Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

intrebare pentru mamicile care dorm cu bebelushii in camera: peste noapte lasatzi geamul deschis???

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

salutare! am si eu o intrebare ptr voi: "Voi folositi servetele umede ptr al sterge pe bb pe fatza cand sunteti afara (din cauza transpiratiei?) si daca da, de care?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dolores

intrebare pentru mamicile care dorm cu bebelushii in camera: peste noapte lasatzi geamul deschis???

NU!

Kokorina, cred ca pentru tine e infiorator sa-l asculti pe monsieur prestand la muzicuta, dar (iarta-ma) eu m-am amuzat teribil ...ia-l cu binisorul si poate te intelege si lasa muzicuta ca-i baiat de comitet doar! ...BAFTA maine la ecografiile sandokanilor!! Sa auzim de bine!
Frumos Motanu' crestinat!!!!!
Adinuta de Ralucuta e super frumusica!!! Ce ochi areeee...SUPERBI!!!!
Vazut si Flore cu bb-lina la iarba verde!!! Va pup pe cizmulite!
Danita pupici si sanatate!
Bebinuta, drum bun si spor la cumparaturi!
Auras,
Cristina_L, din partea mea un NU MARE la premergator! Nu-l consider benefic absolut deloc!

Azi, dupa masaj, am fost la alergat!!!!!!! Greu, greu, dar ma simt excelent...
Am schimbat si eu programului lui Denis de iesit afara...am fost dimineata de la 9.00 la 12.00 si seara de la 7.00 la 8.30...E mult mai obositor decat inainte, plus ca caldura te toropeste...

VA pup ca ma duc la somnic!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:

eu nu las geamul deschis peste noapte. nici inainte sa-l am pe andrei nu am dormit cu geamul deschis la camera.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dar ce faceti cu caldura asta?nu e sufocant??
nici la vara nu-l veti lasa deschis?? mie mi se pare fff cald in camera..suntem si 3, camera nu este f mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

multe de zis, multi nervi, e...o gramada. dar sa va zis repede cate ceva:
asizu iertare, pregatisem un mesaj mai misto da' nervi...oricum, uite o , poti s o folesti cu incredere
laura eu fac grup de suprt pt nefumat. pe bune, trimit si tel prin pm. orice ca sa te lasi. pt bb, nu pt mine da, sunt forme mai grave de abuz, dar ty esti mai buna decat atat.

dar intrasem pt altceva. la ikea am mai gasit niste chestii tari:
* smecherii de inchis ermetic pungulite. 10 buc mari, de vreo 12 cm si 20 buc mici, de vreo 6 cm, toate la vreo 8ron. un fel de cleme/clesti...o chestie...
* pt fetele cu o ssituatie materiala nu f stralucita, si cu bb nu prea grasi, scaune de masa de la 65 ron.
sigur mai era ceva da' a uitat. de nervi, probabil...va povestesc eu maine

a, si sapt dezintoxicarii era asa...pt moral. sa nu ajungem sa ne stresam cu asta in loc sa ne destindem, da? deci o cioco cu rom la 3-4 zile se poate. stiti voi mai bine la ce sa renuntati si la ce nu....

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

kateryna da. sanosan.
premergator-mai bine deloc
geam-deschis la noi si usa deschisa intre camere- si noaptea pt ca e foooooooooooooooooooooarte cald

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

quote:

o sa ma crezi nebuna dar in decembrie deschideam fereastra noaptea cu ea in camera pentru ca era o caldura infernala ...nu toata noaptea doua trei reprize de cite o jumatate de ora sau poate mai mult...bubu a fost ok ...acum nu mai deschid noaptea ca nu e cazul dar ziua sta fereastra deschisa mult timp ...mai las usa deschisa ...kiki doarme la ea in camera dar vrea usile deschise sa ne simta aproape

edit : fereastra era deschisa pe oscilobatant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

quote:

Deocamdata nu, nu stiu sa-ti spun mai la vara, aici noaptea temperatura nu scade sub 25-27 grade si e foarte umed (cum e in baie dupa ce ai facut un dus fierdinte ).

Noi ne-am mutat in patut.... pana acum dormeam in cula de bambus.... si acum o intrebare: cand putem dormi cu pernuta?

Noapte buna!

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:

dar ce faceti cu caldura asta?nu e sufocant??
nici la vara nu-l veti lasa deschis?? mie mi se pare fff cald in camera..suntem si 3, camera nu este f mare...

ziua il las deschis non-stop mai putin dupa baitza..da il deschid dupa ce il imbrac..
noaptea aerisesc doar cand alaptez...

la vara probabil ca il voi lasa si noaptea deschis !

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput