Colectia de toamna iarna 2005(134)
Raspunsuri - Pagina 20
ilenutza spune:
Ina, superbe pozele!
.Ti-am trimis email![]()
mai fetelor, am avut ieri zi cumplita!Dupa amiaza bb f. mic s-a miscat intr-una, intr-una , nu stiu ce a avut.Eu nu am facut nimic, am stat in pat la invatat si net si atat.Mi-a fost lene si sa mananc.iar aseara am dormit de parca fusesem la nunta.
M-am trezit de dimineata si parca eram alt om, m-am simtit muuult mai usoara!
Ceaiul de cozi de cireshe e ok in sarcina?ca mie imi place gustul si mi-as face niste ice tea![]()
Pupice
Ile
31 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
camelia_daniela spune:
Ina, superbe pozele!!!!!
Doua fete frumoase foc ! Rachelina e o scumpica!
Ma bucur ca v-ati simtit bine toate trei!
Joy, apropos' de ce povesteai ieri cu Vladutz care a facut kk pe covor, si Daria a facut azi acelasi lucru! Eeee, las' ca este cu noroc!![]()
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
ioana_77 spune:
Hello!
Maria nu a mai facut febra dimineata, a dormit super asta noapte, am vazut ca a inceput sa transpire si ea ca un om normal la cele 26 de grade din casa, sper sa fim pe drumul cel bun. Daca nu mai face febra pana la amiaza o scot putin afara.
Ina, super poze. Oau, Rachie papa singurica si se spala pe dinti singurica!! Maria inca e la faza de mancat singura cu mana, iar de spalat pe dinti nici pomeneala. SI ce frumos interactionau fetele! Cand am sa vad ca face si a mea asa dau de baut![]()
Ile, asadar facu ala mic bairam in burta. Se simtea si el bine si si-a facut de cap.![]()
Eu stiu ca ceaiul cu pricina e diuretic, despre recomandarea in timpul sarcinii nu stiu.
Maria(29.11.2005) si Ioana
14+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07
lavi02 spune:
Scuze, acum mi-am dat seama ca nu pot VINERI 13 IULIE dupa amiaza.
Asta pentru ca o sa plecam de vineri dupa amiaza Bucuresti-Alba, sambata dimineata Alba- Apuseni si apoi duminica se intoarce Virgil cu masina la Bucuresti. Ar fi greu de tot pt el sa conduca 2 zile consecutive atata drum si ar fi pacat sa nu apuce sa stea macar o dupa amiaza la munte.
Daca nu se poate de luni pana joi asta este, ne vedem alta data.
Cu Ina o sa ma vad oricum la Nisipuri
, noi mergem din 30 iunie pana in 8 iulie. La ce hotel ati rezervat?
Tot Ina la 1 an si 10 luni zicea Silvia 30 de cuvinte, nu la 10 luni!
Dordia ne bucuram ca te-ai convins si tu ca esti
, noi eram convinse deja
. Sarcina usoara! Saptamanile se socotesc de la UM.
Io's perfect de acord cu regimul tau. Pt seara iti sugerez niste capsunici, ca au aparut cele romanesti prin piata. ![]()
Felicitari pt kg date jos!
Albastrul de metil si violetul de gentiana sunt dezinfectante dar coloreaza. Ies insa la spalat. Eu le folosesc daca se infecteaza bubitele. Silvia pateste relativ des.
Alexandrina streptocoul ala e bacterie nasoala si trebuie tratat cu antibiotic. Dar eu stiu ca se trateaza numai cand da o infectie, adica la urmatoarea raceala. Acu' daca
zice altceva e bine sa-l asculti.
As mai raspunde dar stau rau de tot cu timpul. Va 
alexandrina spune:
Ilenutza, http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637
Nu stiu daca aveti preocupari din astea, eu de cel putin 2 luni caut scaun de masina pentru copii, daca intalniti (pe net sau in magazine) unul cu urmatoarele proprietati rogu-va aratati-mi-l si mie.
