Colectia de toamna iarna 2005(134)
Raspunsuri - Pagina 17
Noki_Lara spune:
Asa...am revenit de afara, de la papa si acum suntem la nani.
Io-s amarata rau. dupa ce ca stau execrabil cu banii in perioada asta - numai azi am platit Casco-ul 6 mil pentru Matiz- m-au sunat si aia d ela Gradi Bell sa-mi zica ca trebuie sa dau avansu pana la sf lunii, ca se ocupa locurile. Io asa m-am inteles cu ei, ca atunci cand mai sunt 2-3 locuri libere sa-mi zica s platesc. Numai ca speram ca nu va tcmai acuma...

Ioana- ai perfecta dreptata cu naspetea coielii catre-de la mama. Dar nu prea am ce face. Faza nasoala cu femeia asta sunt de fapt 2: 1. ca nu stiu daca ar fi de acord, dar nici nu pot s-o ntreb fara ca eu sa fiu sigura ca asta vreau - si 2. ii face curat si mamei mele, deci implicit o incurc si pe ea. plus o alta doamna de la mama din bloc. Plus ca io ii cer temporar, pentru o luna. Pe cand cu celelalte persoane are angajamente ferme. Off...de-aia e greu.
Madau- nu stiu ce sa-ti zic de folie. Daca zici ca ai geanta de la Inglesina...acuma depinde de care este. ideal a fi daca r fi putin captusita. daca nu, eventual trage-i o tipla normala peste si apoi baga aruciorul in geanta. Pparerea mea.![]()
Buuunnnn...deci decretez zi matinalala majoritatea copilasilor!
Maria- offf...si voi cu buba?![]()
Alinush- hi hi hi..pai tu te intrebi cand a avut timp Ioana sa faca atatea??? Uiti ca maria e cuminte-foc si timida????
Joy- 

hai ca m-ai inveselit cu kkul vostru!
Tocmai am fost jos la vecina d ela 5 sa-i zic a doua oara ca la ora asta desi are casa in santier sa NU mai dea cu bormasina sau s asparga tevile. Noroc ca mi-am pastrat calmul si i-am luat cu binisorul pe meseriasii ei si s-au conformat. Am ajuns sa ma rog de niste zagravi...

Lansez un poll nou - azi am chef de intrebari
- cand incepeti procedura de dezvatat de pampers? Adica faza aia cu stat fara pampers deloc si pus des la olitza?
Io planuiesc dupa sesiune, ca acuma nu am timp de asa ceva.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Iaca am ajuns si noi din parc...mai fetelor fii-mea a facut o pasiune nebuna ptr caruciorul lui Razvan al Addyei...nu-l vrea decat pe ala, desi i-am luat si ei unul roz, frumos, de fetita
..ei ash..sa vedeti ce tipa daca il iei din mana...mama-mama

Maria_alexia eu am pus intr-o sticluta mica de plastic putina apa oxigenata si o tin la mine in geanta cu care iesim afara + cateva comprese sterile + 2-3 plasturi + sprayul mic cu apa termala. Nu ocupa mare loc, m-am gandit ca Doamne fereste, cade, se juleste, cu ce o spal? Macar de prim ajutor pana ajungem acasa sa o pot spala si dezinfecta ca lumea. Nu cred ca e exagerare, decat sa n-am nimic, mai bine le car degeaba![]()
Ilenuta buna ideea cu sprayul Tantum verde..nu stiam de el
Hilde eu i-am dat Mirunei pe bubitele astea de la transpiratie cu pudra de talc de la Nivea..are si oxid de zinc in ea, usuca imediat si nici nu mai transpira asa rau. Poti incerca. Sau pudra mentolata, aia si mai calmeaza mancarimile
Feli n-am auzit de vaccinul ala, intreaba dr si spune-ne si noua ce zice
Noki las ca toti se pare ca stam cam rau cu banii in perioada asta...eu tocmai i-am luat Mirunei alt carucior, unul sport si am dat pe el 3.5 mil, asa ca jumatate din CIC s-a dus...ieri am platit 30 mil la concediu...si uite asa chitzaim pana pe 20 cand ia Marius banii
.
Despre ce folie zici tu? Din aia normala de plastic? Sau din aia cu bule pe ea, ptr protectie?
Fug sa mananc si eu ceva, sunt prin zona
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
bb_alinus spune:
Noki hai ca pe faza-s si imi place pollul propus. Ca io cica invat dar mai dau si refresh pe aici.
Deci fara pampers clar de la 2 ani incolo, mai devreme nu are rost, cel putin nu la noi...De fapt aici asa se si recomanda.
In fine, dar sa va zic. Va mai amintiti ca acum cateva luni i-am luat olita si ce m-am mai dat mare ca a inaugurat-o cu brio! Ei bine, da atunci, nika...nici io nu am mai insistat ce e drept, nici nu i-am mai vorbit despre ea deci ajunsese missa sa o plimbe ca pe o papusa, de colo colo. Si zilele trecute ce imi zic, hai sa incerc sa o pun iar, o pun ea nu, si nu ca se scoala, io incerc sa ii var sub nas o carte, sa o pun in fata la tv, ea nu si nu. Reusesc sa o pun cateva secunde totusi si cat m-am sucit io ca sa ii schimb canalul...numai ce o vad in picioare, langa olita facea pipi pe covor.... No si cam la stadiul asta suntem noi ![]()
Am inteles ca la cresa ii pune pe toti, ia chiar sa intreb daca pe miss au reusit sa o puna pana acuma.
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Rapid ca ma reapuc de invata inca 10 minute pana se scoala bufnitza:
Madau, daca gasesti ia deaia cu bule, ca protejeaza mai bine.
Alinush. ehehehe...asa si noi, fara faza cu pipi pe langa. Dar sa stii ca poti relativ usor sa scapi d epampers daca te tii de actiunea asta in mod sustinut. Adica zi de zi maaaxim o luna, fara pampers - decat la somnicul de pranz si normal, de noapte. Cand vezi ca face, poc pe olitza si tot asa. Plus intre pipi-uri pusa des. Asta din parc citire d ela multe mamici care au reusit si iclusiv de la dr meu citire, care el pana acuma mi-a zis calr ca pana la 1.5 ani no way sa am asemenea tentative, dar de acuma am unda verde.
Io momentan nu pot din cauza de scoala. plus ca pe mine ma mai strseaza ceva: plec in sept la mare si mi-e sa nu regresam, ca acolo nu o voi putea-o tine fara pampers pe drumuri.
Dar pe de alta parte daca nu ma chinui acuma, ratez vara si adio pana la anul...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ilenutza spune:
Si tot pe aci' adik invat la civil si mai dau un refresh 
Ref. la olitza ( si bibe) io am intrat in panica deoarece am citit p-aci despre copii de 3-4 ani care fac in pampers zi-noapte, beau lapte din bibe, etc.
Si io am citit ca nu sunt pregatiti sa se isi controleze 'treburile' pana la 2 ani, adik la 2 ani ziua si pe la 2,5 ani noaptea.
Nu stiu, cred ca depinde si de copil dar parca peste 3 ani deja e prea mult, mi se pare aiurea rauuuuuu.
O sa fac cercetari sa vad metode.Mai am timp sa ma gandesc ce si cum, mai ales ca acum vara sper sa il las si eu pe Victor pe afara fara scutec.
Of ce ma oftic ca trebuie sa il las pe V. la mama
simt ca il "scap" din mana.Pe de alta parte am inteles ca e inebunit dupa tobogan, intr-o dimineata s-a dus si nu era unde il stia el , il mutase mama
si era disperat ca unde e topo?
- ridica mainile si din umeri...
Plus ca are alte activitati pe care aici nu ar fi avut unde sa le faca:"Uda" gradina cu strabunica ( bineintels un furtun fara apa
, smulge ceapa spanac, patrunjel, sapa, pliveste, etc.O sa se coaca cireshele si capsunii.Of, of, v-am facut capul calendar.
Ile
31 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Ina869 spune:
Fetelor, am citit pe apucate, multumesc pentru sugestiile cu bulgarii, acum mi-au spus ai mei ca au reusit sa obtina la nisipurile de aur.
ma duc sa citesc in urma , am inteles ca am pierdut niste mesaje care mi-au fost adresate. scuze, scuze!
mama fetitei m-a sunata dimineata ca mi-o aduce. aveam planuri, dar ce sa fac, le-am cancelat. tineti-mi pumnii! intru pe seara sa va spun daca mai am par in cap sau nu. of, si la noi a plouat toata noaptea, fetele nu pot folosi leaganul si toboganul, asa ca trebuie sa-mi pun imaginatia la contributie sa vad ce la dau de lucru.
pupicele!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
camelia_daniela spune:
Hello !
Noki, nasoala patania cu copacul rupt! Slava Domnului ca nu ati patit nimik!!!
Pupam buzita sparta a lui Sarah sa treaca repede!
Bafta si cu organizarea in ceea ce priveste bona!
Madau, Maria_alexia, buna idee cu mini-trusa de prim ajutor la purtator atunci cand iesim afara! O sa o procur si eu, cu toate ca sper sa nu am nevoie de ea!![]()
Noki, referitor la poll, eu am inceput operatiunnea de dezvatare de pampers, pentru ca Daria nu-i mai suporta, vrea numai "peea goala" si "pitoaile goale"
! Se mai scapa ea cu cate un pisu, da' asta e!
Ina, bafta cu fetele cochetele!
Joy, dragutza faza cu kk!
Mamico draga, fruntea sus, nu te mai necaji, te rog eu mult mult mult de tot
!!!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
ioana_77 spune:
hehe consemnare la domiciliu = forumizarea mai frecventa.
Noki, eu m-am hotarat sa trec la actiunea olita + lapte de vaca dupa ce ma intorc din concediu, adica de prin iulie. SI vreau sa ma tin serios de amandoua, sa vedem daca gasesc si sprijin. La fel m-am gandit si eu ca nu are rost mai devreme, ca nu merg cu olita in concediu si nici nu am de gand sa fac din asta un stres.
Cu toate ca as fi tare tentata sa o las pana la 2 ani, cand pricepe mai bine ce si cum.
Ile, vezi ce diversificare de activitati. Lasa, mami, ca nu-l scapi din mana, o sa vina cu cornite mai mari, dar vesel si odihnit.![]()
Ina, spor la baby sittereala!
Maria(29.11.2005) si Ioana
14+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07
mandyksch spune:
Salutare si de la noi. Am disparut o vreme din cauza de lipsa de Net.
Felicitari in primul rand Coreip pentru bebelica mica si scumpa. Deci, la al doilea nasterea merge struna, nu-i asa?
Sa ai laptic mult si Anais sa fie cumintica foc.
Noi n-am rezolvat mare lucru cu Kriszti. Vineri dupa lungi rugaminti mi-au trimis pe fax rezultatele analizelor, are marit VSH (18 la o ora) si fibrinogenul care este de 573. Probabil voi merge si in alta parte, la un cab privat unde am mai fost cand era suspect de displazie de sold. Sa vad cum reusesc sa ma programez, caci drita e acolo doar doua dupa-mese pe sapt.
Operatiunea olita ramane si la noi mai spre vara, ca sa il pot lasa fara pampersi. Si acum mai are zile cand cere olita...dar mai mult ii place sa stea pe ea decat sa si faca ceva acolo.
Noki, ce patanie cu copacul in parc.
Sunt o gramada de oameni inconstienti pe la ADP, si intotdeauna trebuie sa se intample ceva grav ca sa se ia masuri. Nici macar in parc nu te mai poti plimba in voie.
Pentru julituri, noi nu am folosit nimic, caci n-am patit-o inca dar prevad ca vom include in lista noastra de aventuri si cazaturile in pantaloni scurti...am notat recomandarile voastre.
Daca ati stii ce va invidiez pe cele care va faceti deja planuri de vacanta...eu mai am aproape doua luni pana ce merg in co. Daca ar fi dupa-mine, maine mi-as face bagajele si as pleca...dar nu e dupa mine.
Imi pare rau ca nu apuc sa raspund...dar am citit pe diagonala.Scuze, revin dupa ce mai citesc ceva.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Sa raspund mai intai la poll-ul zile. Pentru julituri, nu am folosit inca, si sper sa nu fie nevoie, dar cum il vad eu pe banditul meu mic, tare am sa mai am nevoie. Eu stiu ca mama ma dadea cu spray cu propolis. EU folosesc acasa pentru fiecare taietura bethadina, apa oxigenata rivanol si pentru fata, cand mai am cate un cos pe care mi-il storc la greu pana la sange folosesc sprayul ala de la Aloe First cu aloe vera, dezinfecteaza si este si un bun cicatrizant. Pentru rivanol, apa oxigenata eu le torn in sticlute mici de parfum cu pulverizator, le gasiti la orice magazin ce vinde parfum vrac. Si tot sticlutele alea le iau cu mine si cand plecam in concediu sau cand iesim afara.
Apropo de trusa mea de prim ajutor din carucior, un baietel a cazut de pe topogan si si-a cam julit bine frumntea si fata, maica-sa venise fara nimic la ea si atunci am scos eu trusa si l-am dezinfectat de la sfarsit ma intreaba aia "Dar sunteti medic?!" Nu. De ce? "Pai umblati cu toate astea la dumneavoastra..."![]()
Ca am vazut postarea cu crengoile cazute, mi-am adus aminte si eu. Duminica trecuta, pana sa inceapa nebunia cu bazinul, Dimitrie a dormit de pranz in carucior la o terasa unde stateam. Era liniste, umbra... Deodata se scoala brusc, mai devreme decat ar fi trebuit si incepe sa planga si sa traga de ham sa coboare din carucior rapid. il scot, coboara repede din carucior si fuge de pe terasa, ma duc dupa el si cand ies si eu de acolo cade umbrela terasei, o umbrela imensa fix pe carucior. Mi s-au taiat picioarele instant.