Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 32
a_deju spune:
heheeee!!! sa ne traiasca frumosii pui!!! la multe lunisoare alex, si gemenilor eric si elisa (..nu stiati ca-s gemeni??? nascuti, dar si conceputi in aceeasi zi???
)!! nu-mi vine sa cred ca am intrat in 6 luni........ cu aceasta ocazie, poate-mi iese si mie supa, ca ieri direct la gunoi a aterizat... sa avem si noi meniu de sarbatoare :)
in legatura cu iubitii tantari, uitati www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=noutati_detalii&noutate_id=6" target="_blank">aici toata gama Zanza No de la chicco, ca sa stiti ce sa cautati in magazine/farmacii... sunt super ok, eu folosesc si pt mine, ca-s mai sensibiloasa la "chiele" si mai ales la intepaturi de..diverse...
in alta ordine de idei, o prietena buna de-a mea naste azi... cezariana.. abia astept vesti.. sa dea DD sa fie totul bine si sa o aiba pe maia mica in brate cat mai repede.. n-are ea treaba cu forumu', da' vroiam eu sa impart emotiile cu cineva care stie ce-nseamna... si "cineva" asta n-avea cum sa fie decat voi :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
raluca.. felicitari pt stelute!! la cat mai multe :) pupam adinuta dulce dulce :)
fetele pricepute, primim si noi un capitol nou, ceva...? am fost cuminti, pe cuvant!! :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dolores
intrebare pentru mamicile care dorm cu bebelushii in camera: peste noapte lasatzi geamul deschis???
dolores siDavid Cristian -22.11.2006-
daca as sta in bucuresti... poate. depinde... cate grade se fac noaptea? stiu ca asfaltul se incinge ziua si noaptea la voi e mult mai cald decat, de ex. in ograda mea
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
quote:
Originally posted by cristina_Lquote:
intrebare pentru mamicile care dorm cu bebelushii in camera: peste noapte lasatzi geamul deschis???
Deocamdata nu, nu stiu sa-ti spun mai la vara, aici noaptea temperatura nu scade sub 25-27 grade si e foarte umed (cum e in baie dupa ce ai facut un dus fierdinte).
Noi ne-am mutat in patut.... pana acum dormeam in cula de bambus.... si acum o intrebare: cand putem dormi cu pernuta?
Noapte buna!
Cris mami de Alessandra(26.12.2006)
poze Alessandra
ianis a preferat in primul an somnul pe burta, deci fara pernitza. ianis a inceput sa doarma pe spate chiar dupa 1 an, a si primit cadou o pernitza f.frumoasa, cu personaje Disney. marc deocamdata se arata amator tot de somn pe burtica.

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
quote:
multumesc tare mult pentru raspunsuri si mai astept in continuare daca se poate.
inca o intrebare: ce faceti impotriva tzantzarilor? pe david l-au ciupit de fatza de am innebunit cand l-am vazut....pediatra mi-a zis ca sa nu pun pastila de tzantzari in camera copilului caci poate da reactii..bronshita si nu mai stiu eu ce...
acum nu stiu exact de la ce varsta e ok, dar ianis era cu 3 luni mai mare decat marc cand a intrat in prima lui vara si am folosit autan, nu spray, ci un tub care arata exact ca un odorizant pt axila. miroase placut, l-am dat inclusiv pe fata, n-a avut reactii (bubitze sau altceva) a fost eficient. inainte sa folosesc autan preventiv a fost piscat de fata, s-au inflamat 2-3 bubitze urat de tot, i-au trecut in 4-5 zile cu un unguent luat de la farmacie, nu-mi amintesc acum, i se facea reclama la tv... cand imi amintesc iti zic, sau daca aud numele il recunosc imediat... ahhhh... am un lapsus, imi sta pe limba

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
ruxandra_sb spune:
Ma duc sa deschid capitol nou.
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
dianocica spune:
am mai vazut ceva super la ikea: protectoare. dar nu doar pt prize si colturi. si pt geamuri, sa nu le poata inchida si sa si prinda degetele, pt usi-la fel. foarte multe si f ok. ore oi face si io un ban la cata reclama le fac? ![]()
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

David Cristian -22.11.2006-