Deci as vrea sa aiba centuri proprii, limita maxima de greutate cel putin 25 kg si sa fie maxim 350-400 RON.
Revin mai tarziu.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
maria_alexia spune:
Alexandrina, cu scaunul de masina le-am batut si eu pe fete la cap acum ceva vreme, am facut si studiu de piata...
Concluziile:
- exista mai multe grupe de varsta:
0 (=scoica pentru bebei, pana la 13 kg),
1 (=9-18 kg, ei spun pana la 3 ani, eu nu-i prea cred
),
grupa 0-1 combinate = scaun de grupa 1 care se lasa si mai pe spate
apoi treci la categoria grea. Exista si scaune combinate, de grupele 1/2/3, de la 9 la 36 kg, parca. Astea nu se mai inclina pentru dormit, iar spatarul se detaseaza si ramane doar inaltatorul. Majoritatea au si centura proprie de folosit in prima faza (doar cel de la Chicco - Key2 - nu are), mai incolo, cand pui doar inaltatorul, folosesti centura masinii.
Exemple de modele de grupa 1: Chicco Vector, Chicco Key One (cam scump), Nania are o gramada de modele, Kids im Sitz, Cam, Brevi, MaxiCosi. La metro era oferta de la Inglesina si de la MiniBlu, ok ambele si cele mai ieftine pe care le-am putut gasi. Cel mai mult din ce-am vazut mi-a placut BabyRelax Baladin, din pacate il luasem deja pe-al mostru.
Exemple de modele de grupele 1/2/3: Baby Relax - Baby Kid (e fain), Cam Travel Piu, Baby Relax - Touring. ABC Design si Nania iarasi au modele.
Si noi am vrut sa luam tot un scaun care sa ne tina mai mult timp, dar dupa ce am probat vreo 2 de grupele 1/2/3 ne-am dat seama ca inca e prea mic pentru asa ceva. Depinde Mihai cat de inalt este, poate i se va potrivi de acum. Noi am luat pana la urma un Nania de grupa 1, era cel mai mare de grupa 1 pe care l-am gasit. In afara de material care e cam sintetic, e ok.
Sfatul meu e sa probati neaparat scaunul inainte de a-l comanda, dimensiunile difera mult de la un model la altul.
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
alexandrina spune:
Uau, ce raspuns detaliat.
Intre timp, dupa ce am pus intrebarea, am gasit mai multe variante pe net, de unde pana ieri nu gasisem aproape nimic. Si a trecut si sotul meu pe-acasa si mi-a zis ca a vazut si-n oferta la Selgros unul.
Deci in curand o sa-l gasesc pe cel potrivit pentru noi, dar cred ca o sa ratez iar ocazia ca suntem acum pe fundul sacului cu banii.
La Metro nu este in prezent nimic mai mare de 18 kg. Stiu ca ai zis ca a fost o oferta dar eu n-am ajuns atunci.
Si vreau musai sa aiba centurile lui pentru ca Dacia noastra dezmembrabila are niste centuri aiurea in spate, de nu le poti folosi la nimic.
Mai era poll-ul cu dezvatatul de scutec, eu am inceput alaltaieri si-o sa fac pauza in zilele ploioase pentru ca e mai simplu in aer liber. ![]()
Iar despre planuri financiare de studii... noi acum nu.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
La Mures vremea e foarte nasoala, ieri a fulgerat de se albea cerul si azi ploua cu galeata si e tare nasol. Ieri seara asa nasol fulgera ca mi s-a facut frica si m-am dus si l-am luat pe Dimitrie din patut sa doarma cu mine. Il pun in pat el dormea relaxat eu ma c...m pe mine de frica. La un moment dat vine inspre mine si ma apuca de gat si cu cealalta manuta imi tinea fata, protector.Asa de bine m-am simtit, mi-a trecut frica si instant am adormit. Ieri m-a aparat fiu-miu, un sentiment super.
