Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MARIA parca nici eu nu am asa incredere, mai ales acum cand am gasit la o banca ceva de genul:
depui 57 ron/luna (suma este asigurata in cazul in care noi decedam) si primeste la 18 ani cate 2000 ron/an timp de 5 ani.
pai cum asa??? io nu inteleg. timp de 16,5 ani eu depun 11.400 ron si el va primi 10.000 ron??

ma lamureste cineva, ca-i absurd, zic eu..

ma duc sa ma intind in pat

Joy 21+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pai da, Joy, dar va asigura .
Sunt si oferte bune pe piata, dar eu tot sunt sceptica.

Cea mai buna varianta mi se pare cea adoptata de un coleg: pentru copil a cumparat un teren la marginea orasului pentru care a luat credit. Va plati creditul ala timp de 20 de ani (echivalent cu ratele unei asigurari). E de asteptat sa obtina un profit net superior plasamentelor bancare sau in asigurari.
Numai sa ai fler si sa te tina buzunarele la asa investitie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

iOANAsi vad ca il tine si azi!!Ai facut vreun exercitiu din cartea aia?

Alexandrina pentru link.M-am lamurit ca e ok ceaiul asta.
Noi am luat scaun inglesina din Metro, pana la 18 kg, husa din poliester, 350 ron.

Joy si mie mi-e frica!!!dar suntem barbate...A, nu se vad pozele

Eu am confectionat cu Victor manechin din carton si casutza din carton, asta asa de fun.
L-a tinut ocupat pe Victor cateva zile!

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by canuta-om-sucit

Salutare!

La Mures vremea e foarte nasoala, ieri a fulgerat de se albea cerul si azi ploua cu galeata si e tare nasol. Ieri seara asa nasol fulgera ca mi s-a facut frica si m-am dus si l-am luat pe Dimitrie din patut sa doarma cu mine. Il pun in pat el dormea relaxat eu ma c...m pe mine de frica. La un moment dat vine inspre mine si ma apuca de gat si cu cealalta manuta imi tinea fata, protector.Asa de bine m-am simtit, mi-a trecut frica si instant am adormit. Ieri m-a aparat fiu-miu, un sentiment super.
.....
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

Suuuper sentiment !!!!!!!!!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by meems
NegaraCristina, mi-era dor de tine!
Meems & Rianna (16 dec. 2005)

si . As vrea sa pot intra mai des dar nu ma descurc. Mi-e si rusine sa o zic pentru ca sunt fete care au 2 copii si sunt mult mai active decat mine. Dar sunt alaturi de voi.
Ina, am ramas cu gura cascata la poze. Foarte frumoase fetitele impreuna. Mi-au placut... spalat, mancat singurele. Bravo. Elise daca ii pun farfuria cu mancare in fata si o las singurica isi gaseste de treaba cu lingurita: ba bate cu ea in mancare, ba ia mancarea in lingurita si o intinde pe masa apoi o modeleaza cu manuta samd. Poate experienta cu fetita vecinului te va face sa treci mai usor peste trauma pe care o ai si o sa-ti dea curaj si putere sa mai speri la un bb. Toata admiratia mea.
Joy, noi platim asigurare pt Elise la ING de cand avea fata 2 luni. Cate 50 RON/luna. Platim pana implineste 18 ani. Mai multe date nu imi aduc aminte. Cred ca o sa aiba acces la ei treptat, pana implineste 24 de ani.
Ilenutza, ne primesti si pe noi la bairam? Probabil bb din burtica a simtit ca-i home alone, fara fratior, si isi face de cap.
dordia, mi se pare echilibrat meniul tau. Tine-o tot asa!

Dezvatat de scutec: mai spre toamna, dupa ce ne intoarcem din concediu. O sa mai incerc si cand vor veni caldurile (la noi este inca frig). Acum vreo 2-3 saptamni mai cerea olitza cand simtea ca vine kk dar daca o puneam nu facea nik. Tot in scutec ii dadea drumul.

Mi-am notat si eu leacurile pentru julituri / piscaturi de gaze. pt toate fetele care isi impartasesc cunostintele si cu noi, cele mai neexperimentate.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dordiuta, Ile, Cami,Lavi,CristinaN multumiri pentru aprecierile facute la fetele cucuiete.

Ioana & CristinaN eeee, si a mea se mai joaca cu mancarea, dar ieri a vrut sa "tina pasul" cu prietena ei. Si cu spalatul pe dinti este tot o "joaca" , suge apa din periuta insa am vrut sa fie o rutina bine stabilita si sa stie ca dimineata si seara - litera de lege- trebuie sa ne spalam pe dintisori ( si daca mami este pe faza, si la prinz). Mai avem pina sa fim chiar independente...iar cu olitza, deocamdata nu-mi fac mari griji ca plecam in concediu si nu am cum sa iau oala dupa mine prin atitea locuri, vreau sa fim acasa cind incepem "exercitiul".

Lavi scuze, tu scrisesesi ca la 10 luni spunea 30 de cuvinte - sau asa am inteles eu -.
Nu am retinut la ce hotel, atita m-am bucurat ca nu trebuie sa contramandez intilnirea cu voi, incit nici nu mi-a mai pasat.

Referitor la intilnire: sugerez tot asa, cum a spus si CristinaH, in primul rind ar trebui lasate sa decida fetele din provincie, apoi mamicile cu serviciu ( eu zic ca nu-i cazul sa-si ia niciuna off de la serviciu, sa-si creeze obligatii)si apoi stabilim.

Haideti sa supunem la vot:
cine-i pentru 12 Iulie, cine-i pentru 13 Iulie sau ce propuneri aveti ca sa ne putem intilni toate?

CristinaN, sper si eu sa fie asa. Parca de ieri mi-a mai revenit curajul (...sau inconstienzta? ca nu prea o pot numi altfel, deja ma simt ca o masina de facut copiii pe banda...).

iu all!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si eu rapid ca am o tona de treaba si am si o tona de draci de asemeneade ce va zi imediat:
1. Am vb cu mama sa stea cu piticania cat doarme ptr ca eu sa pot pleca la agentie sa luam voucherele si biletele de avion. Buuunnn, am culcat fata la 3 apoi i-am inchis usa si i-am spus in mod expres mamei sa nu cumva sa intre la ea, ca se scoala daca aude galagie. Ei ce ziceti voi ca am gasit la 3.45 cand am revenit? Unsa deschisa la Miruna bineinteles, si cum m-a auzit ca intru pe usa, s-a trezit..scuza lu' mama..."pai m-am gandit ca-i e cald si sa-i mai intre aer . Sa n-o strangi de gat???????

2. Tocmai am constatat azi dimineata cand m-am dus la banca sa pun niste banuti pe card ca nu am portofelul la mine...vin acasa, il caut, nu e pe nicaieri...nush' ce dracu am facut cu el, acum realizez ca parca nu l-am mai vazut de vreo 2 zile...in concluzie iacata-ma din nou fara buletin si fara permis

Si uite asa stau cu actele de care trebuie musai sa ma apuc, Miruna misuna pe langa mine deci nu pot face nimic, imi vajaie capul de draci, de mancat n-am mancat....of, of, mai, mai.

Noah, nu va suparati pe mine ca m-am descarcat pe aici...dar nu mai pooootttt

Intalnire ptr mine e ok si pe 12, ora am mai spus dupa 17 e super oricand. Numai pe 11 sa nu fie ca e ziua mea atunci

Poll-ul cu olitza eu o mai pun dupa ce se trezeste dimineata sau la pranz si de cele mai multe ori face, insa nici nu mi-am prospus inca sa ma apuc de "operatiune"..cel putin nu deocamdata, poate din primavara incolo

Asigurare eu am studiat destul de mult oferta dar n-am gasit nimic satisfacator, si moderat ca bani. Ar fi aia la ING dar e destul de mult de platit pe luna si nici banii pe care ii primeste nu-s mare branza. Mai bine ii pun intr-un cont la banca si am terminat treaba.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Madau, daca imi permiti o sugestie: concediaz-o pe mama ta!
Acu serios vb si eu racaieli din astea cu mama o gramada, dar nu avem ce sa facem, nu?

ia cetiti aici de bone, dragutzele de ele:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=95037&whichpage=1

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu Ile stii ce-as concedia-o cateodata...ma enerveaza ca are ea intiative exact cand nu trebuie. Dar ce dracu sa fac..per total am mare noroc ca macar are cine sa mai stea cu ea, si nu ma costa nimic. Dar ce-o fi atat de greu sa faca cum ii zic eu nu stiu

Ma duc afara cu piticania ca n-am nici o sansa sa lucrez ceva

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Hop-tzop si noi.
Ina, cand am vazut-o pe Rachie cum mananca singura si cum se spala singura pe dinti...jos palaria. Kriszti mananca si el singurel dar se face ca un porcusor, spalatul pe dinti il adora, dar nu stie s-o faca singurel, ca mai mult roade periuta.
Scaunelul de masina, e o intrebare buna ca si noi ar trebui sa facem ceva pe tema asta, dar nu am avut timp si cum ziceau fetele pe vremea cand am intrebat si eu, poate ca altceva il deranjeaza pe Kriszti in masina, cand nu are rabdare, si nu forma scaunului nostru actual Romer Baby.
Asigurare noi nu i-am facut piticului inca, nici nu am studiat piata, dar inclin sa cred ca vom opta pentru un depozit in banca.

Apropo de vreme, la noi e o vreme de tot rahatul. Aseara pe la 10 a plouat cu gheata, vreo 20 minute.Astazi a plouat aproape non-stop. S-a cam dus vara...

Am si vesti proaste, nu i-am gasit programare lui Kriszti la dna Vasilescu-la Cluj decat pe 26 iunie. E destul de tarziu. Asa ca tre sa vad ce sfori pot trage sa ajung mai repede.Nici nu ma gandeam ca n-o sa reusesc sa il programez la ea, ca datile trecute a durat max 2 saptamani.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput