Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 28
bamboletta spune:
Dianocica-baga
nu am putut sa ma abtin si am bagat biscuiti cu crema
eram nervoasa si m-am razbunat pe biscuiti ![]()
Crykett,Danita-
Bebinuta-
drum bun
si distractie placuta 
fug ca ma tipaaaa
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
a_deju spune:
hop si eu cu cateva pozici :) unele de ieri si azi, vreo 5-6, ca restu'-s mai vechi.. si cateva din ziua botezului.. si exact alea care erau de maxim interes se vad cam naspa, dar se scuza, ca-s facute de mana tremuratoare de bunica :) si pe telefon :) sa vedeti prapad cand vin cu alea artistice :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
kokorina spune:
buna seara gagici!
LA MULTI ANI !la toti bebeii ce azi au prins in buchetul vietii inca o lunisoara!mancai-ar mama pe toti!
DONIA....si la noi s-a sarbatorit ZIUA MAMEI tot ieri.bai dar astia sant cu capul,adica nu sarbatoresc 8 martie-ziua femeii ca e zi internationala si ziua mamei,vai de mine.....am crezut ca numai austriecii astia nu sant pe treaba lor.si cum ai sarbatorit?mie "mi-ai adus" sandokanii mei un buchet de trandafiri,da-ti de sot bineinteles dar seara tot eu am dat cu aspiratorul![]()
KIKINEATA.....eu nu stiu ce sa zic cu baietelul de 6 luni in premergator.eu,personal nu gasesc premergatorul o cale mai rapida de a invata sa mearga pustii,ci chiar il gasesc un pericol.iar parerea mea personala,mi se pare totusi cam devreme la 6 luni sa-l puna pe pusti in premergator.bai,unde sufletul meu au facut pediatrii astia scoala?am citit niste tampenii tot de pe la voi,fetelor,care desigur nici macar voi nu erati de acord desi poate era chiar pediatrul permanent al copilului.dar pana nici voua nu vi se parea in regula chiar tot ce va sfatuia sa faceti.
AURAS...mi-e drag de tine de mor si ce mesaje frumoase scrii
DIANOCICA...sa stii ca ti-a iesit porumbelul din gura inainte sa-i dau drumul lui al meu.bai,ce ma oftica toate tipele astea slabe si aici ma refer strict la.....punct ochit punct lovit ADINAZOT.....bai nene,ce mananca fetele astea....numai iaurt cu capsuni?lasa lasa ca si cu salaturile astea e cu skepsis.....ce n-ai vazut sa mananc salata si sa am tot atatea kile.....eu sant ofticata pe bune,pe ea,pe BAMBO,AELITA care si ea parca e trasa ca prin inel.ea si cand era gravida era sexoasa,da' acu...buna tema ta,imi place....incerc,dar nu promit
AM O INTREBARE SI VA ROG SA MA AJUTATI!in vara vom pleca in romania.ce apa pot folosi pt prepararea lapticului.stiu ca vorbeati la un moment dat de asa ceva,si daca nu va suparati,sa -mi recomandati si mie o marca.multumesc anticipat.
apropo's de cerceluuuuuuuusi...cand am fost ultima data la medic cu sandokanii,l-am intrebat pe dc daca face gauri in ureche.si-a ascuns fata dupa o mana, razand.adica:ma gandeam ca voi fi intrebat de asta si mi-a spus asa: va dau un sfat personal,sa nu facem gaurici mai devreme de.....auziti bine....2 ANI....el i-a facut fiisi la 2 ani,cand a putut sa decida singura daca vrea sau nu cercei si mai exista riscul(experienta ce o are cu fetitele prea mici dar cu cercei)...nu se mai poate uita in urechiusele lor,nu vor fetitele sa-l mai lase sa se uite in urechiuse la control.....mie personal mi se pare o prostie.dar sotul meu gaseste ideal asa.m-am certat cu el tot drumul pana acasa.eu spuneam ca-i fac in romania,el spunea ca are si el un cuvant de spus in treaba ast...si tot asa.duc o lupta cu el si cu dc pana la anul in vara,mai mult nu astept....sau poate de craciun anul asta.mai vad,mai lupt,mai las garda jos...iar ma lupt si tot asa.sant atat de nervoasa pe chestia asta si mi-e ciuda ca nu o vad si eu pe sophiuta mea cu cercelusi mai repede.dar rezolvam si asta.sau poate daca ii ziceam ca si sophia este austriaca moldoveanca,oare il induplecam?
vazut poze de BAMBO,cu ANTONIA.....e o fetita trasnet de castoaca...si tu esti faina tare,dar de ce ti-ai tuns din par,sau mi se pare mie.te stiam cu el mai lung.zii repede ,de ce?va pupam gagici
voi cum vrajiti bebeii sa bea altceva in afar de laptic,pe vremea calduroasa.ai mei nu accepta NIMIC.apa nika,suc de mar nika,ceai de fructe nika...nika,nika,nika....voi ce secrete aveti?eu tot am incercat de-a lungul vremii.ei nu beau nici acel ceai de fenicul pt durerile de burtica,parca le dau ceva amar asa se stramba.ce ponturi aveti,vindeti-mi-le si mie,va rog.
fetelor,cum sa scap de calvarul asta.sotul meu a cumparat o muzicuta sa le cante la copchii.bai frate,de-ar avea talent,as mai bate si eu ritmul cu varfurile degetelor de la picioare si cu o mana mestecand in oala cu mancare in timp ce el canta.dar ne zgarie timpanele.singura careia ii place la nebunie si rade cu o ura cat o sura,e sophia.oare o deveni si ea afona ca si tacsu?pascal se apuca de plans....asta da!imi place,seamana cu mine.bai dar eu nu mai rezist.si canta la ea de 'nspe ori pe zi,unde mai pui ca intr-o seara pe la 23-30 il apucase cantatul pe balcon ...cica o melodie western...sa cad de pe canapea nu alta cand l-am auzit.bai,dar esti cu capu e unspe noapte,vecinii dorm...nu-i pasa,canta in continuare.de nu ma dau astia afara din bloc,cu unul care canta la muzicutza fals si cu nul care tipa cand vrea muschii lui.ce ma fac?si de-ar fi o muzicutza faina,dar e cat un pix si a dat pe ea 5 euro.va da-ti seama ce triluri scoate.am incercat sa o ascund,dar a gasit-o.nu mai spun ca o ia cu el pe unde mergem.in parc spre exemplu,isi scoate muzicuta din buzunar si canta,la gradina de vara...canta cu muzicutza.eu o arunc.voi ce ziceti sa fac cu muzicutza?dar credeti-ma ca imi pune cateodata nervii pe moatze...dar totusi supravietuiesc....
am mai pus si noi pozici noi,de la gradina de vara.dar eu unde vad poze de la botez de la A-DEJU?va pup pe toate si pe bebeii vostrii la fel.maine mergem la ecograf la inimioara cu pascal si cu sophia....Doamne Ajuta!
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
Laura13 spune:
kokorina vii in tara??!!!!! yupiiiiii!!!! apa plata: de la dorna: izvorul alb, are cea mai scazuta concentratie de sare, din cat am studiat eu. cat despre ceai si alte cele... nici dani nu a baut pana acu vreo 4 zile nimic nimic, dar acum rade cam 100 ,ml de ceai pe zi. cred ca stiu ei mai bine decat noi daca le trebuie sau nu.
pupici, fug la baita
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
quote:
Originally posted by kokorina
fetelor,cum sa scap de calvarul asta.sotul meu a cumparat o muzicuta sa le cante la copchii.bai frate,de-ar avea talent,as mai bate si eu ritmul cu varfurile degetelor de la picioare si cu o mana mestecand in oala cu mancare in timp ce el canta.dar ne zgarie timpanele.singura careia ii place la nebunie si rade cu o ura cat o sura,e sophia.oare o deveni si ea afona ca si tacsu?pascal se apuca de plans....asta da!imi place,seamana cu mine.bai dar eu nu mai rezist.si canta la ea de 'nspe ori pe zi,unde mai pui ca intr-o seara pe la 23-30 il apucase cantatul pe balcon ...cica o melodie western...sa cad de pe canapea nu alta cand l-am auzit.bai,dar esti cu capu e unspe noapte,vecinii dorm...nu-i pasa,canta in continuare.de nu ma dau astia afara din bloc,cu unul care canta la muzicutza fals si cu nul care tipa cand vrea muschii lui.ce ma fac?si de-ar fi o muzicutza faina,dar e cat un pix si a dat pe ea 5 euro.va da-ti seama ce triluri scoate.am incercat sa o ascund,dar a gasit-o.nu mai spun ca o ia cu el pe unde mergem.in parc spre exemplu,isi scoate muzicuta din buzunar si canta,la gradina de vara...canta cu muzicutza.eu o arunc.voi ce ziceti sa fac cu muzicutza?dar credeti-ma ca imi pune cateodata nervii pe moatze...dar totusi supravietuiesc....
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

in alta ordine de idei, am pus mai sus niste pozici... restul, cand le primesc si eu :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
cristina_L spune:
quote:
DOPURI IN URECHI ??????

Cris mami de Alessandra
(26.12.2006)poze Alessandra
Laura13 spune:
a deju sunt fff suparata! pui poze cu marea???? rusine!!! pai vrem si noi!!! si eu nu stiu daca ajung anul asta
. in alta ordine de idei, fff frumoase pozele, sa fie intr-un ceas bun!!! frumos Eric foc! si bronzat!
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
kokorina tinem pumnii pe maine!
vad ca seara slaba miscare pe forum.... fug si eu la nani!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
doradora spune:
hello! ne-am intors. de ieri. dar azi a fost totul dat peste cap din cauza ca am schimbat programul si am iesit dimineata la plimbare. dupa care iar o portie de administratia financiara-ma laud ca in sfarsit am scapat de matiz; acum mai trebuie sa termin cu apt nou sa il trec pe numele noastre si sa rezolvam si cu masina lui alex, ca e in leasing si trebuie si aia pe numele nostru. dupa care hai acasa, da-i copilului pranzul, fa mancare - musaca, hai sa bag si eu ceva mancare in gura pe ziua de azi, si pregateste copilul. am fost la apt, am vb cu unii de la o firma sa vina sa vada si sa imi dea devizul, ca daca ne place teoretic se pot apuca de saptamana viitoare. aveam ganduri de spart un perete, dar nu mai stau 2 luni dupa avizul de la primarie nici sa ma impuste cineva.
una peste alta, trebuie sa imi organizez altfel treburile prin casa, acum cand ne-am modificat programul de iesit.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dolores spune:
flore, dar de ce e mai bine cu ghetutze? le avea rau iesite catre exterior??le poarta non-stop?
dolores si
David Cristian -22.11.2006-