Dordia felicitari pentru sarcina, multa sanatate!
Poll-ul zilei: noi nu facem la olita, numai la wc cu colacel din ala mic, si asta cand, cum. Adica pe romaneste, dupa chef si cand isi aduce aminte, dar nu insist, incet oincet o sa vina mai des sa imi spuna de caca, asa ca... nu disper, inca.![]()
joy04 spune:
hello, hello
DORDIA mie mi se pare ok "regimul" tau. ca vad ca nu faci greva de papa si excluvi ce-i rau.
cu calculul este cam asa: nu toate femeile au ciclu regulat de 28 zile, sau ovulatia la fix 14 zile.
asadar, ca regula generala se ia in considerare UM si se calculeaza 40 saptamani. cel putin asta-i explicatia ce o stiu eu.
dar ce aduni tu acolo si apoi scazi? ce este?
MARIA_ALEXIA
ce raspuns detaliat...super. mi-am salvat ca nu se stie cum am nevoie. multam.
MIMI daca-mi spui si ce suma va primi Daria la 18 ani si cum ii va primi...
adica anual, trimestrial...[pp] si multam mult.
si daca e o sa-ti cer nr agentului cu care ai facut tu polita.
quote:
Alexandrina streptocoul ala e bacterie nasoala si trebuie tratat cu antibiotic. Dar eu stiu ca se trateaza numai cand da o infectie, adica la urmatoarea raceala. Acu' daca zice altceva e bine sa-l asculti.
si eu stiu ca neaparat trebuie tratat, dar eu zic ca daca-l gaseste n organism, musai trebuie scos.
stiu pe cineva care tooot avea probleme cu gatul si la analize i-a iesit streptococ. a internat-o in spital (avea vreo 9-10 ani) si a tinut-o cateva luni. - na, pleca si acasa, nu a stat numa in spital.
si a tot facut cure de diferite antibiotice, combinate, pana nu i-a mai iesit ala la analize. prinsese rezistenta la anumite anti din cauza ca a fost tratata superficial.
si ca sa nu ajunga cu reumatism la pubertate, a preferat mama'sa sa o tina prin spital mai mult.
eu de ex, m-am luptat ani de zile cu un stafilococ., imi iesea pe luna cate un furunc/doua...plus ca la exudat iesea asta...innebunisem. si acum culeg "roadele", adica articulatii facute varza.
CAMELIA s-or fi vorbit copii nostri??
sa va arat cum a adormit vlad azi. sunt 3 pozici si inca cateva de zilele trecute.
eu ies de 2 ori cu el afara, cu toate ca nu stiu daca mai pot ca imi sunt picioarele varza.
parca mi-au crescut niste oase in talpa, asa de rau ma dor cand calc, degetele-mi sunt umflate de abia le misc, ma dor de ma seaca. im vine sa le tai.
dar asa-i merge si lui bine cu somnicul, cu papa, cu somnul de noapte...
nu stam fff bine, dar progresam. sper. Joy
21+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)foto
maria_alexia spune:
Cu olita... astept sa vad cum debutati voi ![]()
La fel ma gandisem si eu, sa asteptam sa vina vara ca sa incercam... Sincer nu-l prea vad eu pe Cristi sezand cuminte acolo ![]()
Iar cu asigurarile, am studiat ceva oferte si de asigurari si de la banci. Faza cu ele e clasica: te obliga la plati periodice si iti garanteaza pentru primii 1-2 ani o dobanda (sub cea a pietei), dupa care nu mai stii nimic. E drept ca la dobanda se adauga si fondul de participare la profit(sau cum se cheama, randamentul suplimentar pe care il obtine firma respectiva de asigurari).
Sorry, eu n-am nici o incredere pe termene asa de lungi.
Pana una alta noi depunem periodic banutii lui Cristi in cont la banca, ii mutam dupa cum merge piata.
Macar stiu ca daca-i pierd, ii pierd pe mana mea ![]()