Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,a supt de doua ori .una la 4 dimineata (vad ca nu s emai trezeste la 1) si a doua oara la 6 dimineata(de vreo saptamana refuza la ora asta sa mai suga).si a supt bine,chiar am pus-o la al doilea san(ceea ce ea nu servea) pt ca or fi mai goi acum,daca ea nu suge...
intreba auras,kikineata, ce bibe ii dau.eu acum scot doar o singura data cu pompa,180 ml si ii dau ziua.mai mult nu mai scot pt ca ziceau fetele inainte ca cu cat scot cu atat am mai mult,cand eu aveam mereu sanii pietroi.si acum se mai umfla ,dar cam o data pe zi,de doua ori..Si am zis sa nu ma chitesc iar pe scos,ca ritmul ei e vai de el,de supt,si sa nu stau cu pompa pe ei.
asa ca in rest in dau formula.s-o fi invatat cu biberonul,nu stiu..desi nu se omora sa traga din tzatze rau ca la cat de plini erau ii curgea efectiv laptele pe ochi.sugea cu prosp sub cap intotdeauna pt ca se facea pana la urechi de lapte si hainele,si patul.cand nu sugea,ii curgea in gura,si ii era lene sa si inghita .
ei,acum deja vad ca nu mai e chiar asa,dar probabil dca ea incepe iar sa suga se regleaza.dar mi-e sa nu-i fi venit boala de intarcare.
de la 6 a luat deja 2 biberoane de formula.
doarme de 3 ore,si eu stau pe net!

danita
nu stiu cu cerealele cat trebuie dat.s-o da la fiecare masa?

multumesc fetelor pt raspunsurile despre CM.fac cum spłneti .

laura,sa fiyti fericiti,sa iti traiasca! ce frumos ai scris!
bambo si a mea a facut figuri din spital.apoi a supt 3 luni cu protector de sani ca nu era in stare,putoarea.manca f putin,nici un sfert din cat aveam intr.un san si eu trebuia sa scot si sa arunc cu sutele de ml.apoi nu a mai supt vreo trei zile si iar mulge simulge si cand a inceput din nou sa suga a facut-o fara silicon.bucurie mare ! dar nu a durat mult ca dupa 2 saptamani iar nu a mai vrut sa suga ziua,si din ce in ce mai rar noaptea...
e o figuranta!

sbogdana miemi-a venit ieri,dar ea nu mai mamanca de aproape 2 saptamani.si azi vad ca a mancat o masa in plus,si chiar a tras cu pofta!

madaluta eu asa am gandit,cand am vazut ca m-am trezit cu pleasca: ca e din cauza ca ea nu mai suge..

madaluta te-ai imbogatit!!
flore,mai mai ,ce palariuta avem!
mirona
pe unde e?
ralu: sunteti frumosi si neintorsi

s-a trezit copilul,dupa mai bine de 3 ore,am auzit-o vorbind singura.m-am dus la ea si i-am zis ca e o putoare si nu mai poate de ras.am schimbat-o acum un minut ca sa fie uscata,si acum face bolboroci la fund langa mine: kk ! pe uscat,deh,ca altfel nu ii placea!

gata,o schimb iar si sa calc cateva rufe,ca tot a fost cuminte azi,sa fie incontinuare
daca m-a lasat pe net,sa ma lase si sa calc.ca sa iesim pe-afara mai incolo.

va pupacesc!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor zilei: Daniel, Rares, Darius cat si celor din zilele trecute

Flore ce frumos ca a rezistat Alessia atat de mult afara. Unde ati fost la iarba verde? La Timis?

Dia in principiu e o OK, dar noi plecam joi dimineata in excursie pana in Austria, asa ca daca va fi OK cu bagajele, vom veni.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna fetelor sper ca nu m-ati uitat
mie mi-a fost dor de voi
in 2 sapt sper sa ajung acasa si sa comunicam mai des
eu de 2 luni stau l-a parintii mei ca mi-am renovat ap
v-am pupat si deabia astept sa ne auzim

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

timisorence, propun intalnire in parcul botanic miercuri orele 17:30-18:00 ... acolo e ok, ca e umbra si racoare, am verificat eu
astept raspunsuri

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Venim, venim!!!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

BEBINUTA ,o iei si pe Ada?mai,mi-e mi-e groaza sa plec si pana la Bucuresti !!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Helloooo! E cineva pe aici?

Mamici de fetite vrem si noi un sfat!

Cand putem pune cercelusi? Stiu ca traditia spune (cel putin la noi in Moldova) ca trebuie la un an la taierea din mot, dar noi am vrea mai devreme. Cat de devreme se poate? Cineva mi-a spus in jur de 6 luni, pana incepe sa-si descopere urechiusele si sa se traga de ele...

Mamici de baietei avem o intrebare pt voi

Cat trebuie sa stea baieteii in premergator? Prietena mea are un baietel de 6 luni jumate si pediatra i-a spus sa nu-l lase mai mult de un sfert de ora pe zi. Voi ce spuneti?

La multi ani sarbatoritilor de azi !

Daniel (Laura13)

David William (Iulia P.)

Darius Cristian (madaluta)

Rares Andrei (danutz)

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragele mele, multumesc pentru felicitari. Ieri, fiind o zi cu atatia sarbatoriti in casa noastra, am luat-o mai incet cu activitatile si ne-am concentrat pe mancat... n-o sa va spun mai multe ca vad ca multe sunteti deja la dieta... sau cura de sanatate, cum vreti sa-i spunem.
Si va multumesc si pentru raspunsurile la subiectul cu oboseala, se pare ca e cam boala generala. Las' ca peste vreo 5-6 ani o sa fie mai bine, iar in 15-20 de ani o sa fim vindecate !

Teutz, imi pare rau ca suferi asa de mult cu spatele. Te-au invatat despre stilul corect de ridicat greutati, miscat, in asa fel incat sa pui cat mai putina presiune asupra spatelui?

auras, si Roxana e tot taur, ce coincidenta! Si nepotica mea, nascuta in aceeasi zi cu Roxana, dar mai mare cu 7 ani, e tot acelasi tipar, asa cum o descrii si tu pe Kiki... crezi ca asa le e scris in stele?
Ce bine ca ai gasit metoda sa o faci pe Bubu sa doarma ziua... noi inca ne muncim.

kikineata, bravo pentru somnul bun! Eu inca mai lucrez la culcatul devreme, dar de azi... neaparat! Pentru mine ar fi un progres sa ma culc la 11,30 si asta e telul meu pentru saptamana asta.
Multumesc pentru cuvintele despre Roxana, o sa fie si Sara Maria la fel, te asteapta vremuri frumoase!

bebinuta, felicitari pentru statul in fundulet! Si pentru ma-ma, chiar daca nu a fost chiar intentionat... Iti doresc zile cat mai bune, se pare ca s-au adunat si la tine cam multe...

Daniel, felicitari pentru jumatatea de an pe care ai implinit-o, sa cresti mare si sanatos!
La multi ani Darius si Rares!
Ce de cavaleri chefuiesc azi!

a_deju, felicitari pentru botez! Ce m-am amuzat citind cum se ferea motanul de scudundat ... normal, asa face un adevarat motan!

anateo si Roxana are momente in care e plangacioasa, chiar ma si mir de ea, ca nu era asa. Refuleaza si surorile mai mari cum pot... si de fapt de ce ma tot mir, ca mai dau si eu apa la soareci uneori fara un motiv prea important.

ktrinel, mersi de pont cu Children's place, poate ajungem si noi pe acolo. Pune mana si fa-ti salata de papadii, n-ai vazut ca la supermarket dai bani pe ele?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by daphna

BEBINUTA ,o iei si pe Ada?mai,mi-e mi-e groaza sa plec si pana la Bucuresti !!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Da, pentru ca alaptez si nu am ce face. Trebuie, sper sa ne descurcam.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by cristina_L

Helloooo! E cineva pe aici?

Mamici de fetite vrem si noi un sfat!

Cand putem pune cercelusi? Stiu ca traditia spune (cel putin la noi in Moldova) ca trebuie la un an la taierea din mot, dar noi am vrea mai devreme. Cat de devreme se poate? Cineva mi-a spus in jur de 6 luni, pana incepe sa-si descopere urechiusele si sa se traga de ele...

Mamici de baietei avem o intrebare pt voi

Cat trebuie sa stea baieteii in premergator? Prietena mea are un baietel de 6 luni jumate si pediatra i-a spus sa nu-l lase mai mult de un sfert de ora pe zi. Voi ce spuneti?

La multi ani sarbatoritilor de azi !

Daniel (Laura13)

David William (Iulia P.)

Darius Cristian (madaluta)

Rares Andrei (danutz)

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra

Antonia e moldoveanca i-am pus cercelusi la 6 luni abia am asteptat sa-i pun nu a avut probleme cu vindecarea intr-o sapt era ca si cum le avea de 1 luna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

thx ptr raspunsuri

Raluca : mi-am zgait gatul bolnav in stg-a si in dreapta dupa grasunelul ala mik de adinel si a meritat ! :) parca vad cand o sa se faca mare o sa fie o tipa slaba si fainaaaaaaaaaa :))

a_deju: pupici la mikul crestin

yagmur: pupici ptr Luca si mama lui ;)

dolores: pupilici

miroooooooo !!! ce fa dragaaaaa ??

dia: ciuf cel mik ??

ingerasa: pusici la pui de maya

alexandra : frumusei sunteti maiiiiiiiii !

roxanel : pupicei

bambo: antonel cel frumusel primeste pupi de la noi

donia: ce fa draga ? pup de mother's day si de ziua voastra festiva ! cand veniti acasa ? poate ne vedem :)

chris: e cam timpul sa va return spre home eeeeeeeeeei

dandusel : pupici la crinel cel fotograf ;) maine poimaine va vad pe plaja strigand : colorata-colorata :))

flore: nu ma mai oftica cu strandurile voastre !!

aurasa: pupici

si sorry dar neuronul ....nu tzine minte mai mult .....pup pe toate !
D

Mergi la inceput