Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare mamici si BB-ii

Am fost la gratar azi a fost super Antonia a fost f.cuminte a studiat tot apoi a dormit vreo cateva ore
La intoarcere am condus eu sotul luase ceva la bord am vrut nu am vrut am condus dupa 1 an de zile am avut un pic emotii dar mi-au trecut

mai avem ceva noutati dimineata o pusesem pe Antonia in patut culcata si am gasit-o in fund m-am speriat cand am vazut-o si il intreb pe sot ai pus-o tu in fund? si el zice nu atunci am inceput sa o pupacesc toata

A_deju-felicitari pt crestinarea "motanului"

Ktrinel-si eu tot blender vertical braun am,pieptul de pui il pun in piureul de legume si le pasez acolo iese f fin nici nu se vede ca ar fi carnita il el,de pastrat il tai bucatele si il pun in pungulite mici la congelator cand am nevoie scot de acolo

fetele cu mai multa experienta e ok?sa tin pieptul de pui fiert la congelator?

Dianocica-buna tema saptamanii sa vedem daca resusesc ieri seara bagam in mine biscuiti,cornuri cu ciocolata
castronele am luat din selgros speciale pt bb-ii cu stelute de mare,cu ursi maxim 5 ron

Dolores-multa sanatate lui David ,vad ca tea-i pus tare pe slabit ,parca vad ca voi slabiti si eu ma ingras

Porumbita-frumoase pozele cu voi

Donia-deja imi imaginez cu te incorona roxana

Alexandra25-frumoase pozele

Antonia si tati rup patul de somn

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dar fetele... va rog scoateti si rosiile... ca am o intrebare: cum e cu portocala? maine face dani 6 luni. pot sa ii dau? mai ales ca e constipat si chiar nu stiu ce sa ii mai fac. nici cu supozitor, nici cu termometru, nici cu nimic. si parca nu m-as apuca din nou cu lactuloza. astept pareri si daca e cazul dati si cu rosii!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Laurici, portocala e bine de evitat pana cel mai repede la 8 luni, de preferinta un an si asta din doua motive: pe langa ca e foarte acida, mai e si alergena...incerca prune sau pere pentru constipatie...si eu ma confrunt la Denis cu problema asta cu constipatia...acuma am terminat cu Debridatul, urmeaza Lactuloza daca va face tot asa de rar...cert e ca eu i-am facut si coprocultura si examenul de digestie si cel coproparazitologic si toate au iesit ca la carte......nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac...cand incepem diversificarea, voi incerca sa reglez din alimentatie, dar evitand deocamdata sucul de portocale!!!

Citesc mai departe si mai scriu....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Sper ca am reusit sa va arat poze! Multumesc Aelita

Noi de diversificare nu stim nimic, noi papam inca laptic de la mami.

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asiza multumesc pt rasp/ problema la noi nu e ca face rar ci ca face ffff tare. stiu ca daca o intreb pe pediatra imi spune sec: lactuloza. pere ii dau de 4 zile si nici o imbunatatire. ii dau si mar si tot nimic. mai vad eu.
fug si eu la somnic
va pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Oradeanco, te rog frumos sa incerci sa pui "carnociorul" ala cu linkul pentru trimitere la pozele voastre frumoase in felul urmator, intrucat asa se lateste pagina si mesajele devin mai greu de citit: (url="aici scriem link-ul")Poze(/url) parantezele rotunde le inlocuiesti cu paranteze drepte si problema e rezolvata ...
Donia, si eu ma simt super obosita, mai ales de cand cu dintisorii astia....ma termina, mai frate...a iesit primul si am avut vreo 3 nopti linistite, dupa care iar a inceput saracutul sa planga de la durere...i-am dat Panadol acuma 2 seri consecutiv, azi am facut pauza...sa vedem...mi-e mila de el de nu mai pot, iar eu sunt extrem de obosita si am si eu o problema comuna cu a fetelor: nu pot dormi ziua ...
Teutz, fa ceva cu durerea aia de spate ca nu e firesc sa te doara chiar asa! Musai mergi la medic!...si ia si de la mine vreo 10/15 kile asa...ca-mi prisosesc..
Dianocicoooo, buna tema asta a ta...incerc si eu...ca am muuuuuulteeeeee kg de dat jos......Ia sa scriem noi ce mancam zilnic!!! Va bagati???...
Alex, e un dulce Mark!!!! Asa-mi place cand zambeste...smecherasul...

Cristina_L, nu se vad pozele..le-ai pus pe public????

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

poze primul picnic Antonia

Cristina_L-nu am reusit sa vad pozele

fug si eu la somnic

n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ALEXANDRA,am vatu pozee c bebe Marc,ff faine!!!sunteti niste draguti!!BAMBO,si voi la fel ,f faine pozele si dulcica Antonia!!!
Am fost si noi azi la plimbarici,si hop si noi cu DOVADA
VA PUP

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianocica, multumesc! Acum, ca mi-ai spus tu, mi se pare ca e evidenta bara aia neagra, nu stiu cum a putut sa-mi scape.
Donia, ce scumpa e Roxana! La multi ani de ziua mamei! Referitor la durerile mele de spate, am fost la un medic reumatolog si, dupa ce am facut radiografie, mi-a spus ca am un inceput de spondiloza si scolioza. Am facut doua saptamani fizioterapie si de o luna si jumatate fac gimnastica medicala de trei ori pe saptamana. Din pacate, rezultatele se lasa asteptate. Medicamente nu pot sa iau si nici sa folosesc creme, pentru ca inca alaptez. Dr mi-a spus ca trebuie sa evit sa ridic greutati, sa nu o mai iau pe Alexia in brate (asta chiar n-am cum s-o fac), pentru ca altfel ma va durea la fel de tare in continuare. Oricum, a mai spus ca dupa sarcina durerile s-au accentuat, dar se vor mai diminua in timp. Sper sa dea roade gimnastica medicala.
Alexandra, ce frumosi sunteti toti trei! Mi-ai facut o pofta de mers la iarba verde!!! Vom merge si noi duminica viitoare, daca va fi vreme frumoasa.
Oradeanca, insanatosire grabnica!
Bambo, felicitari pentru ridicatul in fundulet!

Editez, ca sa mai spun ca am vazut pozele lui Bambo si ale lui Adinazot. Ce fetite si ce mamici frumoase!!!

Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Sper ca de data asta am reusit sa va arat poze cu noi....

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra

Mergi la inceput

Bambo, ce fain isi baga aia Antonia piciorusul in gurita!!! ...E o frumoasa toata toata, la fel ca si mami...hmmm...valabil si pentru Adina cu Alessia!!!!!...Iar ma oftic cand va vad cat sunteti de slabe!!!!....zi zi Dianocico, ce mancam maine??? Ca fetele astea ma enerveaza rau deja!!!!

Mergi la inceput