Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 25
danita spune:
multumesc pentru info si ptr sfaturi .
pupici la mamici cu bebici :)
mai am o intrebare :) eu stiam din folclor ca pentru bb e buna carnea de pe aripi . voi ce fel de carne dati la bb ? ma apuca groaza sa dau pielea jos de pe aripi si sa strang 5 lingurite :)
pupiciii
D
Laura13 spune:
danita eu stiam ca se da piept de pui. deocamdata.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
flore26 spune:
Hello everybody! Am revenit cu forte proaspete, dupa un vikend in care am fost tot timpul plecati. Sambata am dat o tura pana la arad, la strand, care strand e fara apa. Aici suntem la arad. Cand am plecta din timisoara era o caldura...iar la arad innorat, si cand am ajuns a inceput sa picure .
De ce om fii plecat noi din tm, nu stiu. Duminica am fost la iarba verde de la 11 la 20. Alessia foarte cuminte, a dormit si a vorbit cu frunzele salciilor. aici niste poze: la umbra , cu mami.

sarbatoritilor de astazi, si multi pupici!FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
flore26 spune:
dolores noua nu ne/au pus atele, ci gips. Cred ca e mai bine cu gips. uite aici cizmulitele noi.
danita de piept de pui stiam si eu.madaluta daca tot te/ai imbogatit fa si tu o cinste mica la forumiste, un vin, ceva, sau mai bine o apa plata cu lamaie, ca suntem la cura

La toate mamicile si copilasii.FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dianocica
inca o mareintrebatoare: ce castronele aveti pt diversificare? si de unde. si cat. si cum si in ce fel
. am vazut azi in carrefour o chestie, un fel de ventuza universala, pt pus intre castronel si masa. erau foarte tari, culori misto, ideea super si designul incredibil. da' erau vreo 200 si ceva de mii....
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Din Gima. Plastic - cu pinguini, masini, avioane, etc. Cu un compartiment, cu 2, cu 7. Cu tot cu ventuza- maxim 5 ron bucata.
Si mai sunt unele la care salivez eu, de la Giordani- castronele cantatoare. Nu stiu cand canta, pentru ca sunt aproape 100 RON.Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
Ktrinel spune:
priceput, priceput. vizualizat si carnaciorul de plastic
.multumesc
quote:
Originally posted by roxanica2006
A, da, stiam ca am uitat ceva..
Ktrinel, uite cum m-am gandit eu sa portionez pieptul de pui cand vom trece la carnita: tai bucati de marimea unei cutii de chibrite(sau cat consideri tu) si le pui in punga, legand fiecare bucatica separat, pricepusi?? Cred ca m-am exprimat aiurea... deci la final tre sa arate ceva de genul unui sirag de margele sau ca un "lantz" de carnaciori (ce plastice comparatii!!) si le congelezi. Tai cate o bucatica in fiecare zi "carnivora" si gata. daca n-ai priceput revin cu o noua explicatie!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by Laura13
dar fetele... va rog scoateti si rosiile... ca am o intrebare: cum e cu portocala? maine face dani 6 luni. pot sa ii dau? mai ales ca e constipat si chiar nu stiu ce sa ii mai fac. nici cu supozitor, nici cu termometru, nici cu nimic. si parca nu m-as apuca din nou cu lactuloza. astept pareri si daca e cazul dati si cu rosii!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laurici, portocala e bine de evitat pana cel mai repede la 8 luni, de preferinta un an si asta din doua motive: pe langa ca e foarte acida, mai e si alergena...incerca prune sau pere pentru constipatie...si eu ma confrunt la Denis cu problema asta cu constipatia...acuma am terminat cu Debridatul, urmeaza Lactuloza daca va face tot asa de rar...cert e ca eu i-am facut si coprocultura si examenul de digestie si cel coproparazitologic si toate au iesit ca la carte......nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac...cand incepem diversificarea, voi incerca sa reglez din alimentatie, dar evitand deocamdata sucul de portocale!!!
Citesc mai departe si mai scriu....
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Da, da, para rules!!!! Si David e constipat , dar cu juma de para in fiecare dimineata face normal. Si pe borcanelele cu piersica de la Hipp scrie ca inmoaie scaunul. La noi nu a mers, poate pentru ca l-am amestecat cu mar.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
anateo2004 spune:
am o veste mare:a adormit fimea in 15 min fara scandal

sambata,insa a fost un adevarat cosmar.
si acum urmeaza si vestea proasta:ma lasa masina de spalat,scoate rufele fierbinti si pline de apa,desi ea arata ca a efectuat clatirea si cenrtifugarea.saraca o cred ca de de trei ani merge non-stop,iar in ultimele 5 luni,numai noaptea se odihnea.
am si eu o intrebare pt mamicile cu doi copilasi.cel mare a devenit mai plangacios?teo a inceput sa bazie din orce.exempleu.suntem afara toti 4.eu imping la carut,ea e cu ticicleta.eu plec un pic mai repede,ea ramane mai inspate cu tasu-maxim 100m-incepe"mami,nu plecaaaa!!mami te-am pierdut!!"cu mimica de rigoae si cu lacrimi in ochi.ma intorc o intreb de ce pange,raspunsul"patu ca plang.lasa-ma sa plang"in rest e neschimbata,la fel de actva,curioasa si iubitoare.
e banuiesc ca devina e schimbaea care a intervenit in viata ei.dar sunt curioasa daca si alti se confrunta cu asa ceva.
auras noi inca suntem in cautari.cu ce agentie mergeti?
la multi ani! sarbatoritilor de azi
felicitari! noilor crestini
anateo2004 spune:
stiam eu ca am uitat ceva

in legatuta cu carnea de pui,eu ii dadeam teodorei piept si pupla superioara-asta mai ales cand incepuse sa manance bucatele ca aluneca mai usor,pieptule mai fad.
Ralumat spune:
Roxanica, multumim de intrebare. Oarecum bine. Am inceput tratamentul cu antibiotic si ne luptam cu infectia urinara. Cistografia ii face numai cand va fi urina sterila.
Pe mine m-a invins noul program. De la 8 la 9.30 banitui la piata si plimbarea 1. Ajunsi acasa, antibiotic, schimbat, se face 10- baga repede piureul de fructe. Pana il conving sa stea un pic singurel, ca trebuie sa fierb supa. Apoi mai curata, mai spala, hop, s-a trezit. Baga piure, iar curata dezastrul din bucatarie, ca nu-s deloc organizata.....si se face 18. Cereale si la plimbare! Seara e dedeicata familiei....uite asa nu mai apuc aproape nici sa deschid PC-ul. Si mi-e dor de voi....
Ma bag si eu la saptamana asta verde. Desi nu ma mai asteptam, mi-am gasit in Obor rochie de nasa. Dar parca nu ar strica sa mai desumflu un pic burta...nu de alta, dar or intreba nuntasii cand urmeaza sa nasca nasa
.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea