Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dolores, pt tantari exista, dc plasele nu fac fatza, niste aparate de la chicco cu ultrasunete... asa stiu si eu ca nu e voie in camera la bb cu pastile de tantari si nici cu solutie... astea cu ultrasunte sunt inofensive pt bb .. eu nu am luat ca nu am avut inca probl .. si cu geamul deschis poti sa stai linistita, oana doarme singura in camera dar ii las usa deschisa si la bucatarie e geamul larg deschis... cand se face mai cald o sa-l las deschis la ea in camera, si cand nu se mai poate o sa dau drumul la aer conditionat pe hol si o sa raceasca si camera ei, dar tot mai bine cu geamul ei deschis

kateryn, eu o sterg pe fatza cu servetele de fatza de la mustela cand suntem pe afara, iar in casa cu apa si o dau apoi cu crema hidratanta pt fatza tot de la mustela, ne impacam bine cu gama mustela

si eu nu o sa-i dau perna never, ca e f periculos pt bebei, iar in plus nu e sanatos pt coloana... si noi dormim fara perna si asa o sa o obisnuiesc si pe ea

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Mai intai de toate, vreau sa urez la multe lunisoare sarbatoritilor zilei de 14 mai:
Daniel de Laura13
Darius Cristian de Madaluta
Rares Andrei de Danutz
si 15 mai:
Alex de Roana
Eric de A_deju
Elisa Cristiana de Daphna
Sa creasca mari, sa fie sanatosi si cumintei!

Aelita, Auras,Crykett, multumim pentru urari!
Bebinuta, felicitari Adei pentru stat in fundic! Alexia doarme in sac de dormit, din ala de vara, si e imbracata intr-un body subtire si pantalonasi subtiri. Am incercat sa o las fara pantalonasi, dar nu i-a placut.
Raluca_u, pupam Adinuta cea frumoasa! Seamana cu tati... bucatica rupta, dar ochisorii cred ca i-a luat de la mami. Felicitari pentru rostogoliri si pentru ridicat in fundulet! Ti-am trimis PM, ca nu pot sa-ti trimit pozele din Herastrau pe adresa de gmail, imi apare un mesaj care spune ca nu gaseste adresa. Daca ai alta adresa de mail, da-mi-o pe PM.
Flore, sunteti doua frumoase la iarba verde! In week-end vom merge si noi.
Kokorina, m-am prapadit de ras cu muzicuta ta! Cred ca cel mai bine o faci pierduta cand mergeti prin parc! Daca isi cumpara alta... e naspa de urechile tale! Dopuri, cum spunea o mamica.
Cristina_L, Alexia are cercei de la 10 zile.
Donia, nu mi-au spus decat sa nu ridic greutati si sa ma menajez cat mai mult posibil. Eu stiu ca nu trebuie sa ma aplec atunci cand ridic ceva mai greu, ci sa indoi genunchii, ca sa preia picioarele greutatea, nu spatele. E ok asa?
Dolores, pentru tantari avem plasa la toate geamurile, sper sa nu ne fenteze niciunul. Eu nu mai dorm cu Alexia in camera, dar nu-i las geamul deschis. Din fericire, noi stam spre nord si vara nu e prea cald in casa. Nu stiu cum o sa fac daca vremea se va incalzi si mai mult si va trebui sa-i las noaptea geamul deschis, pentru ca noi stam spre bulevard si e mult zgomot, mai ales ca aproape in fiecare noapte se intrec unii cu masinile si cu motocicletele. Ambaleaza aia motoarele, de tresare mititica in somn... cu geamurile inchise, dar daca le-as deschide, cred ca ar sari din pat!

Pupam mamicile si bebicii si le uram noapte buna in continuare, pentru ca banuiesc ca toata lumea doarme de cateva ore deja, doar eu mai barzaunesc pe aici.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

`mneata! aseara m-am intins, intr-un final, dar eram atat de obosita, ca nici nu am mai apucat sa caut telecomanda, am adormit pe loc.
- pt tantari exista solutii pt bebei de la chicco.
- perna am luat tot de la chicco antisufocare,de la 5 luni scrie pe ambalaj, dar nu am nici o intentie sa i-o dau inca.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Cu intarziere urez si eu La Multi Ani sarbatoritilor de ieri: Daniel, David, Darius Cristian si Rares Andrei si celor de azi Eric si Eliza
Danita, sintem bine si te pupam si noi..... sper sa mai ajung si eu sa stau pe messanger..
Raluca, admirat pe frumoasa de Adina... e o scumpa
A_deju, moooooooooorrrrrrrrr dupa Eric.... e atat de frumos....
Si as mai fi scris si as mai fi citit... dar nu se mai poate.... simt chemarea muncii in spate
Va pupicesc dulce si plimbare placuta....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata fetelor

am avut o noapte super - adina s-a trezit doar o data la 2:30 si apoi de dim la 7:30. poate o tine programul asta sa mai dorm si eu cat de cat.

Donia tu intrebai de oboseala. draga mea da asta-i subiect tabu la mine. asta e prima data cand adina s-a trezit doar o data in rest avem cate 2-3 treziri pe noapte plus ca ziua nu ma lasa mai mult de 5 minute sa stau departe de ea. nu vrea singura in nici un chip. lasa ca o sa ma odifnesc la pensie.

referitor la ultima tema - cum odarme adina imbracata/acoperita:
in body cu maneca scurta/tricou in sacul de ormit de vara care e dintr-o panzica.

fug sa mananc ceva cat mai doarme ca apoi nu mai reusesc

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

acum am vazut - am doua stelute .

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Buna dimineata!

Multumim pt raspunsuri ! Cred ca vom merge cat de curand sa punem si noi cercelusi.

In ceec ce priveste tzantzarii eu am pus plase de tzantzari la usi si ferestre si am si un aparat cu ultrasunete care e foarte bun si pentru noi nu doar pt bebei.

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi

Alex (roana)

Mirela Brianna (Lia_C)

Eric (a_deju)

Elisa Cristiana (Daphna)

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
tot noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dolores la mine mai apa cite un tintar ...stam linga lac si nu am plase inca la balcon , in rest am peste tot asa ca mai pun aparatul pe la 7 in dormitor la noi iar inainte de culcare mai aerisesc putin
raluca si nasa fetelor le tot cumpara cadouri sau mici atentii la fiecare intilnire si ne intilnim des ...i-am spus si eu sa o lase mai moale cu cumparaturile pt ele dar nu poate ...fetele ii sunt dragi si de cite ori vede ceva pt bubu cumpara ,apoi cumpara si pt kiki ,sa nu faca diferente sau invers ...ne-am intilnit duminica si binenteles ca a avut cite ceva pt amindoua iar ieri mi-a spus la telefon ca ia luat o bluzita superba ancutei...si era abia luni ...ce sa-i fac ?...e incurabila...nu mai incerc sa tin pasul cu ea si nici nu pot ...nu ratez nici o aniversare , onomastica si alte sarbatori dar cam atit dar nu pot sa fac cadouri la fiecare intilnire ...concluzia mea e ca o fac cu dragoste si nu ca sa ne faca sa ne simtim in vreun fel obigati...si mai e ceva si mie imi place sa-i fac cadori finutei mele fara o ocazie anume , sa vad bucuria din ochii ei cind le desface
aelita puturosica sofi ...sa ai asa belsug de lapte si ea sa faca fite ...poate revine la sentimente mai bune ...diversificarea cind o incepeti , la 6 luni ?
kokorina mi-l imaginam pe sotul tau cintind la muzicuta toata ziulica ...daca o faci pierduta , la ce pasiune a facut pt ea sigur isi cumpara alta...macar cu asta te-ai mai obisnuit ...stii ce zic eu , cinta-i si tu sotului o zi intreaga la muzicuta si poate se satura de trilurile ei si renunta ...cercei le-am pus la amindoua inca din maternitate ( in a cincea zi de viata )
a_deju felicitari pt botez ...am vazut si poze cu motanul la biserica si acasa , mare si frumos e si trage niste zimbete in fata aparatului de fotografiat de te topeste ...
cris sa inteleg ca lasi peretele ala pe loc ?...gindestete bine la tot ce vrei sa faci ...cind casa e goala e mult mai usor sa faci modificari ...daca casa e goala fa acum tot ce vrei , cu mobila si lucruri mutate dintr-o camera in alta e mult mai greu si le si strici , praful intra peste tot ...noi cind ne-am mutat nu am mai avut banii necesari sa le facem pe toate si la runda a doua a fost mult mai greu ...cind le vedeam pe toate strinse si praf cit cuprinde ma apucau nervii...succes sa mearga repede si bine lucrarile si sa iasa cum va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Multumim de urari.

Avem sapte luni
Suntem baietei mari.

Si noi pb cu tantarii. nu stiu ce sa ma mai fac...
o sa trec azi pe la praktiker ca cica sunt ceva aparate cu ultrasunete ca in camera bb nu e voie cu pastile. Are idee cineva cat costa sau cum arata?

Nu stiu daca s-a mai discutat si nu am timp de citit in urma?
Premergator da sau nu si de cand?
Am auzit pareri multe pro dar parca mai multe contra. voi ce ziceti?
Va pupicim pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

raluca felicitari pentru stelute ...eu mai am de asteptat si de scris
donia am fost surprinsa sa aflu ca si roxana e tot taur ...eu nu cred foarte mult in zodii dar cristinei i se potriveste perfect ...cred ca se apropie ziua roxanei ...parca nu te-am auzit spunind ca a fost si inca suntem in zodia taurului , deci cind o sarbatorim ?

alex de roana
eric de a_deju
elisa de daphna

Mergi la inceput