Colectia de toamna iarna 2005(134)
Raspunsuri - Pagina 16
Gandacel spune:
Buna de dimineata!
As avea multe de zis in legatura cu atitudinea lui Bogdan fata de Stefania. E nu numai gelos, dar si foarte protector, grijuliu si iubitor. V-am zis, la el gelozia se manifesta subtil: rar de tot o loveste, in schimb vrea ca numai eu sa ma ocup de el, nu altcineva si nu mai vrea sa faca singur ce facea.
Alexandrina, cred eu ca ai niste planuri...
Uite, in cazul nostru, cat a fost burtica mica, pana spre 7 luni asa, imi dadea la o parte bluza, pupa burtica si pleca si tot asa de cateva ori pe zi. Dupa 7 luni, a inceput mai mult sa o loveasca, foarte rar sa o pupe. Ce-i drept, mereu i-am zis ca acolo e o fetita, surioara lui, insa la final cred ca a simtit mai pregnant prezenta altui sufletel. Copiii sunt inca legati de lumea spirituala (ma refer la suflete) si percep destul de puternic sufletele care ii inconjoara. cel putin La Bogdan eu sunt absolut sigura de asta. Deci, cand nu a mai putut ignora prezenta ei, a tratat-o ca atare. Cand am venit acasa, am povestit cum a fost, impresionant. O iubeste enorm, enorm! Dar e pui mic si el si e normal sa ma vrea pe mine, nu poate sta deoparte toata ziua sa ma lase cu ea! E oricum neasteptat de generos! Curiozitatea il ajuta, in sensul ca daca vede el tot ce-i fac, o vreme e satisfacut. Azi de ex. batea pe spate ursuletul sa ragaie, cum faceam eu cu Stefania...
Va pup, ca ma duc sa fac dus si iesim la plimbare!
leea_cv spune:
Noki pup printesa mica pt ca nu cumva sa ramina cu semne.Si pe tine ca asta nu inseamna ca esti cauza tuturor bubitzelor sau juliturilor Saralinei.Nu poti fi peste tot.Si,da,eu cred ca ar trebui s-o iei pe tanti aia drept bona.
Alina si pina la urma la cit culci copila?Pastilele cica n-ar face rau copiilor.
Stefanalex care pasta? De dinti?
Alexandrina - de coma puiul tau.Da cum a reusit ma din 3 in 3 metri? Vezi daca-i curtea prea mare?
Ioana da a stat fata cu capul in soare prea mult?Sanatate Mariei!
Alina da ce pana mea insemna "genoeg gegeten"? Maninca niste lamaie,poate te ajuta.![]()
Feli,Roxi io am cumparat ieri betadina solutie si scrie clar ca nu merge sub 30 de luni.Pe a voastra nu scrie?Oricum daca medicul a recomandat,nu vad vreo problema.Mu,tumesc.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
ilenutza spune:
Neata!
pentru rani, julituri, etc, am mai spus-o dar nu ma deranjeaza sa o repet: eu am sprey cu Tantum verde - dezinfecteaza si amorteste locul.Si eu l-am dat pe V. cand a avut buza sparta de ex. si a fost OK.
Pupice
Ile
31 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
maria_alexia spune:
Si noi am executat prima buzita sparta ieri, nasol moment ![]()
Chiar vroiam sa va intreb si eu ce substante & masuri de prim ajutor aveti la indemana. Acasa sau si la plimbare?
Madau, tu iei mereu cu tine apa oxigenata si spray-ul? Ma gandeam si eu la ceva de genul asta, sa am un pansament si ceva solutie de curatat la indemana, dar ziceam ca sunt exagerata.
Am vazut vara trecuta o faza cam horror in parc, un copil si-a spart capul la leagane, bunica nu se descurca deloc, n-avea pe ce sa puna mana... M-am cam ingrozit.
Apa oxigenata mi se pare utila. Betadina dezinfecteaza, cred ca pe ea scrie ca nu e indicata sub 30 luni din cauza ca e pe baza de iod. Dar in doze infime, ca sa dezinfectezi putin o julitura, mi se pare ok. Am notat si cutaden-ul, dar unguentul cred ca merge mai bine acasa, cand ai mainile curate. Plus ceva pansamente. Ce altceva mai aveti in trusa de prim-ajutor?
De violet de gentiane sau albastru de metil nu stiu nimic, ce sunt astea, tot dezinfectante ?
Edit: Ilenutza, notat si spray-ul cu tantum verde, de asta chiar nu stiam ca exista/ajuta
.
Alexandrina, am regasit www.webmd.com/a-to-z-guides/Strep-Throat-Topic-Overview" target="_blank">articolul pe care il gasisem despre streptococ. Ideea ar fi ca exista si infectii virale, care nu necesita antibiotic. Si chiar si celelalte trec de la sine, antibioticul doar il face mai putin contagios si scade perioada de vindecare. Cel putin eu asa inteleg. Ma gandesc ca la voi, neavand alte simptome, cu siguranta e o infectie mai usoara...
bb_alinus spune:
Am dus missa la cresa...mey nu stiu ce sa ma fac ca tot plange cand o las! Stiu ca dupa aia se linisteste insa tare plec de acolo cu inima indoita. Azi de dimineata se pregateau sa serbeze ziua unei fetite care implineste 4 ani, deci pregateli si tort la greu. Am vazut tortul, e de ciocolata
. Si cand le-am zis ca missa nu a mancat de dimineata acasa deci sa aibe de grija ca o sa vrea sa manance poate mai mult cica: a, pai tortul e asa de mare ca n-au cum sa nu se sature copiii 
. Deci fii-mea azi mananca tort la micul dejun...
Leea de dormit io nu mai zic nimica ca e tare schimbatoare in perioada asta, deci azi cand as fi vrut sa doarma pana pe la 8 ( ca si zilele trecute) mi s-a trezit la 7 fara un sfert deci o sa fie zombie la cresa de pe la 10. Asta e. A si la cresa deja a devenit celebra cu somnul ei de 5 ore pe care l-a tras saptamana trecuta....
Maria Alexia eu am in casa, in caz de cazaturi cu julituri un produs homeopat tare utilizat in Franta. Am impresia ca acolo toata lumea il are acasa, si e tare bun. Se numeste Arnica, e un gel pe care il pui pe lovitura si apoi ii dai niste pastilutze mici micutze -tot Arnica se numesc - sa le suga. Nu stiu nici pana in zi de azi ce hram poarta pastilutele astea ( oricum nu sunt medicamente) cert este ca missa cand le vede e atat de fascinata sa le bage in gura ca uita pt moment de "necaz" ![]()
Si in Olanda am impresia ca se utilizeaza ceva asemanator ca i-au dat Amaliei la cresa cand s-a julit odata.
Alexandrina, nu stiu ce sa iti zic de streptococ in gat, sper ca fetele sa te poata ajuta cu mai multe info, insa sper sa nu fie chiar asa de grav. Dar ma gandeam ce bine de voi acolo ca va puteti face analize destul de regulat sau la cerere, ca aici mori si nu stii de ce...
Ioana pup Maria sa treaca febra! Intrebare: cand ai avut timp mami sa faci atatea si cu missa treaza??? Ca io cred ca am o problema de organizare ca nu reusesc nici intr-o zi intreaga sa fac cu missa intre picioare.
Ina deci vreti sa mergeti la bulgari? Vai ce as veni si io la intalneala din iulie...dar poate alta data. Nasol cu agentiile astea. Daca vrei te pun in legatura cu amica mea ce tine o agentie in Bucuresti. E valabil si pt celelalte fete.
Gandacel eu zic ca e normala gelozia la Bogdan, cu toata generozitatea lui de pui mic tot isi vrea si el particica lui de mami... E nevoie de timp si multa " diplomatie" din partea parintilor.
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
maria_alexia spune:
Alinush, am tot vazut si pe-aici la naturisti unguente si tincturi pe baza de arnica (e o planta), dar nu stiam la ce se folosesc 
Cu plansetele dimineata la cresa... inteleg perfect, si mie imi face Cristi dimineata un circ cand il las cu bunicii... Dureaza 1-2 minute pana isi uita, dar e tare greu. Iar eu misun prin casa ca hotii pana ma fac gata sa plec la serviciu ![]()
Ina, cu vacanta la bulgari: DerTour sunt una din cele mai serioase agentii care au si vacante in Bulgaria. Cam trebuie sa va hotarati, la bulgari se ocupa repede toate locurile.
Mai vezi opinii si aici: sau la topicul cu "vacante in bulgaria"...
Noi sper sa ajungem macar la noi la mare anul asta, sa vedem cum va decurge prima bucata de concediu, in iunie, cand vrem sa incepem cu deplasari mai scurte si poate ne facem curaj pentru bucata a doua, in august...
felicia74 spune:
Fetelor, ati auzit cumva de acest vaccin?
http://www.medicart.ro/nomenclator-medicamente~10152~ROTARIX
Noi intentionam sa intrebam dr daca are rost sa-l facem, mai incolo, sa vedem ce ne zice.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Buna,
Am sa cumpar si eu spray tantum verde daca ziceti ca e bun pt. julituri.
Noi acum avem treaba cu bubitele de la transpiratie...marunte si unele chiar rosii si sunt mai multe de cand am fost cu masina 50 km pe o caldura mare de tot si in masina n-avem aer conditionat. El a stat in scaunul de masina chicco care normal ca materialul e deasupra e sintetic ca doara n-o sa faca bumbac!!!! si uite asa ne-am umplut. Nu se scarpina...
Dau cu mixtura mentolata si seara cu baneocin pudra ca asa a zis dr....sa nu se infecteze careva. El este si blond si foarte sensibil.
Voi aveti probleme de astea?
Azi e mai racoare ca norocul acum sunt 20 grade dar ieri au fost 33
.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 6 luni)
ioana_77 spune:
Iuhuu, hop si noi la pranz!
Maria nu a mai facut febra.
Ce sa va zic de statul in soare fara palarie. Ca palarie eu i-am dat si 99% din timp a avut-o pe cap, e drept ca a avut si reprize de scos si infipt la loc. Aerul era extrem de fierbinte. Dr mi-a explicat ca ei f usor fac insolatie, nu numai din lipsa palariei de pe cap.
Alinush, pai il aveam pe tati acasa, care a plecat la 8. Asa am avut spor. Cu toate ca si atunci cand suntem singure ma ajuta sa intind rufele, mi le da la mana
SI doar am mai spus de-atatea ori pe-aici ca e cuminte tare, nu trebuie sa stau de fundul ei, ca sta ea dupa al meu.
Apropos de comportament, am observat ca de fiecare data cand o las la unchiu-meu se joaca, e linistita, cuminte, cum apar eu in vizor cum incepe sa se alinte, sa ceara suzi, etc. SI eu nu o incurajez, dar de fiecare data se manifesta asa.
Maria(29.11.2005) si Ioana
14+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Aprilie07
joy04 spune:
buna dimineata.
FELI bine ca scaparatide nenorocita de febra.
si cu supararea...in nici un caz nu eram suparata pe voi ci pe viata ca sa zic asa. m-au cam coplesit toate cele, mi-e frica ca nu ma voi descurca, plus ca m-am sifonat cu cristi, in fine. mi-am descarcat supararea prin plans si mi-a mai trecut.
eu am zis, vlad a facut de vreo 4-5 ori febra fara niciun alt simptom, nu i-a iesit niciun dinte la febra de 39 (deci la noi cel putin este exclusa febra asa mare de la dinti) a fost numai virala, a trecut in 3-4 zile maxim.
exista BETADINA UNGUENT.
NOKI horror povestea cu copacul. brrrr.
si pupam Saraliciul mic pe botic sa-i treaca umflatura.
ALEXANDRINA misto faza cu kk.
sa va zic ca am patit si eu ieri...las piticu numia in pampers pe care si-l da jos una doua. hai sa-i dau sa pape si dau drumu la BE si asteptam sa vina prunculetul din dormitor.
el venea pana la usa, se uita la mine si fugea inapoi in dormitor. dupa vreo 7-8 minute ma duc sa vad ce face. cand colo el dadea tarcoale la un kk mic, cam cat un burice de la deget.
am crezut ca l-am pierdut de dimineata cand a facut el kk, poate o fi cazut din pampers. ma duc il arunc, ma spal pe maini si cand sa-l iau din dormitor, gasesc inca vreo 3...aruncati asa pe peste tot.
a....mi-am dat seama ca tero cel mic se kk-cea.
pun mana si iau servetelele, el fuge in sufra si cat cautam eu prin dormitor, vine la mine vociferand ma ia de mana si ma duce in sufragerie unde trona chiar in mijloc..un maaare kk lung cam de 10-12 cm si gros...si bineinteles tare rau.
bine ca nu face kk moale ca ma puneam la spalat de covoare
INA bine ca scaparati si voi de raceala. mie-mi convine pe 13 iulie, ca doar nu am niciun alt aranjament.
zic si eu ca IOANA, sa fim sanatosi pana atunci. sper sa mearga mai mult si mai bine vlad pana atunci sa putem veni fara carut, poate doar cu trici.
cristi este schimbul 2 atunci asa ca nu o sa poate veni cu noi. sau poate o face un schimb de tura ceva..
sigur am restante la raspuns ca aveam mai multe de zis dar am uitat si acum ma duc si eu la nani poate apuc sa dorm 1 ora...
Joy
21+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto