Colectia de toamna iarna 2005(134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Canutza, felicitari pentru debutul pe sticla

Cei mici chiar au un ingerash al lor care ii pazeste bine, bine

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Dordia, felicitari pentru cele doua liniute...se inmultesc gravidutele pe la noi. Sa fie intr-adevar intr-un ceas bun.
Leea, cum sunt preturile la Hajduszoboszlo? Am auzit in ultima vreme mai multe persoane carora le-a placut tare mult acolo? V-ati facut rezervare inainte sau ati mers pur si simplu?
Canuta, felicitari pentru micuta vedeta, care se pare ca are si presimtiri. . Se prea poate sa fii simtit el ceva...si nu m-ar mira, mi s-a intamplat si mie de mai multe ori.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Pai fetelor tot ne-a spus noua Anda ca o sa fim un editor sau ceva pe acolo... nu?!! Incepem de pe acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua.

Nu am avut net ieri asa ca...am tras chiulul. Dar am mare veste: Sunt insarcinataaaaa Am facut din nou un test azi dimineatza si au iesit 2 liniute...ce-i drept un pic mai vagi dar...sunt 2. Deci...mi-am schimbat si semnatura asa ca....gata...am reusit.

Despre intalnire sunt total de acord cu Cristinamh ca...pt o astfel de ocazie...putem face o exceptie si putem schimba programul copilului ca nu e foc. Si nici nu pateste nik copilul. Deci astept sa vad cand va hotarati ca sa imi iau si eu liber de la munca sau...macar sa ma invoiesc.

Gandacel, Corapino va urmaresc posatarile ca sa vad si eu ce ma asteapta. Va doresc copii sanatosi si voua refacere rapida si...lapte'n tzatze....

Felicia ma bucur ca nor'mea e bine. Vindecare rapida si de la Stefan!

Noki da ce patanii! Mi-a stat inima cand am citit. Stefan e foooarte precaut sa nu cada, sa nu se loveasca...etc. Pana acuma singura buba care s-a lasat cu sange a fost cazatura cu premergatorul cand s-a lovit la gingie. In rest...multumesc lui Dumnezeu... nu am avut episoade d'astea.
Aveti grija de voi!

Ina ms de intrebare. Suntem ok, ca de obicei!!! Eu votez cu ziua care o doriti voi, Ora 18.00 mi se pare ok, iar parc...propun IOR pt ca e muuuult spatiu, si putem sta pe iarba, e aproape de metrou si de alte mijloace, nu e central si nu e aglomerat, are lac cu rate, avem unde ne plimba, e plin de locuri de joaca cu nisip si leagane...etc.

Noki noi facem la olita mereu, si kk si pipi cam de 5 ori pe zi. Dar inca nu anunta si nici nu cred ca o va face curand. Operatiunea scapare de pampers....eu preconizez undeva pe la 2 ani-2 ani si ceva.

Mandy ms mult

Gata ca m-am placintit!!!

Diana 3+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Dordia, tre sa iti schimbi profilul...chestia cu :Albastrele ambitioase.... . Las ca ai vreme de cure de slabire mai incolo, acum ai grija de samburel.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dordia, felicitari !!! Sarcina usoara si bb sanatos si voios iti doresc!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DORDIUTA .
ma bucur nespus pt tine.
doar ca nu esti in 3 saptamani ci in 5 de la UM, nu? adica eu am la semnatura varsta de la UM nu de la conceptie.

CAMELIA multam de grija. as vrea eu sa las supararile, dar ma apuca numai ganduri negre.
printre care si cel ca nu ma voi descurca deloc cu 2 copii.
ma uit la GANDACEL ca nu-i este deloc usor. si eu sunt mai obosita (nu-i vorba ca ma dau lovita, dar noptile nedormite de atata timp isi spun cuvantul)
ma gandesc ca nici pe soacramea nu o pot chema cand voi naste ca decat cu stres pe cap/...pe mama la fel, o sa ne fie greu cu dormitul, pt ca eu vreau sa doarma Cristi cu piticu si sa raman eu in dormitor cu cel mic macar pana ne "intelegem" mai bine.
si mi s-a facut o fricaaaa....

Vlad azi si-a spart buza. iara. cred ca a 4-a sau a 5-a oara...niic numai stiu. a cazut de 3 ori pe drum si ultima s-a lasat cu curgere de sange. plus cucui in frunte pe care nu l-am vazut decat tarziu si nu i-am pus nici macar un servetel umed care este un pic rece. si o sa se invineteasca. genunchii sunt juliti, nasul o tara mica...

hai ca m-am intins . si mi-e somn.
NOAPTE BUNA

Joy 21+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000
Nu am avut net ieri asa ca...am tras chiulul. Dar am mare veste: Sunt insarcinataaaaa
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC [/blue]

DORDIA Sa fie intr-un ceas bun!

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Dordia, felicitari inca o data! Iti doresc o sarcina usoara.

Noki, mama, ce patanii! Pupam Saralina zglobie. Si eu zic sa incerci cu tanti de la curatenie pe post de bona pentru o luna de zile.

Ina, sper sa te descurci astazi cu fetele.

Ioana, hai mai ca poate ajungi si tu la intalnire, ca 17 nu e chiar asa departe de 13.

Joy, pupici sa-ti treaca supararea si grijurile. Am vorbit azi-dimineata cu o prietena din tara care a nascut sambata al doilea baietel – cel mare implineste 3 ani luna viitoare. Am intrebat-o cum e si a zis ca mult mai bine decat a crezut ea c-o sa fie. A zis ca, culmea, si baiatul cel mare care era un zvapaiat si jumatate si alerga si tipa de dimineata pana seara, acum s-a calmat si stie ca trebuie sa faca liniste ca doarme fratiorul lui mai mic! Se mira si prietena mea cata liniste e acum in casa.

NegaraCristina, mi-era dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ultima tura inainte de nani

Dordia chiar azi vb cu Adina de tine, ca n-ai mai dat nici un semn de viata....felicitari, sa fie intr-un ceas bun!!! Dar baga rapid si schimba semnatura, ca n-ai cum sa fii gravi in 3 sapt...se socoteste de la data UM

Canuta chiar ca bebeii astia au un ingeras al lor care-i pazeste bine.

Joy lasa supararea, ai sa vezi ca va fi bine. Daca esti optimista, o sa-ti para totul mai usor, nu e cazul sa-ti faci griji de pe acum...le arajeaza el DD pe toate asa cum trebuie

Gata pe ziua de azi, familionul doarme, ma duc si eu sa ma bag la nani. Noapte buna!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput