Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

fetelor, am o intrebare: Unde e Mirona? nu a postat de foarte mult timp..ea care venea zilnic...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dolores, nu dorm cu eric in camera, dar cum da caldura mai bine si peste noapte, cu siguranta geamul va fi deschis in permanenta.. deja sta deschis de la 7 dimineata pana la 9 seara... la noi, noaptea, inca e suportabil, avantaju' brizei :) oricum, asta cu geamul deschis o preconizez cam in doua, max trei sapt, la cum cresc gradele pe zi/noapte ce trece. usa la el in camera va fi inchisa, deci curent n-are de unde sa fie....
kateryna, am niste servetele, nush cum se numesc, antiseptice, pe care le plimb cu mine oriunde as fi.. cu alea il sterg pe manute (ca toata lumea se arunca sa-l gadile in palme, si ma seaca de mor) si cu alea si pe fatuca, da' nu de transpiratie, ca fi-miu nu cred c-a descoperit ca se poate si asa ceva, ci pur si simplu de racoreala, sau daca e praf pe-afara... sunt luate din carrefour, la cosmetice, unde-s toate servetelele umede pe-acolo.. un pachet albastru, da' chiar nu mai stiu ce firma... ti-as zice, daca n-ar fi la el in camera, si domnu' n-ar sforai la ora asta :) raman datoare :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

si acum o intrebare: cand putem dormi cu pernuta?

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra

cel mai bine si mai sanatos, ar fi... never :) pe bune si fara gluma... perna e un fel de accesoriu asa..de decor, nu foloseste in mod real la nimic altceva decat la o vaga senzatie de confort, si in a depozita prafalau, daca e de-aia ne-antilergica... si salteaua de altfel, ideal ar fi sa fie cat mai tare..

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Dolores, Adina doarme singurica in camera si deocamdata naptea are geamul inchis dar cred ca daca o tine vremea asa in cateva zile il las deschis.

Bebinuta pozele sunt de pe malul Dunarii, de la lacul Vidraru si de la barajul Siriu si cascada Pruncea. in weekend le-am vizitat pe ultimele doua.
apropo pot sa ma laud cu activitati sportive. la Baraj am urcat pe un sir de trepte luuungggg.... de nu se mai termina. la coborare le-am si numarat - 586 de trepte. si am fost de 2 ori

multumim mult fetelor care ne-au admirat. Danita special le-am lasat neintoarse pt tine sa faci miscare la gat sa treaca mai repede .

in seara asta am fost la cumnatica mea ca maine e ziua ei si apoi la nasica Adinei. pe nasica am anuntat-o cu 1 ora inainte ca trecem ca sa fim siguri ca nu ii mai cumpara iar nu stiu ce cadou si ce credeti??? a dat o fuga la un magazin si a cumparat o sacosa de hainute, ca de o finuta are.

eu stiu ca ei o iubesc tare mult dar deja ne simtim aiurea pt ca tot timpul ii fac cadouri si nu asa o jucarioara, o bluzita , ci cadouri de milioane bune. incercam sa le mai luam si noi cate o atentie la sarbatori, de ziua lor dar nu ajungem nici cat la piciorul broastei. Ionut ia si rugat sa o lase mai usor, dar ei o tin una si buna. off voi ce ati face?

si ca mama nebuna ce sunt nu imi ajunge ca ii cumpara hainute o multime da de cate ori intru prin magazine mai las si eu pe acolo milioane. pana acum am strans 3 saci mari de hainute. da macar am grija sa o imbrac cu toate macar o data de 2 ori si tot le poarta.

na ca v-am facut capul calendar cu problemele mele existentiale

cu un ochi la vi si cu unul la TV. pe realitatea a fost Voiculescu - doamne ce m-a enervat, asa superior si zeflemitor si a facut o gramada de greseli gramaticale, da acum a plecat si ceilalti au ramas in studio si il comenteaza - adica il desfiinteaza. celalalt TV e dat pe B1 la Basescu, el ca de obicei e calm si sigur pe el. Abia astept referendumul sa le dea astora gen voiculescu peste nas.

hai ca acum chiar v-am ametit.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Apropo de dormitul pe perna. la noi a fost o necesitate impusa de reflux. folosim o pernuta speciala adusa din italia, care e destul de tare. cand mi-a spus doctorita ca asta face parte din solutie am ramas uimita dar la noi a functionat. la inceput o tineam mai tare ridicata, iar acum e doar putin mai ridicata. sper ca in curand sa renuntam de tot la ea, dar asta dupa ce se va putea intoarce ea singurica cum vrea in patut.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc tare mult pentru raspunsuri si mai astept in continuare daca se poate.

inca o intrebare: ce faceti impotriva tzantzarilor? pe david l-au ciupit de fatza de am innebunit cand l-am vazut....pediatra mi-a zis ca sa nu pun pastila de tzantzari in camera copilului caci poate da reactii..bronshita si nu mai stiu eu ce...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dolores

multumesc tare mult pentru raspunsuri si mai astept in continuare daca se poate.

inca o intrebare: ce faceti impotriva tzantzarilor? pe david l-au ciupit de fatza de am innebunit cand l-am vazut....pediatra mi-a zis ca sa nu pun pastila de tzantzari in camera copilului caci poate da reactii..bronshita si nu mai stiu eu ce...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

si al meu e ciupit si mai face si alergie la ciupituri de tantari..se umfla si se intaresc
noi am cumparat un aparat electric cu lichid..il tinem zilnic 2-3 ore in timpul zilei..aerisim si gata...cred ca nu ar fi o mare problema daca ai pune pastiluta cu simpla conditie sa nu fie bebe in camera cand isi face treaba si daca aerisesti bine dupa ( ai plasa de tantari?)

pup

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Dolores pt tantari noi am pus peste tot plase la geamuri. da ne-au piscat in parc si acolo nu prea am ce face...

poze Adina

botez Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dolores eu o sa tin geamul deschis in camera in care dormim toti trei deocamdata, am tinut geamul deschis si asta iarna asa cum spunea si Aura, pt ca era f cald.
In legatura cu tantarii nu stiu inca ce metoda o sa folosesc, spre norocul nostru inca nu i-am vazut. In Timisoara sau cel putin la mine in zona mai rar cu ei.

Am si eu o intrebare daca suntem la capitolul noaptea in camera: cum ii imbracam de acum noaptea si cu ce ii acoperim?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Antonia a fost super maraita acum dupa amiaza

Kokorina-apa plata buna pt BB-ii este "izvorul alb" cred ca multe fete asta o folosesc
Gauri i-am facut la 6 luni,am zis daca i le fac acum uita mai repede durerea si nici nu se trage de urechi a plans putin dar cand am iesit de la bijuterie deja uitase si radea,intr-o sapt i-a trecut acum suntem gagica cu cercei
da m-am tuns dar din martie mi-a cazut f mult parul si l-am tuns
nici Antonia nu vrea sa bea ceai,apa,sucuri nimic in afara de lapte
te cred ca o iei razna cu muzicuta ascunde-o bine bine

Dolores-as lasa geamul deschis in camera dar patutul Antoniei este spre geam ,deocamdata lasam geamul de la sufragerie deschis si usa de la dormitor deschisa(asta numai noaptea ziua il tin deschis ) azi am dat drumul la aer conditionat
pt.tantari avem plasa la toate geamurile dar azi mi-a intrat pe usa unul si antonia e piscata pe piciorus

vazut poze cu motanul frumos si adinuta f faine
fug la somnic n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput