Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)
Raspunsuri - Pagina 24
roxanica2006 spune:
A, da, stiam ca am uitat ceva..
Ktrinel, uite cum m-am gandit eu sa portionez pieptul de pui cand vom trece la carnita: tai bucati de marimea unei cutii de chibrite(sau cat consideri tu) si le pui in punga, legand fiecare bucatica separat, pricepusi?? Cred ca m-am exprimat aiurea... deci la final tre sa arate ceva de genul unui sirag de margele sau ca un "lantz" de carnaciori (ce plastice comparatii!!) si le congelezi. Tai cate o bucatica in fiecare zi "carnivora" si gata. daca n-ai priceput revin cu o noua explicatie!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
desiree spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari mamici!
dianocica nu m-a usturat spatele ci ochii, ai, aveti atata dreptate. stateam si ma gandeam ce sa ii fac cadou lui Dani azi, cand implineste jumatate de an. am sa incerc sa ii fac cadou o viata sanatoasa, atat cat depinde de mine.
tati, stiu ca mai intrii pe forum si tragi cu ochiul, poti sa ii spui mamei ca de azi ma las de fumat. trebuie sa reusesc. pentru dani, pentru mine si pentru voi, parintii mei, care ma iubiti asa cum imi iubesc si eu copilul.
azi am o stare ......
mai vorbim
pupici
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mult succes si tinem pumnii !
si eu am un an de cand nu mai fumez, mai precis de cand am ramas gravida
sanatatea puiutilor nostri este foarte importanta inca din perioada intrauterina, dar niciodata nu e tarziu sa constientizam cat rau le facem!
sper sa reusesti, e intr-adevar cel mai frumos cadou pentru el acum si pentru lunile ce vor veni!
fetelor, facem galerie pt Laura?
desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
madaluta spune:
aelita,dianocica,auras,dianarus,bamboleta, roxanica: multumim pt urari...

yagmur:bine ai zis..."erati slabe"... cel putin eu chiar eram slaba, ( desi nici atunci nu eram convinsa), dar acum la 65 kg la 1,65m..nu mai pot zice deloc asa ceva...
danita:nu stiu ce sa zic despre cerealele de la pranz...eu nu i-am bagat si la pranz , caci mi se pare si asa k ii dau destule.
De exemplu piureul de fructe de la 10 il ingros cu o lingura de cereale,, la masa de la 18 ii dau 6 masuri de cereale facute cu 100 ml lapte, iar la masa de la 22 ii dau lapte in biberon, ingrosat si el cu 2-3 masuri de cereale.
Chiar voiam sa intreb pe aici dc nu cumva ii dau cam mult...
aelita: darius a renuntat la san tot cu 2 sapt inainte de a-mi veni CM-ul, dar eu am considerar k venirea CM-ului a fost urmarea intreruperii alaptarii si nu invers...Dar poate k ai dreptate..cine stie...s=o fi schimbat gustul lapteui ???habar n-am...da totusi sunt destule fete care au CM si inca alapteza...
auras v: si noi mergem la bulgari dar doar 3 zile (8,9,10 iunie) ,la Nisipurile de aur...Sper sa ne simtim la fel de bine k anul trecut, caci au mai fost prieteni de-ai nostri si au venit cam dezamagiti....Au incept si ei sa "dea buleala" daca se vad asa de solicitati....dar poate noi avem noroc.
dianrus: va asteptam la mare....in perioada asta este super la terasele de pe malul marii, caci nu este nici aglomerat, nici cald sa mori...e numai bine...
Nu iti mai spun k ieri am fost la gratar pe malul marii.... de fapt ti-am spus, dar nu iti arat si poze...
Despre noi: bubitele de pe fata au cam disparut, deci nu mai mergem la doctor(ieri aveam programare la dermatolog...dar dc am vaziut k i-au trecut nu am vrut sa arunc 1 milion pe fereastra-atat era consultatia
). L-am spalat cu ceai de musetel de mai multe ori si am dat cu Pivalat de flumetazon-daphna poti incerca....
Acum avem o alta problema...Nu ne mai plac fructele.
..La inceput a mancat marul foarte bine, apoi dinrt-o data nu l-a mai vrut...i-am dat banana, nici n-a vrut sa inghita
. i-am dat para si vreo 2-3 zile a mancat..Acum nici para nu mai vrea.Am incercat marul din nou...nici vorba...Nu stiu ce sa ii dau la masa de la 10...Ceva sfaturi? plzzz
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
Am uitat sa ma laud k azi m-am imbogatit:

Mi-a venit indemnizatia
:21.000.000
..si ceva maruntis...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
ziggy spune:
Am intrat si eu mai tarziu la o cafea. Motanul meu a dormit tare bine azi-noapte si de dimineata.
Va multumesc Donia, Marani, Teutz, Dianarus pentru raspunsuri.Acum Calin se simte mai bine, nu mai are febra, au ramas urechile dureroase si este foarte ragusit. El vrea sa vorbeasca intruna si are o voce ingrozitoare. Daca se mai linisteste putin vantul pate iesim si noi azi la o plimbare.
Daresc sa urez multa sanatate bebei-lor care mai aduna azi inca o lunisoara la varsta lor:
Daniel pui de Laura13, David William pui de Iulia P, Darius Cristian pui de Madaluta, Rares Andrei pui de Danutz
poze calin
Calin (5.12.2006)
daphna spune:
MADALUTO !!!!!!CE CADOU AI PRIMIT DE ZIUA LUI DARIUS!!!!!!!!sa-ti traiasca puiul!merci de sfat.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
daphna spune:
referitor la temele saptamanii.....oopssss!cred k nu ma bag mai bine....de fumat fumez
,de mancat inghit orice...sunt minus 5kg fata de cand am ramas graviduta.mai bine doar citesc saptamana asta....!!!!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Raluca_u spune:
Buna fetele,
in curand cred ca nu ne mai tineti minte la cat de des postez eu pe aici.

pentru Danita, yagmur si Teutz ca s-au gandit la noi.
toata ziua stau cu Adina careia nu ii place sa stea singurica nici 5 minute. Da vorba uneia dintre noi, n-am facut-o ca sa stea singura. desi va citesc zilnic nu am o explicatie ca nu va scriu,
.
despre noi - stam tare mult pe afara, ne vedem destul de des cu ruxandra si cu Dianocica in parc, am mai fost si in week-endul asta munte - la barajul siriu de data asta. am pus poze mai noi in albumul comun sapt trecuta. de 5 zile mancam pireu de legume - ma rog deocamdata morcov, nu ne prea omoram da asta este, avem provizii facute lunile trecute. luna trecuta a luat 430 de grame si am ajuns la 9600. in inceput sa ne intoarcem pe o parte de 2 saptamani si de 2 ori am aterizat pe burtica. stam in fundulet da nu f mult ca be trage burta in jos.sambata am facut 6 luni si nu vrem nici cum sa renuntam la tzitzi noaptea si de asta mami se mai trezeste de 2 ori. cam astea sunt noutatile noastre.
ref la temele care au f pe aici: Adina sta tot timpul zilei cu geamul deschis, iar in parc suntem deja cunoscute ca stam si la pasarica goala pe paturica
in masina cu AC.
Aderam si noi la saptamana sanatoasa.
pupam fetele si speram sa ntram sa va scriem mai des.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
stiam eu ca mai era ceva.
bun venit fetelor noi in
. stati aici cu noi si haideti sa invatam cat mai multe una de la celelalte.
vazut poze multe, multe cu sandokanii, Dmic, Denis, motanul Eric, Crinuta si Elisa,... nu mai enumar sa nu uit pe careva. incerc sa pun si poze mai noi da sa vedem daca reusec la negocierile cu sindicatul.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti 

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
desiree spune:
...si eu ma bag la dezintoxicare..dar cred ca o voi prelungi..ca tre sa dau 6 kg jos pana la sfarsitul lui iunie cand am 2 nunti de onorat..foarte importante..si tre sa arat bine..asa ca de acum incolo..salate,verdeturi,gratare, paine integrala, lapte degresat cu grau integral, etc
Donia, eu ajunsesem sa simt oboseala foarte acut,mai ales dimineata la 7 cand Octavian imi da trezirea, dupa alte 2-3 sculari in timpul noptii..seara nu simteam cat sant de obosita..la cat de agil este al meu, trebuia sa ii fac fatza in timpul zilei, dar uneori simteam ca imi vine rau de oboseala..cu toate astea cand adormea el, eu imi gaseam altceva de facut decat sa dorm ( sa forumesc, sa gatesc, etc)
de cateva zile dragul de el isi continua somnul si dupa ora 7 (cand papa)..inca vreo 2 ore..ceea ce pt mine e parfum...atunci ma odihnesc cu adevarat...azi am dormit amandoi imbratisati pana la 11
..si acum sunt fresh...
vazut poze de fotomodele..Alessia, Antonia, Alessandra..
a_deju asteptam poze de motan crestinat !
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Daniel - 14.11.2006