Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Oradeanca eu nu am reusit sa vad pozele

Cristina L vazut poze cu draguta Alessandra

Adinazot pe unde v-ati plimbat? Aceea e curtea voastra?

Referitor la tema saptamanii, pot spune ca am inceput deja, de cand cu alergia, nu am mai mancat ciocolata, nici capsuni, sotul e la regim asa ca suntem alaturi de voi.

Stam si noi in fundulet
Nu stam foare mult, dar am reusit sa stam singurele spre uimirea lui mami. Nu mai vream sa stam intinse, nici in scaunel ci doar sus, spre disperarea lui mami; si am inteles ca acesta e doaar inceputul.

Ieri am certat-o pe mami ca a vrut sa ma culce si am scos un ma-ma, dar sigur nu am stiut ce spun.

Felicitari pentru crestinarea micutilor: Eric si Iulia, sa fie intr-un ceas bun.

Flore si Dolores sa treaca cat mai repede perioada "cizmulitelor"

Aelita nu mi-a venit inca CM dar cred ca pt inceput ar trebui sa folosesti asa cum spunea si asiza pe cele cu aripioare pt o mai buna curatare a organismului. Si in leg cu papa, nu prea stiu ce sa zic, noi nu prea stim cum e cu papa mai mult de 4 ore. POate e doar o faza.

Donia si eu pic de oboseala, dar la mine e si din cauza ca de 2 sapt ma culc tot pe la 12.00-01.00 si ma trezesc si noapte de cel putin o data, apoi dimineata e tot mai dimineata la Ada. La oboseala se adauga si nebunia cu casa, boala sotului, asa ca de cateva zile sunt un sac de nervi. De forum am timp tot mai putin si era singurul loc unde ma mai relaxam.

Oricum mi-am reinstalat windows-ul ieri ca mergea ca naiba laptopul si acum ma bucur scriindu-va

Era sa uit vizionat si pozici cu Mario, Dani, ale Oradencei nu le-am putut vedea si mai am ceva de citit.

Revin si eu cu niste pozici cat inca Ada mai doarme.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica

va propun o noua tema a saptamanii. un fel de a spune, ca nu e chiar asa...hai sa incercam sa avem o saptamana sanatoasa. (e inspirata de semnatura cuiva, da' nu mai stiu a ciu...[barcap]) pt ca trebuie sa fim in forma pt copiii nostri, sa fim sanatoase ca sa ne putem bucura cat mai mult de ei, si ei de noi. deci: saptamana fara porcarii. fara ciocolatzuri, fara sucuri naspete, fara junkfood. ce ziceti, ne bagam? la o cura de dezintoxicare? plus ca sunt caldurile astea...o sa ne fie si mai usor, ca nu ti mai vine sa mananci fursecuri si pizza la 30 de grade. parca mai bine merge o rosie. hm? ce ziceti? mai bag texte motivante? poate mai scapam si de o suta-doua de grame cu ocazia asta.... haide fetili, unu-doi/ unu-doi/ faceti toti la fel ca noi/ unu-doi/ unu-doi/ suntem toti soldati vioi. care mananca mancare sanatoasa. n-aveti timp? nu-i problema....curatam de dimineata( sau seara) cinci morcovi si trei castraveti, si cand ne vine de rontzait...pac. a? a? ne bagam?

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

bai nene... mi-a iesit cafeaua pa nas, si fumu' pa gat.... pai acusha zici??? cand imi pregatisem si io momentu' relaxant???...offff.. io-te spargatoare de spatamani sanatoase.....
ma bag dom'le, ma bag.. da' ca sa scapam de fumuri, stii ce trebe'... ia sa te vaz, tu te bagi?

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Azi se fac 6 luni de cand ai venit pe lume. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru minunea care mi-a daruit-o. Ii multumesc ca esti sanatos. Ii multumesc ca esti al meu. Ma rog sa iti dea o viata lunga si fericita, sa ai mereu sufletul curat ca acum. Sa fii in fiecare zi fericit, macar atat de fericit cum sunt eu cand imi zambesti. Te iubesc, puiul meu drag. Din tot sufletul. Pentru toata viata. Mama

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Sanate multa pt sarbatoriti!

Pt data de 13, am ramas restanta cu pentru:
Ana-Beatrice de Saftoiu Gina
Beatrice Maria de chinico
Christian Gabriel de Donia

iar pt 14, pentru
Daniel de Laura13
David William de Iulia P.
Darius Cristian de madaluta
Rares Andrei de danutz

flore, la primul copil am introdus asa, in ordinea asta: fructe, legume, cereale; la al 2-lea, m-am mai desteptat si am decis ordinea asa: cereale, legume, fructe; dupa 6-7 luni:carne pui, branza, iaurt, fructe noi, legume noi, etc

dorsilia, incearca o lingurita normala din plastic. cea din silicon o simte ca e ... numa' buna de ros. marc soarbe cumva din lingurita, daca ii bag eu mancarea in gura o plescaie si ii iese din gura... va veni cumva si pt tine vremea sa pape de toate, stiu ca e greu... anyway, pt invatat cu lingurita lui ianis i-au trebuit vreo 3 sapt, lui marc cam 1 sapt.

kikineata, eu sunt fericita daca papa intre 150-200 g/masa, indiferent daca e lapte, sau fructe sau legume. ori 5 mese iese 1 "kg" de "ceva". ianis, fiul meu mai mare avea de regula un 400-500 total pe zi. si asta la 1 an! eu zic ca e f.bine daca papa cca 150/masa. copii cu 300g/masa mai rar... probabil aceia si au mai putine mese.

alexandra, e super ca ai reusit sa-l alaptezi pana acum! mai e un pic si face 6 luni!

ktrinel, m-ai facut sa rad de faza cu papadiile. sti ce face tata? le taie cu foarfeca... si dupa 10 min zice ca-s prea multe... bine, gazonul lui e mai degraba iarba ordinara de romanica...
pastrarea carnii fierte de pui si a branzicii - in recipient de plastic inchis etans, la frigider, max.2 zile. carnea de pui o tai eu, cu cutitul, foarte marunt... nu mi-a placut cum iesea la robot. si tai cat trebuie pt o masa, chiar inainte de a o da.

dianocica, ce usurare sa doarma toata noaptea...
excelenta ideea cu saptamana fara junk-uri. ma bag! si io si sotzu!
castronele mici, sa le pot tine in causul palmei - de yena, de 200g (pt ca merg la microunde) si de plastic ieftin, cu desene... tot de 200g. alea cu ventuze n-au rezistat, tot le smulgea de pe masa si-mi zbura mancarea cat colo... eu vorbesc acuma de experientele cu ianis...

madaluta, .... "botezul lui eric si masa la restaurant-(terasa pe malul marii)"...... daca stiam... veneam si noi... maaaaaama ce dor imi este de mare!!!!!!!!!

si apropos, a_deju, felicitari pt eveniment!

dianocica o pt asta:
"si totusi, zi de zi, iti expui copilul unui factor muuult mai daunator. il pui sa inspire fumul ala odios, sa-ti miroasa mainile dupa fumat, sa ti simta respiratia in cele mai tandre momente ale voastre, atunci cand il alaptezi. si ce simte de fapt? tutun. si cel mai grav este ca alegi sa faci asta. sti ca poti sa renunti, ca se poate si fara, ca e mai bine fara dar...alegi sa i dai si lui sa fumeze. in fiecare zi. gandeste te la cum te simti dupa ce ai fumat muuuult intr o seara. si te trezesti dimineata si ai gerata aia infioratoare de tigari. si nu vrei sa mai vezi/auzi de asta. (ca pana la pranz o iei de la capat e alta poveste...) gandeste-te ca poate el asa se simte in fiecare dimineata. copilul tau e satul de tutun. si tu ce faci? ii mai dai un pic. "

ziggy, sanatate multa. eu nu l-as scoate vreo 2 zile, sa-i treaca febra si abia apoi...

yagmur, o saptamana usoara! azi alin e la cluj! da-te bolnava si ia-l pe luca, va aduce alin la mine. saptamana asta n-am planuri. va tare-tare!!

kokorina, in sfarsit am vazut si eu pozele. nu stiam ca nu sunt pe public si nu ma logasem initial. super de super! sunteti minunati!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

gata.. m-am pus la punct. multumim din suflet de urari! da' DIN SUFLET :) a fost frumos, copilu' chiar cuminte, surprinzator, mai erau doua bebeline mici-micute si scumpele, si fi-miu parea ditai motanu' pe langa ele :) era f atent la tot ce se intampla, ii fugeau ochii dupa popa (deh.. stralucea cu roba aia pe el..), intindea mainile dupa cartea de rugaciuni, vroia sa-i ia semnul de carte :)) iar in cazan, nici sa fi vrut popa sa-l infunde, ca nu putea.. cica s-a prins cu manutele de margini, si se proptise bine.. asa zice ochii de vazura, eu pregateam prosop, crasma si ce mai trebuia pe-acolo :) v-as arata si poze, dar inca nu m-am vazut cu dandusa, fotografu' sef, ca sa descarcam dovezile :)

acuma la partea cu ou' si otetu'... va rugam, pofiti.. merit cu varf si-ndesat.. incerc pe cat posibil sa feresc copilu', da' stiu si io ca cea mai buna fereala ar fi..lipsa.. insa, e greu. si mai greu e cand nu vrei. o sa incerc macar in casa.. da' afara doar daca-mi da cineva la propriu' cu bata-n cap... rusine sa-mi fie, si-mi e :)

acestea fiind zise, ma retrag nitel cu coada-ntre picioare, trag o fuga pan' la piata sa vad ce ne trebe' de-o supa :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Ufff ce caldura de dimineata
Antonia s-a trezit dim la 4 si a inceput sa zica :pa-pa-pa-pa,pa-pa

Aelita-multumim
Antonia de cand am nascut-o nu a vrut sa suga tare m-am mai chinuit,ii dadeam laptic de al meu dar cu bibe

Dianocica,Anateo,Bebinuta-

Danita-multa sanatate ,noi papam doar dim si seara cereale

Aura_s-ce fain vreau si eu in concediu

Kkineata-chestia rosie am luat-o de la un magazin de bb-ii si sapcuta era a unei fetite de la picnic

Daniel de Laura13
David William de Iulia P.
Darius Cristian de madaluta
Rares Andrei de danutz

gata fug ca ma asteapta

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dianocica ma bag si eu la cura de slabire. eu de obicei mananc sanatos. cred ca ar cam trebui sa umblu la cantitate.
de saptamana trecuta mananc ceapa verde in fiecare zi, iar andrei vad ca e multumit de tzitzi.

alexandra si eu am uneori senzatia ca laptele e pe sfarsite. beau in continuare 3-4 l de ceai pe zi. mai nou iau in fiecare dimineata cate o pastila de "nutri natal".

donia si eu ma simt destul de obosita. seara cad lata. noroc ca andrei doarme toata noaptea. dar la 6 da trezirea. as mai dormi dar trebuie sa ma prezint la raport.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna , fetelor!!!
Hai ca am aparut si noi...Am tot petrecut in week-end, am fost la iarba verde, toata ziua pe-afara cu tati, cu bunicii (cand mergea David cu bunicii, ramaneam eu cu tati)...
Ma bucur sa va revad !
LA MULTI ANI : DARIUS, DANIEL, RARES !!!
Alexandra, ma bucur mult ca ati rezolvat problema si mark se satura cu cereale si mai accepta si tzitzi!! Foarte frumoase plaiurile morosene si voi la fel! N-am fost in Ungaria dar iti PROMIT ca facem noi cumva sa intrati in posesia unei marmote, broscoi, ceva acolo, vorba Asizei! si pentru Asiza , la fel, mentin promisiunea!
Dianocica, ma bag la "saptamana sanatoasa" dar numai daca mai arunci niste spre SM ca mi se pare ca ne-ai uitat...si suntem prieteni vechi...
Donia, stii cum am facut eu cand m-am simtit extrem de obosita?? Am dormit cu david de cate ori avea program de somn, dupa numai 2-3 zile am fost ca noua!
A_deju, felicitari pentru motanul crestin!! Asteptam pozele cu sufletul la gura!Vreau sa te vad in rochita!!
Yagmur, cum mai stai cu sanatatea?? uf...acum esti putin racita?? las' ca asta nu-i grav! pupam Luchita!
Foarte frumoase mamicile si bebelusele: Bambo, Adina, Alessia, Antonia!!!!
Danita, noi papam 5 cupe de cereale la masa de seara si 2-3 in piureul de legume de la pranz. Noi mancam cereale la greu , adica asa cum am scris cam 7-8 cupe pe zi(o fi mult, o fi putin...) , dar nu suntem deloc umflatei! Dimpotriva..

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti

Noi suntem bine, un al doilea dintisor se intrevede la orizont, inca nu mi-am dat seama daca a iesit sau nu ca e tare dificil sa ma uit in gurita ei ca isi ascunde gingia cu limbuta.

Ma inscriu si eu in saptamana sanatoasa a Dianocicai, de acum incolo ca am gustat putina ciocolata. Si eu am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina, 55kg, fara sa fac nimic deosebit, dar parca nu ar fi rau sa dau jos inca vreo 5, sa vedem daca imi iese figura, ca inainte de sarcina nu prea am reusit sa le pierd.

Nu prea am apucat sa citesc, raspund si eu putin, acolo unde am citit si sper sa recuperez.

Aelita, mie mi-a venit CM de mult,cand ma bucuram si eu ca mi s-au terminat lohiile, si de atunci in fiecare luna, si nu am observat nici o schimbare in privinta alaptarii, Zarei pare sa nu o deranjeze laptele meu in perioada cu pricina. dar am citit ca unii bebei pot refuza. Cred ca depinde de la mama la mama si de la bebe la bebe. Sper sa treaca repede greva Sophiei.

Kikineata imi pare bine sa aud ca Sara Maria a inceput sa manance mai bine.. fetitei

Cristina_L Bine ai venit !

Bamboletta Felicitari Antoniei pentru statul in fundulet

Laura13 Wow, ce mamica si nasa frumoasa.

S-a sculat mandra mea, fug.

Sa aveti o saptamana frumoasa si plina de bucurii, si cu cateva kg in minus

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandra, ne-ai promis ca vei posta mai rar, nu deloc! te imbratisez!
ralumat, ce mai faceti?? ce mai zicem david???

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput