (cam atunci e perioada de ovulatie si se presupune ca atuni s-a conceput)= data in care se infiripeaza bb. de aici incep sa calculez saptamanile. Dar...o sa calculez cum ziceti voi ca mi se pare ok.

Madau nasoool de acte...offf ce ghinion. Dar sigur nu l-a ratacit Miruna pe undeva???

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ilenutza, deci au fost doar 30 secunde? Smecher Victoras al tau. Io am mai vazut copii care adorm pe jos in casa de la oboseala si ma tot intreb oare de ce al meu nu e asa. Uite si Missa, Alinei, vad ca si-a mai revenit cu somnul-si tin minte ca pe la inceputuri nu prea dormea nici ea.
Kriszti continua sa doarma putin, ziua max 2 ore si jumatate si alea in doua reprize. De vreo 3 nopti se trezeste de 3-4 ori pe noapte si nu mai vrea sa se culce la loc, are chef de joaca iar noua ne pica fata de somn. Nu stiu ce e cu el, o fi de vina si caldurile astea? Atunci ce vom face la vara?

Io nu stiu ce se intampla cu mine. De vreo 2 saptamani tot timpul am senzatie de foame si sunt cu capul in frigider. Nu, nu sunt gravi, tocmai am fost pe ciclu, dar nu imi explic de ce am senzatia asta nasoala. Si acum in loc sa dau kg in jos cred ca mai pun pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by mandyksch
Io nu stiu ce se intampla cu mine. De vreo 2 saptamani tot timpul am senzatie de foame si sunt cu capul in frigider. Nu, nu sunt gravi, tocmai am fost pe ciclu, dar nu imi explic de ce am senzatia asta nasoala. Si acum in loc sa dau kg in jos cred ca mai pun pe mine.

si eu la fel. Ajunsesem sa-i mananc biscuitii si cerealele fetei... si tot ce era la indemana. Dar de ieri m-am cumintit. Sper sa ma si tina, ca nu ma mai suport.
Proadelina, vad ca si Albert picteaza cu mancarea. Dar macar al tau mai duce si la gura...

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

tocmai si-a crapat si elise buza... se catzara pe patut, pe exterior si i-a alunecat o manutza... s-a lovit cu gura de marginea patutului... of, of, of. Oare cand incep sa ne asculte?

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mada, trimite-o pe mama ta la mine, pls!

Mandy, si la noi aparentele inseala...Rachie vrea deciteva luni bune sa pape singura, si am lasat-o, dar citeodata nu ma intreba cit timp imi ia sa spal bucataria...de cind este cu prietena ei, nu mai face atita mizerie, este mai atenta. Nu stiu cit o dura.

Si asa cum am mai spus-o , mi-am dat seama cit de "bebelusa" este a mea pe linga prietena ei ( astazi am fost iar de serviciu ).
Ce mai, este clar, sint o mama care impiedica dezvoltarea normala a copilului ei. si eu, care credeam ca ii acord toata libertatea si este un copil independent... pai a mea nu face nici pe jumate din cite face prietena ei... stiu ca nu-i bine sa compari, dar asta-i adevarul si stau si ma intreb unde anume gresesc. Mama fetei mi-a spus ca se vede de la o poasta ca am cocolosit-o mult...pai nu stiu cum altfel sa procedez, sicer!!!!

Alexia a vrut sa o imbratiseze pe Rachel si s-a napustit asupra ei cu manutele intinse incit a daramat-o pe spate. Rezultatul: Rachel s-a rasturnat si a cazut cu capul de asfalt si Alexia s-a ales cu o julitura la degetel. Totul s-a intimplat linga mine! Nu vreau sa-mi imaginez ce se poate intimpla daca nu as fi paznic non-stop.
Amindoua au plins de mama focului, le-am imbratisat dar mi-este cam frica sa nu-i fi ramas ceva sechele lui Rachel.

S-o duc la urgenta sa-i faca o tomografie, voi ce credeti?

Daca impactul cazaturii a fost mare stiu ca urmeaza varsaturi, ameteli, stare de moleseala /somnolenta. A mea a avut stare de somnolenta pentru vreo 15', ceea ce-i mult la ea, dar pe urma s-a comportat normal. Prefer sa pierd 13-15 ore de stat la urgenta decit sa regrest mai tarziu.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput