Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 26
Ktrinel spune:
dianocica, daca vezi msg asta...rogu-te reaminteste-mi si mie...cand ai zis ca se inchide yahoo photos??
am vizionat si eu poze cu fetele manechine...si mamici si bebici...
de ziua mamei, ieri, am lasat papadiile in soarta lor si am fost la plimbare..atentie laurajr si donia, la the children place am gasit hainutze frumoase de vara, mult reduse (2.50cad bluza, 4 cad pantaloni/fusta)...asa ca de ziua mamei i-am facut cadou Juliei niste haine
..marimea 12 luni!
incerc si eu sa tin pasul cu voi la scris....dar nu prea reusesc...
in leg cu tema sapt, am schimbat zaharul alb cu cel integral (ala maroniu , sau de plantatie cum ii zice aici).asta ca prim pas, apoi mai vad, ma mai inspir de la voi...la cati saci de papadii am ...se pune si o salata de papadii??? ![]()
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
Raluca_u spune:
poze proaspete aici.
imi cer scuze ca nu le-am intors. o voi face mai tarziu acum iesim la plimbare.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele.......!
Am sosit si eu....azi am umblat de nebuna sa-mi caut de imbracat...doamne ca nu stiu ce o sa ma fac...cred ca o sa ma tin si eu de tema saptamanii si o sa ma apuc sa slabesc!
Astazi am iesit afara in pantaloni scurti si in maneca scurta....si acum doarme in carucior afara!
Laura13....am incercat si asa...dar dupa ce mananca iar vrea sa suga...eu cred ca ii e sete...!
Azi i-am facut mar ras si am pus si cateva linguri de cereale...a mancat pe nerasuflate...!Ati facut asa combinatii?
Bamboletta.....
..si am vazut pozele cu Antonia la picnic...se pare ca i-a placut..!
Cristina_L...am vazut pozici cu voi...ce flori frumoase aveti...si ce frumosi sunteti toti 3...
Adinazot....si voi sunteti tare frumoase...mai ales tu ce slaba esti...of of....

Teutz,Aelita...
Asiza...ti-am lasat mesaj offline pe mes!...
Dianocica...asa rade tot timpul...numai cand ii e foame si somn atunci face urat si acum mai nou din cauza dintiilor!
Yagmur....
sa te faci bine...!Te-ai molipsit de la Asiza?...![]()
Auras....
...sa stii ca suntem fericti aici...ne bucuram de mult aer curat...de munte si de liniste!Ce ma bucur pentru voi...ce frumos...!
Bebinuta.....
...si eu incerc sa fac cat mai multe poze ca sa imortalizam momentele astea care nu se mai intorc!
A_deju...asteptam poze cu crestinul motanel!
Roxanica....yupiiiiiii.....ai aparut....esti o scumpa...ca numai la cosul ala ma gandesc...
...ma bucur ca sunteti ok...vad ca v-ati destrabalat!
Flore26...ce amintiri mi-ai rascolit...eu am terminat acolo facultatea...ce mult imi placea mie strandul...
Sunteti frumoase...cum mai e cu cizmulitele?
Dany de Laura 
Darius de Madaluta 
Rares de Danutz 
Si acum imi cer iertare pentru ziua de ieri....
...am uitat sa spun 
pentru Christian de Donia...sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic!
Am plecat...revin mai tarziu...Mark s-a trezit!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
kikineata spune:
Am fost afara de la 12 la 2 am avut treaba. INGROZITOR de cald. Ieri si alaltaieri in body doar. azi tricou si pantaloni de in. Pisica nu eu. Nu mai ies peste 30de grade decat seara si fff dimineata Jale!!
Voi cum suportati caldura?
KIKINEATA
kikineata spune:
...si am cumparat ceva pt. pisica...ce dom'le daca n-avea...patru palariute, sepcute...si doua caciuli..hai ma ca vine iarna acusica.
KIKINEATA
auras_v spune:
ziggy urita combinatie otita cu rosu in git ...otita e foarte dureroasa dar e bine ca ati scapat de febra ...calin poate sa manince , sa ingita ca amindoua dau durere la deglutitie ?...multa sanatate si daca e vint mai stati putin in casa ...eu am prins doua rafale ,de fapt virtejuri de vint care au ridicat tot praful
raluca poate crezi sau poate nu dar vroiam sa o intreb pe dianocica ce mai faceti ...si pe bubu a vazut-o soarele pe la pasa ...de citeva zile facem asa-zisele bai de soare ...o dezbrac si o las cteva min pe spate si la fel pe burtica ...prima data a fost nedumerita ...nu stia ce-i fac ca nu o mai dezbracasem niciodata afara , nici macar un pempars n-am schimbat afara ca n-a fost cazul....acum ii place si chiuie de bucurie
danita stiu ca se incepe cu piept de pui si pulpita ceva mai incolo cind trecem la alimente tocate ...cel putin asa am facut la kiki
dianocica folosesc un castronel de sticla pt piureuri ...pina acum nu l-am indoit...cum merge cu alimentatia sanatoasa ...mai ai ciocolata in frigider ?...daca lipseste uite ce te asteapta 
flore simbata toata ziua m-a biziit kiki ca ar merge la strad dar eram convinsa ca nu au bagat apa ...sa mor de ciuda cind am vazut la stiri strandul de linga mine plin ochi si de apa dar si de lume...am vazut si poze cu fete frumoase ...nu stiu de unde vrei sa ma dai jos dar daca tu zici ca ai de unde succes
anateo nu stiu cum se numeste agentia ...s-au ocupat niste prieteni de rezervari iar noi am mers pe mina lor ...apropo de reactia primului copil ...kiki si-a dorit foarte mult un bb inainte de a ramine eu insarcinata , si desi e mare si intelege nevoile si necesitatile ancutei am vazut si la ea unele schimbari ...o perioada indelungata nu a vrut sa se duca in weekend la bunici ca sa stea cu noi ,iar acum pleaca si dupa doua ore ma suna si-mi spune mi-e dor de tine mami si asta din cauza faptului ca sunt toata ziua acasa si sta cu mine tot timpul ...cind era la gradi ,citeva zile pe sapt satea la bunici si de multe ori daca nu o sunam eu ea nu suna ...acum vrea mereu atentia mea si de regula nu trece prea mult timp sa nu vina sa-mi dea un pupic , sa ma ia de git ...ma pusese pe ginduri faptul ca din ianuarie pina in martie a tot acuzat dureri de picioare la nivelul talpilor ( nu are platfus)dar la modul de urlete cind o apuca iar crizele apareau dimineate cind se dadea jos din pat , seara , cind venea de la scoala , iesid la o pliumbare , apareu in orice moment al zilei ...am mers la dr de familie si a zis ca vor trece , am mers si la ortoped si mi-a zis acelasi lucru ,dureri de crestere dar m-a intrebat si daca nu cumva vrea sa atraga atentia asupra ei ...acum au trecut dar tind sa cred ca au fost si dureri de crestere si exagera pentru ca s-au rarit in urma unei discutii...i-am spus ca daca o dor asa de tare putem merge la spital sa facem investigatii , analize mai complexe , stia ca o spitalizare inseamna sa stea singura la sp ...dar i-am spus-o nu ca pe o amenintari ci ca pe o solutie : mami as nu se mai poate sa te chinui, siu ca te doare foarte tare , mergem la spital vedem ce ai si stim ce tratament tb sa faci...
danutz spune:
Buna fetelor,
Azi e o zi oribila, super aglomerata, abia abia am citit ceva din urma...
In primul rand multumim frumos fetelor care ne-au urat LMA pt cele 5 lunisoare implinite azi!
In al doilea rand ' La multi ani!!!' pt Daniel de Laura , Darius de Madaluta si Cristi de Donia!
Aelita, cu alaptatul in timpul CM-ului am patit-o si eu. In zilele cand aveam CM Rares era extrem de agitat si marait, dar nu am renuntat. Persevereaza...zilele astea trec!!!
Raluca, eu nu v-am uitat, cred ca te-ai mutat din Titan si de aia nu mai frecventezi IOR-ul, scumpa tare draga de Adinuta!!!
Kikineata, si pe noi ne-a bulversat rau caldura. Afara il scoate soacra mea de la ora 8 pana pe la 10.30-11 si...cam atat. Noi am incercat sa-l scoatem seara pe la 7.30-8 dar ne-a omorat caldura de la betoane si asfalt...asa ca am renuntat. O sa ramanem cu o singura iesire/zi!
Ralumat, tinem pumnii sa treaca repede infectia!
Temele zilelor trecute:
1.A/C in masina si in casa mai nou,
2. aerisim cu geamul deschis la bebe
3. castronase nu am luat inca ca nu am inceput diversificarea si citesc cu atentie ce spuneti voi ca sa ma inspir!
4. cu saptamana verde...la mine nu e cazul, am dat jos aproape toate kg mai putin burta care se incapataneaza sa nu se retraga. Cred ca am sa merg la impachetari cu alge fiindca nu prea vad cum o sa scap de ea . Aveti alte idei?
Si voiam sa intreb si eu ceva pe fetele care nu s-au diversifivat inca si care nu alapteaza:
Cati ml de laptic papa bebeii zilnic? Le dati ceai sau apa? Si cata?
Pup fiindca am o sedinta care tare cred ca o sa se intinda ...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
crykett spune:
BUNA ZIUA MAMICI
daniel de laura
alexia de teutz
sebastian de anateo
beatrice de chinico
cristian de donia
darius de madaluta
rares de danutz
CRISTINAL-ai o fetita zimbareata si voi sunteti o familie frumoasa.Sa fiti sanatosiBAMBO-e o draguta ANTONIA ia placut la picnic
ADINAZOT-suntei niste dragute si tu ce slaba esti
AELITA-sper sa o rezolvati cu lapticul
YAGMUR-sper sa te faci bine repede
DANITA- eu lui Antonio ii dadeam cereale la fiecare masa ,acum papam si mincare ,dar cind ii dau lapte il dau numai cu cereale.cred ca mai bine vorbesti cu pediatra si te sfatuieste ea.daca nu mai alapezi ia antiinflamatoare,se incepe cu piept de pui..AURAS V-bravo tie si concediu placut. cind plecati?KIKINEATA -felicitari ca mincati laptic.si noi am avet citeva zile in care nu mai vroia laptic dar si-a revenit(slava domnului)BEBINUTA -felicitari
ROXANICA-bine ai revenit.ia plcut lui DAVID la iarba verde?MADALUTA-cred ca sunt bine veniti bani ,ai grija la cheltuieli
ANATEO-felicitari si noi ne revenim cu somnul doar cu promisiunea ca mai iesim dupa ce face nani cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
Dia1609 spune:
timisorence, propun intalnire in parcul botanic miercuri orele 17:30-18:00 ... acolo e ok, ca e umbra si racoare, am verificat eu ![]()
astept raspunsuri
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Raluca_u
poze proaspete aici.
imi cer scuze ca nu le-am intors. o voi face mai tarziu acum iesim la plimbare.
Raluca Adina este o scumpa,care cred ca seamana cu tata si are culoarea ochilor mamei. Unde ati fost plecati?
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada